Allahım yok artık yaa
nükleeri mi savunuyorlar .. yok artık ya yok artık
cahilliğin bu kadarına da ne diyim ben![]()
ben de şoktayım şu an
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım yok artık yaa
nükleeri mi savunuyorlar .. yok artık ya yok artık
cahilliğin bu kadarına da ne diyim ben![]()
nedenini söledimi peki
çünkü yeraltında çok fazla gaz var. ayrıca verdikleri oksijende yangını çoğaltmış olabilir.
ben de şoktayım şu an( eleştireyim derken ne savunuluyor ya korkunç
(
çünkü yeraltında çok fazla gaz var. ayrıca verdikleri oksijende yangını çoğaltmış olabilir.
umarım o oksijen odalarına girmişlerdir..
Ne acı birşey..Bir köy resmen yok oldu bütün erkekleri öldü..
o adamların karıları evlatları ne hale düşecekler kim bilir devlet sahip cıkarmı sanmam en fazla bir plaket başınız sağ olsun bitti üstünü kesin kapatacaklar bunun![]()
yok artık.daha neler var. gezi olaylarına benzer olayları hortlatmak için bilinçli yapılmış diyenler bile var. insanler beyinlerini ödünç vermiş anlaşılan
basbakan 232 oldugunu söylemiş sayının.Aksamdan beri bakanın konusmalarında sürekli bir giz,her acıklamada bir tam sayı veremem demesi.Yahu bizim gördüğümüzü göremiyor mu bunlar ?? Nasıl böyle bir açıklama yapabiliyorlar?? Gizlenmesi yönünde bir gereklilik mi var da biz bilmiyoruz ? Canlı yayında tvde biz görüyoruz çıkarılanları ölenleri sayıyoruz.Olayı mı sakinleştirmek istiyorlar? Toplu linç/tepkiden mi korkuluyor? Kademeli olarak mı arttıracaklar sayıyı psıkolojık olarak ? Anlamadım ben.Bildiğim sayı 450nin üzerinde.
Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm (Bakara Suresi, 186)
arkadaşlar şu an elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyo. Allahü Teala esmaları hatırına yapılan duaları geri çevirmez. hala göçük altında bulunan madenciler için herkes elinden geldiği kadar El-Mucip , dualara cevap veren , çeksin. rabbim bu ismi şerifinin hatırına dualarımız kabul buyrur inşallah.
TVDE 787 işçi onaylanmış suan..Sanırım sayı dogru basımız sagolsun hepimizin...Özellikle ateşin düştügü yerlerin.
Yakınlarına maaş bağlanacak deniyordu haberlerde.