- 10 Mart 2010
- 2.220
- 2.804
- 398
Böyle bir katliam varken hâlâ Chp, Akp meselesinin konuşulması ne kadar üzücü. Chp'yi kahraman ilân etmeyi de Akp'yi savunmayı da anlamıyorum. Tüm yönetenler dibine kadar suçlu, az ya da çok suçlu olmaları önemli değil, hepsi ama hepsi suçlu! Bunun lafı bile edilmemeli, canların söz konusu olduğu yerde siyasîlerin nemalanma çalışmalarının canı cehenneme!
Sabahtan beri sabrediyorum birilerinin alttan alttan birseyleri alet etmeye calismasina yok sabretmeyecegim..
Serecegim ortaliga gercekler neyse..
Iste buda kahraman yapmaya calisilan CHP nin önergesinin gercegi..
Allah biliyor bildigim halde yazmayacaktim ama her 2 sayfada bir birileri bunu söyleyip durunca yetti..
Ya herkes o alttan alttan yaptigina bir son verir yada böyle cevabini alir, sonucta bizdeki sabirda biryere kadar...
Siyasilerin yaptığı hiç bir konuşmayı dinlemedim dün 4e kadar izledim televizyonu dualar ettim sayı artmasın 17i bile çok diye üzülürken bir anda 200lere çıktı sayı daha içeride yüzlerce insan var ve kim ne demiş kim ne söylemiş umrumda değil. Orada bekleyen aileler çaresizlik gözlerindeki yaş bitirdi beni dünden beri. Bugün siyaset yapılacak zamann değil RTE içinde muhalefet içinde burada yazan herkes içinde söyledim. çalışmalar bitsin yapılanlar kimsenin yanına kalmasın dileğimiz tabi ki.
1 can bile ne kadar değerliyken yüzlercesinden bahsediyoruz katliamdan bahsediyoruz. Elbette kim ise sorumlusu her iki taraftada cezasını alsın. Burada hala gezi hala 1 mayıs hala ak parti kömür dağıtmıştı diye konuşuluyorsa boşuna zaman kaybı. Kimin duası kabul olur bilinmez umutlar tükenirken o içerdekiler için yapılacak tek şeyin dua olduğunu hatırlattım.
Carpitmak mi:))
Bakin Önergeyi veren CHP degil mi?
Böyle bir katliam varken hâlâ Chp, Akp meselesinin konuşulması ne kadar üzücü. Chp'yi kahraman ilân etmeyi de Akp'yi savunmayı da anlamıyorum. Tüm yönetenler dibine kadar suçlu, az ya da çok suçlu olmaları önemli değil, hepsi ama hepsi suçlu! Bunun lafı bile edilmemeli, canların söz konusu olduğu yerde siyasîlerin nemalanma çalışmalarının canı cehenneme!
muhalefet felaketten nemalanmaya çalışıyor..
herkes istediği kadar siyaset yapsın..
kim suçluysa ahirette hepsinin cezasını çekicekler..
hayır yanlışlıkla sizin yazıyı alınılamış bulundum arakdaşım kusura bakma.
ben twitter de bu acılı olayı gezi olaylarının yıldönümüne bağlayan insan müseddesinin resmini alıntılamak istemiştim.
özür dilerim
ya bu da moda oldu valla biz napaim arkadasim her kotulugun igrencligin arkasindan bu tayyeap denen mahlukat ve yardakcilari cikiyor. kendisi siyasi bir kisilik malesef. mecburen siyaset yapmis oluyoruz.
sizi de o kadar sindirmisler ki zaten normal ulkelerde bin kere istifa etmis olmasi gereken hukumeti istifaya cagirmamizi bile yadirgiyorsunuz.
walla doğru .. tabi ki konuşulsun tartışılsın , şu suçlu bu suşlu densin gerekirse hükümet , bakan istifa densin , ama şimdi zamanı değil .. en azından bugün zamanı değil , ümüdimizi kaybetmedik , şunu biliyoruz ki ne mucizelere tanıklık etttik , neden yine olmasın , insanın içinden dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor... insanlar nasıl olayı şuna buna bağlamak için güç buluyorlar anlam veremiyorum ... allah yardımcıları olsun ... mucize yaşayalım da hepsi kurtulsunlar
Siyasilerin yaptığı hiç bir konuşmayı dinlemedim dün 4e kadar izledim televizyonu dualar ettim sayı artmasın 17i bile çok diye üzülürken bir anda 200lere çıktı sayı daha içeride yüzlerce insan var ve kim ne demiş kim ne söylemiş umrumda değil. Orada bekleyen aileler çaresizlik gözlerindeki yaş bitirdi beni dünden beri. Bugün siyaset yapılacak zamann değil RTE içinde muhalefet içinde burada yazan herkes içinde söyledim. çalışmalar bitsin yapılanlar kimsenin yanına kalmasın dileğimiz tabi ki.
1 can bile ne kadar değerliyken yüzlercesinden bahsediyoruz katliamdan bahsediyoruz. Elbette kim ise sorumlusu her iki taraftada cezasını alsın. Burada hala gezi hala 1 mayıs hala ak parti kömür dağıtmıştı diye konuşuluyorsa boşuna zaman kaybı. Kimin duası kabul olur bilinmez umutlar tükenirken o içerdekiler için yapılacak tek şeyin dua olduğunu hatırlattım.
Kaderlerini yaşıyorlar mı dedim ben neyin kafasındasınız siz ? Banane başbakanın söylediklerinden ilgilenmiyorum o onu yaomış bu bunu söylemiş diye konuşacak gücümde yok. şuan dua dan başka yapabilecek bir şeyim de yok. İçeride kalanlarda çıksın yarın oturur siyasetini yaparsın. Yada yap ya banane.
Dua bölümünde açılmış bir konu var el mucip çekelim arkadaşlar kalan işçilerimizin sağ çıkması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?