Türkiye Yasta ....

daha neler var. gezi olaylarına benzer olayları hortlatmak için bilinçli yapılmış diyenler bile var. insanler beyinlerini ödünç vermiş anlaşılan

ulan biraz vicdanlı olsalar bari canımız yandı demiyolarda ggitler gezi olaylarını buldular içimden neler sayıyorum da yazmayım şimdi banlanıcam :47::47:

daha neler var. gezi olaylarına benzer olayları hortlatmak için bilinçli yapılmış diyenler bile var. insanler beyinlerini ödünç vermiş anlaşılan

Bunu diğer olaylarda da söylediler zaten
ki şimdi söyleneceğini de tahmin etmek zor değil. Allah bilir ya ne diyim.:31:

Son düzenleme:
Yarın herkes siyah giysin'

DİSK-KESK-TMMOB ve TTB, tüm işçi sınıfını, emekçileri ve emek dostlarını, Soma’daki işçiler için ortak eylem yapmaya çağırdı; '15 Mayıs Perşembe tüm halkımızı siyah giyinmeye çağırıyoruz' denildi. Sabah saatlerinde Soma Holding önünde toplanan kalabalık ise plazanın boş olması dolayısıyla 19:00'da Beyoğlu tünelde eylem yapmak için sözleşerek olay yerinden ayrıldı.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 14:47

yarin_herkes_siyah_giysin_h27885.jpg

DİSK’ten yapılan yazılı açıklamada, bugün ülkenin dört bir yanında ve işyerlerinde düzenlenen eylemlerin yaygınlaştırılacağı belirtilerek, “15 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.00’da tüm Türkiye’de tüm işyerlerinde 3 dakikalık saygı duruşu yapılarak iş bırakacak ve illerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müdürlükleri önüne yürüyeceğiz. 15 Mayıs 2014 Perşembe günü tüm halkımızı siyah giyinmeye, siyah kurdeleler takmaya, evinin, işyerinin balkonuna, aracına siyah bezler asmaya çağırıyoruz” denildi.

Açıklamada, işçi sağlığı ve güvenliğinin tamamen bir maliyet unsuru olarak görüldüğü belirtilerek, “Maksimum kârı elde etmek için en acımasız üretim süreçlerinde çalışmak zorunda bırakılan Soma’daki yüzlerce işçi kardeşimiz başından beri ölüme terk edilmişlerdir. Özelleştirme, taşeronlaştırma politikalarını sürdürenler, maliyet düşürmek için işçilerin hayatına kast edenler, onlara cesaret verenler, daha önceki madenci katliamlarını sözleriyle ve icraatlarıyla aklayanlar, iş güvenliği yasasıyla işyerlerindeki denetimleri bile özelleştirenler Soma katliamının failidir ve hesap vermelidir” denildi.

DHA
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/yarin-herkes-siyah-giysin-h27885.html

Yakınlarına maaş bağlanacak deniyordu haberlerde.

ya her sey para değilki tatlım o cocukların psikolojisi kadınlara ne olucak hayatta her seyi tek başlarına gögüslemek zorunda kalacaklar şimdi bir çok şerefsiz acı macı dinlemeden nasıl olsa dul kadın diye yan gözle bakar yapılmıyormu hemde nasıl bunlar nasıl başa cıkılacak bakasıyla evlenseler ya o cocuklar nasıl olcak nereye tükürürsen tükür bu işin her yanı pislk

Yazdıklarım sürekli siliniyor gizli denetim mi var?

İndim maden ocağına kara elmas diyarına
Yeryüzü sıcak olsun diye dost
Yıllar boyu kazma salladım buskunca bu zindanda
Çocuklarım gülsün diye dost
Oysa bizim evde gülen yok

Yürü derler yürü derler açlığa yürü derler
Kara elmas tabut olmuş gerekirse ölün derler
Günü gelir utanmadan ağlaşana gülün derler
Yalanlara artık sabrım yok

Bugün maden ocağına kara elmas diyarına
İnmedik selam olsun sana dost
Ölesiye ışık hasretiyle solmuş bu yüzlere
Grev grev güneş doğmuş dost
Artık kaybedecek birşey yok

Yeraltında ezilenler yeryüzüne seslenirler
Madenler bizim derler gerekirse ölüm derler
Günü geldi grev derler dost
Artık kaybedecek birşey yok..............

:14::14::14:

ya her sey para değilki tatlım o cocukların psikolojisi kadınlara ne olucak hayatta her seyi tek başlarına gögüslemek zorunda kalacaklar şimdi bir çok şerefsiz acı macı dinlemeden nasıl olsa dul kadın diye yan gözle bakar yapılmıyormu hemde nasıl bunlar nasıl başa cıkılacak bakasıyla evlenseler ya o cocuklar nasıl olcak nereye tükürürsen tükür bu işin her yanı pislk

Yok ben haberde geçeni diyorum. Tabi ki paranın bir önemi yok bağlasalar ne olur.

Malesef bunu gece söylemişlerdi zaten:50::50:

inanmak istemiyorum ya bu bana cok agır geldi gercekten 700 kişi ne demek yaa ne demek tüm bunlardan sorumlu olan ihmallere göz yumanlardan Allah belalarını versin cıldırıcam 700 hanenin ocana incir agacı diktiler evlerine ateş soktular

Hemen her haftasonum Soma'da geçiyor.Nasıl mutluluk heyecanla gidiyordum bu haftaya kadar.Nasıl gidicem ben bu haftasonu oraya nasıl :14::14: :14:Görünüyor daha Kırkagac cıkısından o bacası işçilerimize mezar olan o madeinn.Nasıl olacak Allahım.:14:Şimdiden böyle ağlarken gittiğimde napıcam ben :14:

kusura bakma tepkim sana değil yanlıs anlama biliyorum tv de gceni söledini saol :17:

1000 tl aylık bağlancakmış vefat edenlerin ailesine...bir insanın hayatı bu ülkede 1000 tl işteeee :47::47::47: bumudur yani giden canın hesabı...:47::47:bumudur babasız kalmanın bedeliii :47::47:

Back