Türkiye Yasta ....

Dünden beri öyle kötüyüm ki
Algılayamadım önce
Yok olmaz dedim
Bu kadar imkansız dedim...
Dört döndüm odamda...
Bildiğim bütün duaları sırasıyla bir çırpıda okudum...
Çıkan her can için binlerce kez şükür ettim...
Sonra bu sorumsuzlar bu kendini bilmezlere geldi sıra....
Bu defada bildiğim tüm tüm kötü kelimeleri sıraladım onlar için....
Ne desek boş....
Bir daha olmasın tüm ihmaller ortadan kaldırılsın...
:43::43::43::43::43:

Benim aldigim bilgiye görede öyle...
Ay cok kötüyüm yaa..
Yangin dolayisi ile odalara yetisebilseler bile zehirlenme itimali oldugu icin sag cikma olasiliklari cok düsükmüs..
Az önce eve geline bir tanidigi aradim, sag olarak cikarma umudu neredeyse yok dedi..
Odalarda oksijen saglayicilar, yiyecek, icecek varmis ama yangin dolayisi ile odalara siginanlarin bile sag olarak cikarilmasi cok düsük bir ihtimalmis..Allah immm yardim nolurrrr...

Weis şu kadarını diyeyim ki çok yakın türkiye büyük millet meclisinde çalışan akrabamın beyanatıdır bu..

Onlarda 1.agızlardan alıyorlar bilgiyi..Ölü sayısı fazla maalesef..

inan dizlerimin bagı çözüldü..

ne denir bilemiyorum..

ama zehirlenmiş olma ihtimalleri sag kurtarılmalarından daha fazla dedi.

Sabah 9 a kadar uyuyamadım..Sızmış kalmışım sonra..
Ağlamaktan helak oldum haberleri izledikçe..Hala 232 deniliyor ölü sayısı..

YALANCILAR! KATİLSİNİZ, HEPİNİZ KATİLSİNİZ!

İçeride 15 yaşında bir çocuk bile varmış, Allahım nasıl bir acıdır bu:14::14::14:

Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüş:43: diğer gidenleri de bir daha görmedim dedi:43:

Allahım ne acı bir günnn :14::14::14::14::14::14::14:

basbakan 232 oldugunu söylemiş sayının.Aksamdan beri bakanın konusmalarında sürekli bir giz,her acıklamada bir tam sayı veremem demesi.Yahu bizim gördüğümüzü göremiyor mu bunlar ?? Nasıl böyle bir açıklama yapabiliyorlar?? Gizlenmesi yönünde bir gereklilik mi var da biz bilmiyoruz ? Canlı yayında tvde biz görüyoruz çıkarılanları ölenleri sayıyoruz.Olayı mı sakinleştirmek istiyorlar? Toplu linç/tepkiden mi korkuluyor? Kademeli olarak mı arttıracaklar sayıyı psıkolojık olarak ? Anlamadım ben.Bildiğim sayı 450nin üzerinde.

Eki Görüntüle 1113618

İyi bakın bu fotoğrafa.

Bugün Soma'da meydana gelen iş cinayetinin belgesidir.

Enerji Bakanı Taner Yıldız Soma Holding yöneticileriyle beraber cinayetin meydana geldiği madeni açıyor.

Aynı AKP madendeki eksiklikleri araştırma önergesini reddediyor. Aynı AKP 58 eksik tespit edilen madeni kapatmıyor.

hani tamdı hani eksik değildi yalan üstüne yalan bundan sorumlu olan insanlar nasıl hesap verecekler bu dünya gecici ya öbüründe vicdansızlar
dip not sözüm AKP için değil bundan kimler sorumluysa onlar içindir siyaset faso fiso şimdi benim gözümde ama bunun nedeni her kimse bu kadar yürek parçalandı onlar yüzünden

arkadaşlar 800e yakın işçi vardiyada o saate ve kurtarılan sayısı 300 degil keşke öyle olsaydı dedigim gibi kayıp daha fazla şuan ölü bulunan insan sayımız232 ve maalesef 600'e yakın :((

Dua edelim hepimiz.

Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüş:43: diğer gidenleri de bir daha görmedim dedi:43:

Evet, hava borusunu kestim oradan hava aldım ben dedi..Yanımdan gelen geçen 20 kişi serilip kaldılar yere dedi, can çekişerek ölmüşler:14:

Weis şu kadarını diyeyim ki çok yakın türkiye büyük millet meclisinde çalışan akrabamın beyanatıdır bu..

Onlarda 1.agızlardan alıyorlar bilgiyi..Ölü sayısı fazla maalesef..

inan dizlerimin bagı çözüldü..

ne denir bilemiyorum..

ama zehirlenmiş olma ihtimalleri sag kurtarılmalarından daha fazla dedi.
ilk olay olduğun da 15 dk içinde çıkamazlar sa zehirlenirler deniliyor muş !. Zaten belliydi ne denir ki :14:

Tv de görmüştüm, o zaman ölü sayısı da 20 diyorlardı gerçi. Yalanmış demek ki. :50:

Ayhhh bir gidin isinize bea..
Sizlemi urasaagim böyle bir zamanda..

Ayrica ölü sayisi henüz 600 lerde degil...
Göcük altinda kalan insan sayisi o civarlarda..
Cikarilan kisiler ise malesef sag olarak cikarilamiyor...
Yangin dolayisi ile odalardaki kisilerinde sag olarak kurtarilma ihtimalinin cok düsük oldugu söyleniyor..
Su ana kadar cikarilan kisi sayisi 300 civarinda 40 kadari yarali digerleri malesef... 300 kadarina ise hala ulasilamadi..

Dua edelim inanan inanmayan, Rabbim yardim etsin odalarda olsunlar, yangindan korunuyor olsunlar.. Allah im yardim noluurrr

Benim aldigim bilgiye görede öyle...
Ay cok kötüyüm yaa..
Yangin dolayisi ile odalara yetisebilseler bile zehirlenme itimali oldugu icin sag cikma olasiliklari cok düsükmüs..
Az önce eve geline bir tanidigi aradim, sag olarak cikarma umudu neredeyse yok dedi..
Odalarda oksijen saglayicilar, yiyecek, icecek varmis ama yangin dolayisi ile odalara siginanlarin bile sag olarak cikarilmasi cok düsük bir ihtimalmis..Allah immm yardim nolurrrr...

weiss sana gelen bu bilgiler başbakana gitmiyor mu acaba:44:

kaç kişi var diyenler olmuş bir daha söyleyeyim. arkadaşlar eniştem orda çalışıyor 800 kişi var vardiyada ama kaçı çıktı kaçı içerde bilinmiyor.

bu arada ismini kendi tahmin edersin sen yazma buraya ya bari bugün yazma

birden nasıl söylenir şu kadar ölü var diye, ki ölüm haberi en zor verilen haberdir .. ben olsam bende diyemezdim mecburen azar azar söylerdim bir anda söylenmez ki ...

Back