Türkiye Yasta ....

İnşallah artmaz sayi offffffff.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facebook'da ve twitterda john milton adı altında hesabı olan biri
sosyal medya aracılığıyla tanıyorum kendisini
fake hesap falan değil yalnız onu söyleyeyim araştırmak bu kimmiş diye merak ederseniz sosyal medya hesaplarının linklerini atabilirim.
Rica etsem banada atarmısınız.

Yok fake değildir gayet adam akıllı cümleler sadece kim olduğunu merak ettim.. Çok etkilendim.. :50:

Gezi olaylarında,seçim döneminde en sağlıklı şekilde bilgi verenlerden biriydi
Ankara'da yaşayan kendi işinin sahibi bir adam önemli,ünlü biri değil
duyarlı,elinden geleni yapmaya çalışan bir vatandaş sadece...

Orada canlar gitmiş kaç evin ocağına ateş düşmüş burada hala siyaset yapmaya çalışan insanlar var. Bırakın siyasetide dua edin be arkadaşım mucizeye ihtiyacımız var.

Ordaki canlar kimin ihmali sonucu gitmiş acaba? Dua etmeyi de biliyor herkes rahat olun siz. Her şeye "kader" diyen zihniyetinizden arının. Başbakan da çıkmış kurandan örnekler falan veriyor. Neden daha çok değil bir ay önce reddetmiş Somadaki maden ocağını denetlemeyi ondan bahsetmiyor hiç? Ama evet tabii canıııım, siyaset yapmayalım kader bu kader.

ben manisadanım soma'daki maden ocağında olan vahim durum için çok üzgünüm :( ordaki akrabalarımdan aldıgım duyumlara göre 400 ve üzeri kayıp varmış ama henüz yayınlanamadı :( allahım çıkarılmayı bekleyen tüm kardeşlerimize sabır versin sağsalim kurtulurlar inşallah..

Kapat
BnmKbF6IMAARtEk.jpg:large

Yan yana çalıştılar, yana yana gömülüyorlar

Kahretti beni bu resim
Sabahtan beri çıldıracak gibiyim
Sebep olanlar sebepsiz kalsın, Rabbim lanet etsin hepsine
Kendin yüzlerce koruma ile gezerken tedbir, tedbirsizlikten canlar ölünce takdiri ilahi
Kimse hesap vermeyecek, hepsi yalan
Ceplerini dolduruyorlar başka işleri yok
Az önce bir gazete haberinde okudum, artık canlı aramıyoruz demişler...
İçim katıldı sabahtan beri

Bilgilendirmek icin yazayim...

Verecegim bilgileri meclis kaqyitlarindan da bulabilirsiniz..
CHP nin verdigi önerge 29 nisan da görüsmeye baslanildi..

Önerme görüsmelerinde CHP adina söz alan milletvekilinin konusmasi ne üzerineydi biliyor musunuz?
1 mayis neden Taksim de kutlanilamiyor..
Evet adamlar Soma icin önerge verip 1 mayis in taksimde kutlanmasini konusuyor.
Akp milletvekili söz alip yenikapiyi yaptik orada kutlayabilirler diyor.
Tekrar baska bir CHP milletvekili söz alip soma daki maden ocaklarina AKP vekillerin ortak oldugunu söylüyor.
Tekrar AKP milletvekili söz alip "bunu ispatlayin ispatlamazsaniz namerdsiniz" diyor.
Sonra CHP li vekil yerinden " tamam yemin et öyle birsey yok diye" diyor..

Yani sözde önerge Soma daki madenler hakkinda ama CHP nin önerge konusulurken yaptigi konusmalar 1 mayis falan filan..

Eger gercekten böyle bir önergeniz varsa, o madenlerde bir eksiklik oldugunu tesbit etmis iseniz, önerge konusulurken cikar " bakin madenlerde bu bu eksiklikler var" dersiniz, cikip 1 mayisi konusmazsiniz.

Türkiye nin daha cook yol katetmesi gerekecek coookk....

Cımbızlanan cümlelerle konuyu saptırmasak daha doğru olmaz mı sizce de ?

Ben dansmarue nun gönderdiği linki okudum orada 1 mayıs hangi nedenle ifade edilmiş onu da anladığınızı düşünüyorum.

Pankart mı yaptıralım asalım mahallene okursun hı araştırma genelgesini ?
Neyin peşindesin hem şu anda yok konu 1 mayısmış bilmem ne falan filan..
Kuranınızı okumussunuz Allah kabul etsin ne diye deşiyorsun ki şu anda konuyu dağıtıyosun ?
Hey Allahım yaa.

Turkiyenin başı sagolsun Rabbim bizlere sabir versin olenlere Allah'tan rahmet diliyorum
Kim veya kimler sorumlu ise bu dunyada ve obur dünyada cekmesini cezalsini cekmesini istiyorum. ..

Ordaki canlar kimin ihmali sonucu gitmiş acaba? Dua etmeyi de biliyor herkes rahat olun siz. Her şeye "kader" diyen zihniyetinizden arının. Başbakan da çıkmış kurandan örnekler falan veriyor. Neden daha çok değil bir ay önce reddetmiş Somadaki maden ocağını denetlemeyi ondan bahsetmiyor hiç? Ama evet tabii canıııım, siyaset yapmayalım kader bu kader.

Kaderlerini yaşıyorlar mı dedim ben neyin kafasındasınız siz ? Banane başbakanın söylediklerinden ilgilenmiyorum o onu yaomış bu bunu söylemiş diye konuşacak gücümde yok. şuan dua dan başka yapabilecek bir şeyim de yok. İçeride kalanlarda çıksın yarın oturur siyasetini yaparsın. Yada yap ya banane.

Dua bölümünde açılmış bir konu var el mucip çekelim arkadaşlar kalan işçilerimizin sağ çıkması dileğiyle

Sebep olanlarin allah belasini versin. Babalarini, abilerini,eslerini kaybeden insanlarin acilarinin kat kat fazlasini yasasinlar inşallah. Cikip 2 laf edip herseyi hallettiklerini saniyolar ya pes. Madencinin kaderiymis ölüm, senin 1500 korumayla yollarda ne işin var o zaman? Kader degil mi?

Allahım sen onlari koru nolur.

Allah rahmet eylesin..

Bilgilendirmek icin yazayim...

Verecegim bilgileri meclis kaqyitlarindan da bulabilirsiniz..
CHP nin verdigi önerge 29 nisan da görüsmeye baslanildi..

Önerme görüsmelerinde CHP adina söz alan milletvekilinin konusmasi ne üzerineydi biliyor musunuz?
1 mayis neden Taksim de kutlanilamiyor..
Evet adamlar Soma icin önerge verip 1 mayis in taksimde kutlanmasini konusuyor.
Akp milletvekili söz alip yenikapiyi yaptik orada kutlayabilirler diyor.
Tekrar baska bir CHP milletvekili söz alip soma daki maden ocaklarina AKP vekillerin ortak oldugunu söylüyor.
Tekrar AKP milletvekili söz alip "bunu ispatlayin ispatlamazsaniz namerdsiniz" diyor.
Sonra CHP li vekil yerinden " tamam yemin et öyle birsey yok diye" diyor..

Yani sözde önerge Soma daki madenler hakkinda ama CHP nin önerge konusulurken yaptigi konusmalar 1 mayis falan filan..

Eger gercekten böyle bir önergeniz varsa, o madenlerde bir eksiklik oldugunu tesbit etmis iseniz, önerge konusulurken cikar " bakin madenlerde bu bu eksiklikler var" dersiniz, cikip 1 mayisi konusmazsiniz.

Türkiye nin daha cook yol katetmesi gerekecek coookk....

Weiss yine iş başındasın bakıyorum, kolay gelsin. Aradan birkaç cümle çekip çok güzel sabote ediyorsunuz konuyu. Okumayan bilmeyen insanlar olsak inanacağız o derece

İşçiler yürümesin diye alınan önlemler, işçiler ölmesin diye alınsaydı ..... Neyse buda kader dimi??
Arkadaşlar içimiz yanıyor ama ailelerin acısını genede anlayamayız. Bol bol dua edelim, yasin ayetel kürsi fatiha suresi.. Kim ne kadar okuyabilirse.. Ölü sayısı artmasın diye dua edelim.. Başka birşey gelmez şu anda elimizden :(
Kim bilir hangimizin duası kabul olur... Rabbim yar ve yardımcıları olsun :(((

Cımbızlanan cümlelerle konuyu saptırmasak daha doğru olmaz mı sizce de ?

Ben dansmarue nun gönderdiği linki okudum orada 1 mayıs hangi nedenle ifade edilmiş onu da anladığınızı düşünüyorum.

Canım duyduklarına da inanmazlar istediğin belgeyi sun, istediğin videoyu paylaş işine gelen cümleleri seçip işine gelmeyenleri cımbızlarlar. Gördüklerine duyduklarına bile bir mana bulan insanlara boşa nefes tüketip neyi anlatabiliriz ki.

Back