kaç kişi var diyenler olmuş bir daha söyleyeyim. arkadaşlar eniştem orda çalışıyor 800 kişi var vardiyada ama kaçı çıktı kaçı içerde bilinmiyor.
bu arada ismini kendi tahmin edersin sen yazma buraya ya bari bugün yazma
arkadaşlar 800e yakın işçi vardiyada o saate ve kurtarılan sayısı 300 degil keşke öyle olsaydı dedigim gibi kayıp daha fazla şuan ölü bulunan insan sayımız232 ve maalesef 600'e yakın(
Dua edelim hepimiz.
Oradan sağ insan kurtarılması çok zor, 300 kişi çıkarıldı deniliyor ama inanmıyorum ben buna, keşke öyle olsa
Weis şu kadarını diyeyim ki çok yakın türkiye büyük millet meclisinde çalışan akrabamın beyanatıdır bu..
Onlarda 1.agızlardan alıyorlar bilgiyi..Ölü sayısı fazla maalesef..
inan dizlerimin bagı çözüldü..
ne denir bilemiyorum..
ama zehirlenmiş olma ihtimalleri sag kurtarılmalarından daha fazla dedi.
Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüşdiğer gidenleri de bir daha görmedim dedi
babamda madenci oda kurtulamazlar dedi.
Kontes bu ne yaaaa.
Yangin olmasa sag olarak kurtulmalari büyük olasilikmis ama yangin yüzünden sag kurtulmalari olasiligi düsükmüs, dua edelim nolurrr... Insallahh yangindan uzaktadirlar etkilenmiyorlardir..
maalesef canım benim ben de istemezdim bunu yazmayı ama bana denilen öyle..
içeride 500ü aşkın insan daha var..Sag kurtarılmaları maalesef beklenmiyor..
Bir umut diyebiliyorum sadece,ciğerim dağlandı.
weiss sana gelen bu bilgiler başbakana gitmiyor mu acaba:44:
Kalbimin sıkıştığını hissediyorum,ben de senin dediğin gibi tahmin ediyordum ama bi ihtimal olur ya yani...Belki sağ çıkarlar... Allahım yardım et.
inşallah weiscim inşallah..
Ama yangın var olan oksijenide tükettigi için ne desem bilemiyorum..geriye kaçanlar umarım ölmemişlerdir..
ALLAH'ım sen büyüksün diyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?