Aynen öyle. Nedir bu akp savunması falan. Tabi ki başta kim varsa kabak onun başına patlar. Amaaaan bizim halkımızın ödü kopar başbakanımıza bir şey olmasın. Aman ha. Ne farkeder ben parti olarak bakmıyorum ki. Bir ihmal varsa başbakanın boynunun borcudur bunu ortaya çıkarıp bizleri rahatlatmak. Çıkıp iş kazası diyip sıyrılmak birilerinin de parti uğruna savunmaya geçmesi ne çirkin. Şu an mecliste olan tüm partiler sorumludur bu meseleden zaten. Ama en çok başbakan. Bunda bir anormallik yok.
Kızları da mı çalıştırıyolarmış madende?
Hayır yaani biraz önce dua edelim umudumuzu yitirmeyelim Allahtan ümit kesilmez diyorduk hangi ara akp & cehape'ye sıdık yarısına döndü.Eeee hani yas tutuyoduk biraz önce aglıyodukk. Daha 2 saat önce asagıda 300den fazla insan var sayıyoduk ne cabuk unuttuk.
Hepimiz bir kapatalım çenemizi hepimiz.
içi boşmuymuşmadem içi boştu bir başbakan olarak içini doldursaydında işleme alsaydın..
vefat edenleri kavunların buzhanesine götürülmüş..
tarım la uğraşan gibi buzhane yapmış kavunları için.. ama insanlar için bile bukadar tedbir alınmadı
yok canım madende değil fabrikada..
tabiiki şu an başta kimse sorumluluk ona ait olur..yapılacak bir şey yok..akp den öncede böyleydi..olay parti olayı değil ....
Bundan 60 yıl önce iş kanunları diye bir şey yokmuş ki..
İnsanlar zaten yeni kurulan bir düzende bir şeyler yapmaya çalışıyormuş.
Şimdi milyon tane iş kanunu var.
Sabah da burada diyenler oldu işletmelerde ağır sanayide 17 yaşında çocuklar çalıştırılıyormuş. 10 yıldan fazladır bu işin içindeyim kurumsalından, orta ölçeklisine, küçük işletmesine kadar gördüm 17 yaşından küçük çalıştırmak cesaret işi hem de maden ocağında. Bir sürü kanunu var, cezası var. birleri demiş “benim çalıştığım yerde var.” Yani buna izin veren iş veren kadar suçlusun o zaman göz yumduğun için. O zaman buraya gelip de 15 yaşında çocuk nasıl çalıştırılmış diye sorgulayamazsın.
sürekli ceset çıkarılırken sayı halen 238
He pardon yanlış anlamışım. Hele eskiden hiç sallamıyolardır ki. Kayıt mayıt yok da. Bu devirde böyle şey olması. Elinin kolunu sallayanın ben günlük çalışmaya geldim diyip girmesi. :26:
sürekli ceset çıkarılırken sayı halen 238
700 den memişmiydi en son burda bir arkadaş paylaşmıştı bir kanal tarafından söylenmiş diye ortada net bir sayı daha yok mu
kalablık ve fakir ailelerde oluyor canım....bırak refahlığı sadece karın doyurmak için her türlü çalışıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?