1000 tl aylık bağlancakmış vefat edenlerin ailesine...bir insanın hayatı bu ülkede 1000 tl işteeeebumudur yani giden canın hesabı... bumudur babasız kalmanın bedeliii
Gitmiyor demek ki abla. Bazıları gizli teşkilattan.
Bir gülme geliyor ki hayırlısı Allah'tan.
Tövbe Yarabbim...
La havle, tövbe estağfurullah diyip susayım
ema1 gizli denetim? Yönetim siliyor sanıyorsanız öyle birşey yok, herkes yazıyor rahatça.
kuzum içim okadar acıyorki anlatamam sana gercekten başıma agrılar saplandı düşünmekten nasıl bu yükü kaldıracak bu insanlar 700 can ne demek yaa bir köy nufusü bir köy yok oldu resmen 700 yuva babasız kocasız evlatsız kaldı içim çok acıyor isyan cok
Yazdıklarım sürekli siliniyor gizli denetim mi var?
Inanan arkadaslar, ümitsizlik bir müslümanin asla düsmemesi gereken bir duygudur..
Inanamayan arkadaslar, oradan tüm insanlar cikarilmadikca, göcük altinda olanlarin yasiyor olma ihtimali hala var..
Lütfen dua edin..
Göcük altindakiler madenin alt kisimlarindalar, henüz yüzlercesine ulasilmadi..
Lütfen dua edin, odalarda olsunlar ve sag olarak cikarilsinlar..
Suan yapilacak en güzel seydir..
Eger "hepsi öldü" ümitsizligine düserseniz iste o zaman ölmemis olsalarda öldürmüs oluyoruz.
Lütfen MErhametlilerin en merhametlisi olan Allah tan yardim isteyelim... Odalara ulasmis olsunlar ve sag olarak kurtulsunlar..
Insanlarin dualari mutlaka karsilik bulur, belki istenilen sekilde degil ama Allah mutlaka her duaya cevap verendir..
Yarın herkes siyah giysin'
DİSK-KESK-TMMOB ve TTB, tüm işçi sınıfını, emekçileri ve emek dostlarını, Somadaki işçiler için ortak eylem yapmaya çağırdı; '15 Mayıs Perşembe tüm halkımızı siyah giyinmeye çağırıyoruz' denildi. Sabah saatlerinde Soma Holding önünde toplanan kalabalık ise plazanın boş olması dolayısıyla 19:00'da Beyoğlu tünelde eylem yapmak için sözleşerek olay yerinden ayrıldı.
14 Mayıs 2014 Çarşamba 14:47
DİSKten yapılan yazılı açıklamada, bugün ülkenin dört bir yanında ve işyerlerinde düzenlenen eylemlerin yaygınlaştırılacağı belirtilerek, 15 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.00da tüm Türkiyede tüm işyerlerinde 3 dakikalık saygı duruşu yapılarak iş bırakacak ve illerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müdürlükleri önüne yürüyeceğiz. 15 Mayıs 2014 Perşembe günü tüm halkımızı siyah giyinmeye, siyah kurdeleler takmaya, evinin, işyerinin balkonuna, aracına siyah bezler asmaya çağırıyoruz denildi.
Açıklamada, işçi sağlığı ve güvenliğinin tamamen bir maliyet unsuru olarak görüldüğü belirtilerek, Maksimum kârı elde etmek için en acımasız üretim süreçlerinde çalışmak zorunda bırakılan Somadaki yüzlerce işçi kardeşimiz başından beri ölüme terk edilmişlerdir. Özelleştirme, taşeronlaştırma politikalarını sürdürenler, maliyet düşürmek için işçilerin hayatına kast edenler, onlara cesaret verenler, daha önceki madenci katliamlarını sözleriyle ve icraatlarıyla aklayanlar, iş güvenliği yasasıyla işyerlerindeki denetimleri bile özelleştirenler Soma katliamının failidir ve hesap vermelidir denildi.
DHA
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/yarin-herkes-siyah-giysin-h27885.html
canım inan sorma haberlre bakmaya korkuyorum..
stres yapmak üzülmek yasak bana ama mümkünmü...ağrılarımm başladı bu olay yüzünden..
bunun sorumlullarının Allahım cezasını versinnn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?