- 3 Mayıs 2015
- 13.209
- 48.385
Hahaha valla saldiriniz bile komik1 ay vooun alinmasin cesmenden suyun skmasin dermisin o zaman temel ihtiyacim baska su degil insanin temel ihtitaclarindan biri su bunu dunya kabul etmis sen ne diyosun ben en buyuk ak parti demedimki. Bilakis hatalari olan bir parti ama chp super diyen sizlersiniz her iki tarafta birbirini dusman gormekten vazgecsin. Nasilsa yakinda anyayi konyayi hep birlikte gorecegiz
Ben hem cop diyorum hem su.. bunlar onemsiz mi? Ortalik pislikten gecilmez.. bu onemsiz birsey gibi yaziyorsun. Sen belli dis bileyip gelmissin banlatacaksin yine beniOkuduğunu anlamaya giriş 101 dersi vereceğim sana şimdi... hazır mısın?
Ben alıntıladığın postta temel ihtiyacım su değil mi demişim? Hemen yukarı çıkıp bakınız, zira aklınızda tuttuğunuzu zannetmiyorum.
Temel ihtiyacım çöp değil, eğitim demişim.
Su ile ilgili bir şey demiş miyim?
Durun o beyninizi yormayin, ben cevap vereyim: Dememişim
Isinize gelir tabii karsidakilerin konusmamasi. Ben turkiyedeki internetten bahsetmedimkiineternetin gecmisi cok uzun yillara dayaniyor
Onun sebebi de chp
Muratgilin damına çit kurmuş, atlayamıyoruz
Ben hem cop diyorum hem su.. bunlar onemsiz mi? Ortalik pislikten gecilmez.. bu onemsiz birsey gibi yaziyorsun. Sen belli dis bileyip gelmissin banlatacaksin yine beni
Chp ninde neler yaptigini bu insanlar biliyorda , balik hafizali bi Milletiz ne yazikkiİyi de türkiyeye gelmeyen internet yüzünden niye tartışalım ki...
Mantık kuramıyorsunuz..
İnsanları susturmak sizin işiniz..
Ama dur hafızanı yorma, ben hatırlatayım sana
Sansür sizde
Rtük sizde
Gazetecileri susturup hapse attırmak sizde
Akademisyenleri susturmak sizde
İnternete bile sansür sizde ..
İşine gelmeyen sorular soran gazetecileri konferanslardan attırmak sizde.
En ufak eleştiri de kapıya polis dayamak sizde..
Ama susturan biziz değil mi
Bundan sonra beklemeyeceksin hatta sut bile belesBen de senin hem çöp hem su dediğin mesajı alıntılayıp sadece çöpe laf söyledim
anlamak bu kadar zor olmamalı ya
Azıcık uğraş, azıcık fikir lütfen
Ben inanabiliyorum, yapabilirsin..
Haklısın ama çöpler toplanmalı
Yoksa soğan kuyruğunda beklerken sokağın kokmasınu ben de istemem.
Temiz sokaklarda kuyruk bekleyelim
Chp ninde neler yaptigini bu insanlar biliyorda , balik hafizali bi Milletiz ne yazikkicabuk unutuluyor. Nasilsa yakinda tekrar hatirlayacak herkes
Ben calistim geldim kafa dagitiyorum simditontriko kız ben senı 1 gun hep aynı forumda goruyorum, napıyosun gel benımle gezıntıye cıkalım. Sabah bıraktım senı, aksam oldu buradasın Gel bebelerden konusalım
Chp ninde neler yaptigini bu insanlar biliyorda , balik hafizali bi Milletiz ne yazikkicabuk unutuluyor. Nasilsa yakinda tekrar hatirlayacak herkes
ben boyle birsey demiyorumki sen bi taraftan uyduruyosun bunuAkpnin yaptıklatı önemli değil diyorsun yani
Hmmm
Anladım ben seni
Tipik seçmen
ben boyle birsey demiyorumki sen bi taraftan uyduruyosun bunusizler chp yi kurtarici gibi goruyosunuz ve bu cok yanlis .. istanbulda herseyi super bekliyorum artik top sizde
Olay kuyruk degil ama daha iyi olacagini dusunmuyorum.. simdi kopruye yola laf atanlar goreceklerki herseyin temeli atilip birakilacak eskisi gibi bitirilmeyecek birsey. Daga iyiye gidecegini bilsem oyumu chp ye veririmNeden bu kadar düşmanca yaklaşıyorsun,sen herhalde tekrar kuyruklar olur diye bekliyorsun demi...
Bahanede hazir tabii hemenEğer sizin bıraktığınız borçları temizlersek yaparız süper
Önce bi cukkaladığınız paraları yerine koyalıö, vakıfları ve beleşçileri temizleyelim de..
Bahanede hazir tabii hemen
Ben sana diyorumki.. ak partiden once hersey super otesiydi biz mi bilmiyoruz? Ak partiyi savunacak degilim ama chp ondanda beter. Denize dusen yilana sarilir mantigindasiniz sizlerBahane mi?
Hangisi yalan?
Bankamatik memurları nı, ibb nin borçları mı, yoksa vakıflara aktarılan milyonlar mı?
Bir tanesini yalanlayabilir misin?