Türkiye Yasta ....

Az önce dinledim, işçi yakınlarından biri, "oğlunun sünnet düğünü vardı, davetiyeleri arkadaşlarına vermek için yanında götürmüştü. cebinde davetiye olan var mı belki ordan teşhis edilir" diyormuş. :14::14::14:

Allah rahmet eylesin içimiz yanıyor resmen kalbim acıyor :14:

umarım o oksijen odalarına girmişlerdir..

Ne acı birşey..Bir köy resmen yok oldu bütün erkekleri öldü..

Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm… (Bakara Suresi, 186)

arkadaşlar şu an elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyo. Allahü Teala esmaları hatırına yapılan duaları geri çevirmez. hala göçük altında bulunan madenciler için herkes elinden geldiği kadar El-Mucip , dualara cevap veren , çeksin. rabbim bu ismi şerifinin hatırına dualarımız kabul buyrur inşallah.

umarım o oksijen odalarına girmişlerdir..

Ne acı birşey..Bir köy resmen yok oldu bütün erkekleri öldü..

o adamların karıları evlatları ne hale düşecekler kim bilir devlet sahip cıkarmı sanmam en fazla bir plaket başınız sağ olsun bitti üstünü kesin kapatacaklar bunun :43:

TVDE 787 işçi onaylanmış suan..Sanırım sayı dogru basımız sagolsun hepimizin...Özellikle ateşin düştügü yerlerin.

basbakan 232 oldugunu söylemiş sayının.Aksamdan beri bakanın konusmalarında sürekli bir giz,her acıklamada bir tam sayı veremem demesi.Yahu bizim gördüğümüzü göremiyor mu bunlar ?? Nasıl böyle bir açıklama yapabiliyorlar?? Gizlenmesi yönünde bir gereklilik mi var da biz bilmiyoruz ? Canlı yayında tvde biz görüyoruz çıkarılanları ölenleri sayıyoruz.Olayı mı sakinleştirmek istiyorlar? Toplu linç/tepkiden mi korkuluyor? Kademeli olarak mı arttıracaklar sayıyı psıkolojık olarak ? Anlamadım ben.Bildiğim sayı 450nin üzerinde.

Boldladigim hepsi dogru. Er yada geç sonunda dogru rakami açiklamak zorundalar fakat simdi kendilerine biraz zaman tanimis oldular.
Kademeli sekile anlatsalar isyan o kadar büyük olmaz, zaten insanlar bu olayi 2,3 gün sonra olayi unutur düsüncesi ile.

Düsünsene, birden 400-500 ölü var deseler insanlarin tepkisi daha feci olurdu ve evet linç girisimleri bile olurdu.

Son düzenleme:
Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm… (Bakara Suresi, 186)

arkadaşlar şu an elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyo. Allahü Teala esmaları hatırına yapılan duaları geri çevirmez. hala göçük altında bulunan madenciler için herkes elinden geldiği kadar El-Mucip , dualara cevap veren , çeksin. rabbim bu ismi şerifinin hatırına dualarımız kabul buyrur inşallah.

yarabbi bu ismi şerifinin hatırına göçük altında bulunan kardeşlerimizin sağ salim çıkmaları için yardım et, bu kazada ihmali söz konusu ise ihmali olan insanların dünyada ve ahiretinde hak ettiği cezayı almalrı için adaletini tecelli ettir yarabbi.

İlk ders her zaman sorarım akşam neler izlediniz diye..

Bugün cevaplarım olası dizi isimleri değildi.

Öğretmenim Soma nerde dediler. Haritadan gösterdim yerini, boşverdim matematiği türkçeyi, Hayat Bilgisi işledim!

Görsel sanatlar dersimizde konumuz dünden belliydi geleceğe dair hayallerimizi resmedecektik.

Öğretmenim konu bu olmasın dediler. Neden dedim.. Hayal kuramıyoruz artık dediler... Serbestsiniz o zaman dedim. Kağıtlarını siyaha boyamışlar..!

Eve geldim, kızım ateşler içinde. Verdim şurubunu, ılık su banyosu derken düşürdüm ateşi.. Uyuttum, şükür dedim.

Oysa hala ağlıyorum, içim yanıyor. Allahım sabır ver annelere, eşlere, kardeşlere, evlatlara...

Back