Valla keşke size hizmet gelmese ama Ekrem başkan herkesi kucaklayacağız dedi.ben boyle birsey demiyorumki sen bi taraftan uyduruyosun bunusizler chp yi kurtarici gibi goruyosunuz ve bu cok yanlis .. istanbulda herseyi super bekliyorum artik top sizde
Aydinlik dedigin kisi icin emre uslunun tweetini okumani tavsiye ederim. Adam resmen zaten fetonun adami diyor bizim adamimiz diyor imamoglu icin.Ilk secım sonrasında bugun ezanlar kısık okundu farkında mısınız dıye bır paylasım yaptım ınstagramdan.
Hemen bır suru ınsan yorum yazdı ama bır tanesı ılgınctı, Gercekten mı?
O hesaba benzıyor. Akp basa geldıgı donemlerde en basında zaten Turkıye cok gelısmıs bır yermıydı hayır, onlar degıl baskalarıda gelse bu hızmetlerı yapmakta zorundalardı. Gelısmek zorundaydık.
Bakın dık dıyorum cunku ben Yunanıstanlıyım , Ataturkcuyum. Bu ulkeye senelerce kendımı aıt hıssetmedım. Adım soyadım yabancı , burada bır elın avucu kadar akrabam var. Senelerce bız 2.sınıf ınsan muamelesı gorduk, daha acık konusayım oturma ıznı alırkende Vatandaslıga basvururkende , bıze fahıse muamelesı yapıldı. Okumak ıcın geldık bız Turkıye'ye buarada.
Ben kurtmuş, turkmus, yahudıymıs ayırmıyorum, gercekten ayırmıyorum bunuda herkese tavsıye edıyorum. Tanısın degısık adetler, degısık bılgıler mutlaka edınırsınız.
Kurtlere Pkk denmesını sındıremıyorum , Hdp dıye tutturulmus gıdıyor. Neydı o 15 Temmuzda kı tıyatro oyle? Bu adamları benım babam mı getırdıde soktu devletın her koluna, kım guclendırdı bunları benım babam mı guclendırdı, Feto olusumu Akp donemınde guclendı net yanı bunun tartısılacak bır yanı yok. Dallanıp budaklandı ıcerılere sızdı sonrasını bılıyorsunuz zaten.
Öcalanla alakalı detayıda lutfen atlamayın, nereye saldıracaklarını sasırdılar korkudan.
Şimdi birazda aydınlık insanlar tarafından yönetilsin nolcak sanki ?
Ben sana diyorumki.. ak partiden once hersey super otesiydi biz mi bilmiyoruz? Ak partiyi savunacak degilim ama chp ondanda beter. Denize dusen yilana sarilir mantigindasiniz sizler
Hahaha herkesi kucaklayip gulumseyip turist getircez daha dur:)) dereyi gormeden pacayi sivamayin bence.. umarim size gelir o hizmetler her neyse:))Valla keşke size hizmet gelmese ama Ekrem başkan herkesi kucaklayacağız dedi.
Dogru diyelim sen bana cevap ver?Bir kere de sorduğum soruya cevap versen..
Ben sana hangisi yalan diyorum sen bana Muş diyorsun
Bizim ailede akp ye ilk iki donem oy veren tek kisi babamdisimdi bin pisman adam emekli gecim sikintisi yasiyor hicbirseye para yettiremiyor ben anlamiyorum diger oy verenler bunu yasamiyormu bunlari yasadigi halde neden oy veriyor neden hala kalmalalarini istiyor sebep ne? Duzelir diyemi bekliyorlar veya kendilerini akp disinda bir parti gelirse daha kotu olur diyemi inandiriyorlar bilmem kac yil oncesini ornek gosteriyorlar devamli yahu suan tabiki ozamana gore daha gelismis olmak durumunda a partiside gelse b partiside gelse bu olacakti onemli olan gunumuz ekonomisi nasil millet para yetistirebiliyormu hastaneler yetiyormu egitimde neredeyiz amacok istiyorsanizbi 200 sene oncesine gidelim halimize sukredelim:))
Hahaha herkesi kucaklayip gulumseyip turist getircez daha dur:)) dereyi gormeden pacayi sivamayin bence.. umarim size gelir o hizmetler her neyse:))
Dogru diyelim sen bana cevap ver?
ben boyle birsey demiyorumki sen bi taraftan uyduruyosun bunusizler chp yi kurtarici gibi goruyosunuz ve bu cok yanlis .. istanbulda herseyi super bekliyorum artik top sizde
Olay kuyruk degil ama daha iyi olacagini dusunmuyorum.. simdi kopruye yola laf atanlar goreceklerki herseyin temeli atilip birakilacak eskisi gibi bitirilmeyecek birsey. Daga iyiye gidecegini bilsem oyumu chp ye veririm
Ben sana diyorumki.. ak partiden once hersey super otesiydi biz mi bilmiyoruz? Ak partiyi savunacak degilim ama chp ondanda beter. Denize dusen yilana sarilir mantigindasiniz sizler
Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsunBen 20 30 yıl öncenin şartlarıyla bugünü kıyaslıyorsun.
Mesela dedin ki 20 yıl önce tecavüzleri duymuyordunuz çünkü internet yoktu.
Ben ve diğerleri de diyor ki 20 yıl önce chp yerine akp olsaydı yine internet olmayacaktı.
Tabi ki gelişeceğiz, ilerleyeceğiz. Ama şu an ki ülkenin durumu çok mu iyi sence? Değişiklik gerekmiyor mu? Yoksa sende almanya bizi kıskanıyor diyenlerden misin?
Insallah dediginiz gibi olur ne diyelim bu saatten sonraKurtarıcı gördüğümüzü nerden çıkardın,adam herkesi kucaklayacağım diyor en iyi hizmeti vereceğim diyor.
İnşallah dediği gibide olur.
Neden bu kadar dik kafalılık ediyorsun,niye kendini bu kadar şartlandırıyorsun,herşey kötü olacak gibi konuşuyorsun.
Hiçte öyle değil çok şükür yaşanan herşeyi görüyoruz .
Insallah dediginiz gibi olur ne diyelim bu saatten sonra
Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsunkendini curutuyorsun suan aynen taciz tecavuz bu kadar degildi belki ama bu kadar duyulmuyorduda.. yani insanlara ulasim bu kadar kolay olmadigi icin susn daha kolay.. herkes o yuzden ak partiyi sucluyor. Yani bugun chp olsaydida taciz tecavuz ayni sekil olurdu. Tek tek anlattim daha napayim
Suan ulkenin durumu yargi dahil bazi konularda vasat bu gercek, ben bunu inkar etmem... ama gelecekleride biliyoruz.. sizlere anlatamadigim bu. Yani ben ak parti secmeni olarak yeterince elestiriyorum bu partiyi.. bunu sizlerde yapmalisiniz. Yani koru korune chp desteklemek degil, gecmis icraatlerine bakmak lazim gelmez mi? Dedim ya daha iyidi olsun ona verelim oyumuzu. Bana gore ak parti kotunun iyisi
İlk defa bu mesajında bir eleştiri gördüm.
Ad hominem yapmaya başladın.
Gidip bunun anlamına da bakarsın şimdi.
Tartışmayı burada bitirirken bir haber gördüm. Akp haremlik selamlık üniversite yapacakmış. Bir adım daha atladık, hadi gözün aydın. Yine dini koruduk
Çünkü ülkemizde tek eksik buydu
Insanlara hakaret etmeden konusmayi ogrenseniz keske ama zihniyet ayni bisey diyemiycemİlk defa bu mesajında bir eleştiri gördüm.
Ad hominem yapmaya başladın.
Gidip bunun anlamına da bakarsın şimdi.
Tartışmayı burada bitirirken bir haber gördüm. Akp haremlik selamlık üniversite yapacakmış. Bir adım daha atladık, hadi gözün aydın. Yine dini koruduk
Çünkü ülkemizde tek eksik buydu