Rica etsem banada atarmısınız.Facebook'da ve twitterda john milton adı altında hesabı olan biri
sosyal medya aracılığıyla tanıyorum kendisini
fake hesap falan değil yalnız onu söyleyeyim araştırmak bu kimmiş diye merak ederseniz sosyal medya hesaplarının linklerini atabilirim.
Yok fake değildir gayet adam akıllı cümleler sadece kim olduğunu merak ettim.. Çok etkilendim..
Orada canlar gitmiş kaç evin ocağına ateş düşmüş burada hala siyaset yapmaya çalışan insanlar var. Bırakın siyasetide dua edin be arkadaşım mucizeye ihtiyacımız var.
Kapat
Yan yana çalıştılar, yana yana gömülüyorlar
Kapat
Anne ve oğulun buruk kavuşması
Bilgilendirmek icin yazayim...
Verecegim bilgileri meclis kaqyitlarindan da bulabilirsiniz..
CHP nin verdigi önerge 29 nisan da görüsmeye baslanildi..
Önerme görüsmelerinde CHP adina söz alan milletvekilinin konusmasi ne üzerineydi biliyor musunuz?
1 mayis neden Taksim de kutlanilamiyor..
Evet adamlar Soma icin önerge verip 1 mayis in taksimde kutlanmasini konusuyor.
Akp milletvekili söz alip yenikapiyi yaptik orada kutlayabilirler diyor.
Tekrar baska bir CHP milletvekili söz alip soma daki maden ocaklarina AKP vekillerin ortak oldugunu söylüyor.
Tekrar AKP milletvekili söz alip "bunu ispatlayin ispatlamazsaniz namerdsiniz" diyor.
Sonra CHP li vekil yerinden " tamam yemin et öyle birsey yok diye" diyor..
Yani sözde önerge Soma daki madenler hakkinda ama CHP nin önerge konusulurken yaptigi konusmalar 1 mayis falan filan..
Eger gercekten böyle bir önergeniz varsa, o madenlerde bir eksiklik oldugunu tesbit etmis iseniz, önerge konusulurken cikar " bakin madenlerde bu bu eksiklikler var" dersiniz, cikip 1 mayisi konusmazsiniz.
Türkiye nin daha cook yol katetmesi gerekecek coookk....
http://www.sendika.org/2014/05/soma...-olen-olur-kalan-saglar-erdogana-yetmektedir/
Biraz uzun ama okumakta fayda var..
aman allahım çıkarılan işçinin biri 1000 kişinin içeride mahsur kaldığını söylemiş. Aman Allahım söylediği doğruysakatliam gibi
http://birgun.net/haber/asagida-1000-isci-vardi-14349.html
Ordaki canlar kimin ihmali sonucu gitmiş acaba? Dua etmeyi de biliyor herkes rahat olun siz. Her şeye "kader" diyen zihniyetinizden arının. Başbakan da çıkmış kurandan örnekler falan veriyor. Neden daha çok değil bir ay önce reddetmiş Somadaki maden ocağını denetlemeyi ondan bahsetmiyor hiç? Ama evet tabii canıııım, siyaset yapmayalım kader bu kader.
Bilgilendirmek icin yazayim...
Verecegim bilgileri meclis kaqyitlarindan da bulabilirsiniz..
CHP nin verdigi önerge 29 nisan da görüsmeye baslanildi..
Önerme görüsmelerinde CHP adina söz alan milletvekilinin konusmasi ne üzerineydi biliyor musunuz?
1 mayis neden Taksim de kutlanilamiyor..
Evet adamlar Soma icin önerge verip 1 mayis in taksimde kutlanmasini konusuyor.
Akp milletvekili söz alip yenikapiyi yaptik orada kutlayabilirler diyor.
Tekrar baska bir CHP milletvekili söz alip soma daki maden ocaklarina AKP vekillerin ortak oldugunu söylüyor.
Tekrar AKP milletvekili söz alip "bunu ispatlayin ispatlamazsaniz namerdsiniz" diyor.
Sonra CHP li vekil yerinden " tamam yemin et öyle birsey yok diye" diyor..
Yani sözde önerge Soma daki madenler hakkinda ama CHP nin önerge konusulurken yaptigi konusmalar 1 mayis falan filan..
Eger gercekten böyle bir önergeniz varsa, o madenlerde bir eksiklik oldugunu tesbit etmis iseniz, önerge konusulurken cikar " bakin madenlerde bu bu eksiklikler var" dersiniz, cikip 1 mayisi konusmazsiniz.
Türkiye nin daha cook yol katetmesi gerekecek coookk....
Kapat
Yan yana çalıştılar, yana yana gömülüyorlar
Cımbızlanan cümlelerle konuyu saptırmasak daha doğru olmaz mı sizce de ?
Ben dansmarue nun gönderdiği linki okudum orada 1 mayıs hangi nedenle ifade edilmiş onu da anladığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?