Türkiye Yasta ....

kaç kişi var diyenler olmuş bir daha söyleyeyim. arkadaşlar eniştem orda çalışıyor 800 kişi var vardiyada ama kaçı çıktı kaçı içerde bilinmiyor.

bu arada ismini kendi tahmin edersin sen yazma buraya ya bari bugün yazma

Oradan sağ insan kurtarılması çok zor, 300 kişi çıkarıldı deniliyor ama inanmıyorum ben buna, keşke öyle olsa:14:

Weis şu kadarını diyeyim ki çok yakın türkiye büyük millet meclisinde çalışan akrabamın beyanatıdır bu..

Onlarda 1.agızlardan alıyorlar bilgiyi..Ölü sayısı fazla maalesef..

inan dizlerimin bagı çözüldü..

ne denir bilemiyorum..

ama zehirlenmiş olma ihtimalleri sag kurtarılmalarından daha fazla dedi.

Yangin olmasa sag olarak kurtulmalari büyük olasilikmis ama yangin yüzünden sag kurtulmalari olasiligi düsükmüs, dua edelim nolurrr... Insallahh yangindan uzaktadirlar etkilenmiyorlardir..

Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüş:43: diğer gidenleri de bir daha görmedim dedi:43:

:43::43::43::43::43: nasıl bir acıdır bu ya

Suana kadar cikarilanlarin sayisi 300
40 kadari sag cikarildi..
Geri kalanlari malesef hayatta degil..
Haber alinamayanlarin sayisida 300 kadar..

Son düzenleme:
Yangin olmasa sag olarak kurtulmalari büyük olasilikmis ama yangin yüzünden sag kurtulmalari olasiligi düsükmüs, dua edelim nolurrr... Insallahh yangindan uzaktadirlar etkilenmiyorlardir..

inşallah weiscim inşallah..

Ama yangın var olan oksijenide tükettigi için ne desem bilemiyorum..geriye kaçanlar umarım ölmemişlerdir..

ALLAH'ım sen büyüksün diyebiliyorum

ben sabah sölemiştim 800 kişi çalışan varmış diye
bunların 200ü kurtulsa
600 kişi öldü bu net
allahım gani gani rahmet eylesin
kaderleri ölmekti hepimizin olduğu gibi
ama bu şekilde değil,nefes nefes diye bagırarak değil
sabahtan beri başım feci agrıyor haber izleyemiyorum
rabbim sen şehitlik makamına ulaştır tüm ölenleri

Allah'ım gözümden yaş dinmedi. Başbakan şimdi olay yerinde inceleme yapıyormuş. İlla böyle bir faciamı yaşanmalı birilerinin dikkatini çeksin, inceleme yapılsın diye ? O inceleme , denetlemeleri neden zamanında yapmadınız. Şimdi inceleme yapsanız ne olacak. Giden canlar geri mi gelecek. Öfkemi anlatacak kelime bulamıyorum. Bu insanlar ihmalden öldü ya İHMALDEN ! İlk değil son değil daha kaç canın gitmesi gerekli önlemlerin alınması için. Yarın bu olaylar unutulup gidecek tıpkı diğerleri gibi. Hepimiz Allah ömür verirse yaşayıp göreceğiz bu facidan sonra bu işçilerin çalışma koşullarında ne gibi iyileştirilmeler yapılacak, ne önlemler alınacak. Hiç ama hiç umudum yok. Siyaset yapmayın bunu iktidara bağlamayın diyenler ellerini vicdanını koysun. 29 Nisan'da bu maden işçileri için mecliste teklif edilen öneri neden reddedildi ? Gerekçe neydi ? Neden önem verilmedi ? Hiçbir vicdanlı insan bunun mantıklı bir açıklamasını yapamaz. İnşallah yanılırım da inşallah bundan sonra aynı facialar yaşanmaz, gerekli önlemler alınır... :14::43:

maalesef canım benim ben de istemezdim bunu yazmayı ama bana denilen öyle..

içeride 500ü aşkın insan daha var..Sag kurtarılmaları maalesef beklenmiyor..

Bir umut diyebiliyorum sadece,ciğerim dağlandı.

Kalbimin sıkıştığını hissediyorum,ben de senin dediğin gibi tahmin ediyordum ama bi ihtimal olur ya yani...:14: Belki sağ çıkarlar...:14: Allahım yardım et.

Başbakan Erdoğan, yüzlerce işçinin yaşamını yitirdiği Soma'da faciasının yaşandığı madene gitti. Erdoğan, yaşamını yitirenlerin sayısının 232 olduğunu söyledi.
Erdoğan'ın ziyareti öncesinde maden ocağına giriş çıkışlar kapatıldı. Ocağın dinlenme tesisinde bulunan işçi yakınları ve gazetecilerin maden alanına girişine polis izin vermiyor. Giriş çıkışların yasaklanması yönünde talimat aldıklarını söyleyen polis ekiplerine vatandaş tepki gösterdi.

inşallah weiscim inşallah..

Ama yangın var olan oksijenide tükettigi için ne desem bilemiyorum..geriye kaçanlar umarım ölmemişlerdir..

ALLAH'ım sen büyüksün diyebiliyorum

Oksijen saglayici odalar varmis..
Eger o odalara ulasip kapilari kapatabildiyseler belki sag olarak kurtulurlar..
Rabbim nolur Allah im nolur yardim et...
Belki odalardadirlar, belki kurtulmuslardir..

Back