- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Iste umuyorum boyle olsun ve haksiz cikmaya raziyizOlmak zorunda,olacakta zaten temiz siyaset yapıldıkça saygı ve sevgide kazanılır halk tarafından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste umuyorum boyle olsun ve haksiz cikmaya raziyizOlmak zorunda,olacakta zaten temiz siyaset yapıldıkça saygı ve sevgide kazanılır halk tarafından.
Eleştirebiliyorsanız ne güzel. Ben hiç görmedim akpnin hatalarını görüp söyleyen seçmen .insanlar yok demedi yok satmadı yok yemedi diyorlar. Valla hepsinidi yaptı yedi yedirdi torpille istediğini istediği yere aldı . He bunu diğer partilerden yapanda Allahından bulsun akp de . Çünkü bizden alıp lüks yaşıyorlar. Bizler için de kötünün iyisi chp . Ama imammoğlu cumhurbaşkanı olucaksa, o kötünün iyisi değil . Türkiye ye gelecek en iyi Cumhurbaşkanı olurdu.hatta o kılıçdaroğlundan da bir kurtulmamız lazım bizim . En büyük neden o chp nin oy kaybetmesinde ..Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun kendini curutuyorsun suan aynen taciz tecavuz bu kadar degildi belki ama bu kadar duyulmuyorduda.. yani insanlara ulasim bu kadar kolay olmadigi icin susn daha kolay.. herkes o yuzden ak partiyi sucluyor. Yani bugun chp olsaydida taciz tecavuz ayni sekil olurdu. Tek tek anlattim daha napayim
Suan ulkenin durumu yargi dahil bazi konularda vasat bu gercek, ben bunu inkar etmem... ama gelecekleride biliyoruz.. sizlere anlatamadigim bu. Yani ben ak parti secmeni olarak yeterince elestiriyorum bu partiyi.. bunu sizlerde yapmalisiniz. Yani koru korune chp desteklemek degil, gecmis icraatlerine bakmak lazim gelmez mi? Dedim ya daha iyidi olsun ona verelim oyumuzu. Bana gore ak parti kotunun iyisi
Insanlara hakaret etmeden konusmayi ogrenseniz keske ama zihniyet ayni bisey diyemiycem yeni bi kelime ogrenmissin ok anladik aferin
Ben elestiriyi hep yapiyorumda sizlerde pek goremiyorum bunu. Saldirmaktan ozelestiriye vakit kalmiyor tabi
Ne guzel senin aklinda kalmakKomiksin komik kalacaksın tontito
Bu forumda seni unutmayacağım
Buna cesaret edemezler bence.
Iste umuyorum boyle olsun ve haksiz cikmaya raziyiz
Japonyada zirvede söylemiş
Araştırılsın diye. Bencede olmaz ama söylem bu.
Gerçi şimdiye kadar yok artık bunu da yapmaz dediğim çok şeyi yaptı
Herseyin bir ilki vardir tatlim.. ben yaparim elestiri.. ne torpiller dondugunu biliyorum 2. 3. Sahislardan dinliyorum bunu...Eleştirebiliyorsanız ne güzel. Ben hiç görmedim akpnin hatalarını görüp söyleyen seçmen .insanlar yok demedi yok satmadı yok yemedi diyorlar. Valla hepsinidi yaptı yedi yedirdi torpille istediğini istediği yere aldı . He bunu diğer partilerden yapanda Allahından bulsun akp de . Çünkü bizden alıp lüks yaşıyorlar. Bizler için de kötünün iyisi chp . Ama imammoğlu cumhurbaşkanı olucaksa, o kötünün iyisi değil . Türkiye ye gelecek en iyi Cumhurbaşkanı olurdu.hatta o kılıçdaroğlundan da bir kurtulmamız lazım bizim . En büyük neden o chp nin oy kaybetmesinde ..
Herseyin bir ilki vardir tatlim.. ben yaparim elestiri.. ne torpiller dondugunu biliyorum 2. 3. Sahislardan dinliyorum bunu...
Neye dayanarak dedin imamoglu icin en iyi cumhurbaskani olurdu filan? Iyiki bi kucaklarim dedi, ne kadar cok ihtiyacii varmis herkesin:))
Bu ulkede hep yiten birileri oldu. Vakifa yedirnez onlarda baskasina yedirir.Yaşayıp göreceğiz hepimiz,bankamatikleri defecek hemen,milyon dolarların yağdığı o vakıflarında önü kesilsın bak gör nasıl olacak.
Tekrar ayni konular aciliyor arkadas cevap vermedi bari sen ver abla. Eskiyi bilirsin.. bu parti oncesi yani.. o zaman torpil yok muydu oncesinde? Hersey hakka hukuka riayet edilir sekilde miydi? Para yenmiyor nuydu? Kriz yok muydu? Ilaclar bedava miydi? Hastanede kuyruk yok Muydu?DSayenizde bunlar..
Bu ulkede hep yiten birileri oldu. Vakifa yedirnez onlarda baskasina yedirir.
Ben gercekleri goruyorum kafami kumun icine sokmuyorum:)) bakin ak partinin hatalarinida kabul ediyoruz, peki burda sizlerden kac kisi bunu yapiyor?Bu zihniyetin değişmedikçe bilinçli seçmen olma şansın yok maalesef,kafan kurulu herşey.
Herkes soyledigini yapacak olsa iyi olur:)) bakalim once sutu bi belese versinde:))Adam yapacaklarını anlatıyor . Ona dayanarak söylüyorum . Ayrıca kibar bir adam , hiç hoş değil karınlarını doyuruyoruz oy vermiyorlar demeler ,ananıda al git demeler , askerimize 3.5 kelle demeler. Öcalana sayın demeler . Biz halkı seven bir adam istiyoruz ona oy vermedi diye aşağılamayacak kimseyi . Kendini büyük görmeyecek . Şimdi Vakıf adı altında yürütülen paralar durucak . Bundan sonra herşey istanbullu için olucak . İnş belediyeye ait akpden kalan o koca borç da biter.
Nisan ayında İzmit'e hızlı trenle gitmem gerekti,
Neyse kendi biletimi aldım. 1 gün sonra oğlum anne ben de geleyim dedi.
Oğluma yanımdaki koltuğun biletini alamadım. Kadın yanına erkek bileti alamazsınız uyarısı verdi.
Sağolsun TCDD olmasa namusumuzu kim koruyacak
Tekrar ayni konular aciliyor arkadas cevap vermedi bari sen ver abla. Eskiyi bilirsin.. bu parti oncesi yani.. o zaman torpil yok muydu oncesinde? Hersey hakka hukuka riayet edilir sekilde miydi? Para yenmiyor nuydu? Kriz yok muydu? Ilaclar bedava miydi? Hastanede kuyruk yok Muydu?
200 sene oncesine kiyasyapip sevinelim diyorsunuz.. afrika bakin kacinci yuzyilda hala su icin cirpiniyor. Demekki bunun yuzyilla ilgisi yok
Ben gercekleri goruyorum kafami kumun icine sokmuyorum:)) bakin ak partinin hatalarinida kabul ediyoruz, peki burda sizlerden kac kisi bunu yapiyor?
Adam yapacaklarını anlatıyor . Ona dayanarak söylüyorum . Ayrıca kibar bir adam , hiç hoş değil karınlarını doyuruyoruz oy vermiyorlar demeler ,ananıda al git demeler , askerimize 3.5 kelle demeler. Öcalana sayın demeler . Biz halkı seven bir adam istiyoruz ona oy vermedi diye aşağılamayacak kimseyi . Kendini büyük görmeyecek . Şimdi Vakıf adı altında yürütülen paralar durucak . Bundan sonra herşey istanbullu için olucak . İnş belediyeye ait akpden kalan o koca borç da biter.