Türkiye Yasta ....

Allahim ne olur yeraltindaki madencilerin hepsi kurtulmus olsun ...
olenlere Allah rahmet eylesin.
Bu kader falan degil ...Ihmal Ihmal ve Turkiye de insanin degerinin olmayisidir.
Suclularin cezalandirildigini gormek istiyorum tabii ustunu kapatmazlar ise.
Olen madencilerin yakinlarina sabir ver Allahim.

Allahım nolur Allahım..

günahsız çocukların garip eşlerin yaşlı ana babaların yüzü suyu hürmetine nolur çoğalmasın sayı noluuurrr

1000 tl aylık bağlancakmış vefat edenlerin ailesine...bir insanın hayatı bu ülkede 1000 tl işteeee bumudur yani giden canın hesabı...bumudur babasız kalmanın bedeliii

kuzum içim okadar acıyorki anlatamam sana gercekten başıma agrılar saplandı düşünmekten nasıl bu yükü kaldıracak bu insanlar 700 can ne demek yaa bir köy nufusü bir köy yok oldu resmen 700 yuva babasız kocasız evlatsız kaldı içim çok acıyor isyan cok

Bunu da unutucaz
bunu da hatırlamıycaz
tıpkı digerlerini unuttugumuz gibi
uyumaya devam edicez,unutkan türkiyem

Son düzenleme:
yazıklar olsun!
katiller, tiksiniyorum hepsinden. bir ton kömürü 24 dolara çıkarıyoruz diye hava atıyor madenin sahibi, enerji bakanı olacak yaratık da gidip ona alkış tutuyor.

bir de nükleer santral yapacaklardı di mi?

nükleer santrale karşı olan bizler de dış mihrakların uşağı, türkiye'nin ilerlemesini istemeyen bir grup teröristiz di mi?

cesetler morglara duble yollardan geçerek taşınıyor, hülööööööğğğ!!!! işte bütün dünyanın kıskanarak izlediği türkiye.

Son düzenleme:
Gitmiyor demek ki abla. Bazıları gizli teşkilattan.

Bir gülme geliyor ki hayırlısı Allah'tan.
Tövbe Yarabbim...

yuh diyorum yuh,gerçi burhan kuzu'dan sonra bunlar ne ki

Nukleeer santarallere karsi cikinca suclaniyorduk..bu kadar denetimsizlikle , ihmalkarlilkla, yolsuzlukla acaba bir nukleer kaza olsa binlerce, yuzbinlerce insanimizin olmesine neden olurlar.

Inanan arkadaslar, ümitsizlik bir müslümanin asla düsmemesi gereken bir duygudur..
Inanamayan arkadaslar, oradan tüm insanlar cikarilmadikca, göcük altinda olanlarin yasiyor olma ihtimali hala var..
Lütfen dua edin..
Göcük altindakiler madenin alt kisimlarindalar, henüz yüzlercesine ulasilmadi..
Lütfen dua edin, odalarda olsunlar ve sag olarak cikarilsinlar..
Suan yapilacak en güzel seydir..
Eger "hepsi öldü" ümitsizligine düserseniz iste o zaman ölmemis olsalarda öldürmüs oluyoruz.

Lütfen MErhametlilerin en merhametlisi olan Allah tan yardim isteyelim... Odalara ulasmis olsunlar ve sag olarak kurtulsunlar..

Insanlarin dualari mutlaka karsilik bulur, belki istenilen sekilde degil ama Allah mutlaka her duaya cevap verendir..

Son düzenleme:
O insanlar nasil can verdiki birbirlerinin nasil telef oldugunu gorduler. Bile bile ölü,ü beklediler.
Ya aileleri ne durumda nasil can verdikleronemi kaubettiklerime,i yansinlar.
Kimse kimsenin boslugunu dolduramaz mevlam abirlik versin hepsine. Bizim burdan canimiz yaniyor onlar napsin. Kelimeler yetersiz.........................................

Adı Kemal Yıldız.Henüz 15'inde.Maden ocağında işçi olarak çalıştırılması yasalar gereği yasak.Kemal şimdi #Soma şehidimiz.

bu hatun ne içtiyse aynından istiim.
feci kafa yapmış .

La havle, tövbe estağfurullah diyip susayım

ema1 gizli denetim? Yönetim siliyor sanıyorsanız öyle birşey yok, herkes yazıyor rahatça.

Küfür lügatım geniştir.En sağlamlarını gönderiyorum kendisine bu insan müsveddesine!!

Karı daily sabahta yazarmış.Normal bu tarz konusması.

Son düzenleme:
Beşiktaş JK

Geçlerbirliği Maçı Gelirleri Soma'ya Bağışlanacak

Türkiye'nin ulusal yası olan Soma'daki maden kazası; Kulübümüzü, Taraftarlarımızı ve Camiamızı da derinden üzmüş, bizleri acıya boğmuştur.

Çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, birçok madencimizin mahsur kaldığı ve çok sayıda yaralının bulunduğu bu elim olay sonrası, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu aldığı kararla, Spor Toto Süper Ligi 34. haftasında Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçının tüm hasılatının Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanmasını kararlaştırmıştır.

Soma'daki bu elim olay sonrası ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak isteyen taraftarlarımızı, 17 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'na davet ediyoruz.
Beşiktaş JK

canım inan sorma haberlre bakmaya korkuyorum..
stres yapmak üzülmek yasak bana ama mümkünmü...ağrılarımm başladı bu olay yüzünden..
bunun sorumlullarının Allahım cezasını versinnn inşşş

hayır unutmuyoruz unuttuuğumu sanıyor lar sabır ediyoruz her gün bir olay paklak içimiz cehenneme döndü kime üzüleceğimi kimden hesap soracagımızı bilemez olduk saflaştık kime dönsek yüzümüzü konussak ya bölücü olduk ya yalancı yada hain herkez te bir yalan herkezde bir sahtekarlık içimiz sızladı ama sustuk susmayada devam edicez ama bardak doluyor cok az kaldı insanlara hükümete güven kalmadı partiler fasa fiso güvenemiyoruz güvendirtmiyorlar az kaldı cok azz yakında millet ya delirecek yada delirtecek ben artık bunların unutulmak istenceni zannetmiyorum

bazen zaten dua dan başka elimizden birşey gelmiyor..
Rabbim OL de de sağ salim çıksınlar..yürekler yanıyor(

bu da sendikaların ne kadar yararsız saçma sapan bir hale geldiğini gösteriyor. gerçekten müthiş bir eylem yani bravo, nasıl akıl etmişler acaba? şimdi hemen dikkate alırlar, bakanlar istifa falan eder hatta. iş durdurma çağrısı bile yapamayan sendikalara da yazıklar olsun!

canım inan sorma haberlre bakmaya korkuyorum..
stres yapmak üzülmek yasak bana ama mümkünmü...ağrılarımm başladı bu olay yüzünden..
bunun sorumlullarının Allahım cezasını versinnn inşşş

sen sıkma canını kuzum benim ilk başta minik erkeğini düşün Allah seni ve bebeğini korusun Rabbim hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…