daha neler var. gezi olaylarına benzer olayları hortlatmak için bilinçli yapılmış diyenler bile var. insanler beyinlerini ödünç vermiş anlaşılan
TVDE 787 işçi onaylanmış suan..Sanırım sayı dogru basımız sagolsun hepimizin...Özellikle ateşin düştügü yerlerin.
daha neler var. gezi olaylarına benzer olayları hortlatmak için bilinçli yapılmış diyenler bile var. insanler beyinlerini ödünç vermiş anlaşılan
Yakınlarına maaş bağlanacak deniyordu haberlerde.
ya her sey para değilki tatlım o cocukların psikolojisi kadınlara ne olucak hayatta her seyi tek başlarına gögüslemek zorunda kalacaklar şimdi bir çok şerefsiz acı macı dinlemeden nasıl olsa dul kadın diye yan gözle bakar yapılmıyormu hemde nasıl bunlar nasıl başa cıkılacak bakasıyla evlenseler ya o cocuklar nasıl olcak nereye tükürürsen tükür bu işin her yanı pislk
Malesef bunu gece söylemişlerdi zaten
Yok ben haberde geçeni diyorum. Tabi ki paranın bir önemi yok bağlasalar ne olur.
kusura bakma tepkim sana değil yanlıs anlama biliyorum tv de gceni söledini saol
Yazdıklarım sürekli siliniyor gizli denetim mi var?
weiss sana gelen bu bilgiler başbakana gitmiyor mu acaba:44:
kusura bakma tepkim sana değil yanlıs anlama biliyorum tv de gceni söledini saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?