Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Hahaha valla saldiriniz bile komik😂 1 ay vooun alinmasin cesmenden suyun skmasin dermisin o zaman temel ihtiyacim baska su degil😂 insanin temel ihtitaclarindan biri su bunu dunya kabul etmis sen ne diyosun😂 ben en buyuk ak parti demedimki. Bilakis hatalari olan bir parti ama chp super diyen sizlersiniz😂 her iki tarafta birbirini dusman gormekten vazgecsin. Nasilsa yakinda anyayi konyayi hep birlikte gorecegiz

Okuduğunu anlamaya giriş 101 dersi vereceğim sana şimdi... hazır mısın?
Ben alıntıladığın postta temel ihtiyacım su değil mi demişim? Hemen yukarı çıkıp bakınız, zira aklınızda tuttuğunuzu zannetmiyorum.
Temel ihtiyacım çöp değil, eğitim demişim.
Su ile ilgili bir şey demiş miyim?
Durun o beyninizi yormayin, ben cevap vereyim: Dememişim

Okuduğunu anlamaya giriş 101 dersi vereceğim sana şimdi... hazır mısın?
Ben alıntıladığın postta temel ihtiyacım su değil mi demişim? Hemen yukarı çıkıp bakınız, zira aklınızda tuttuğunuzu zannetmiyorum.
Temel ihtiyacım çöp değil, eğitim demişim.
Su ile ilgili bir şey demiş miyim?
Durun o beyninizi yormayin, ben cevap vereyim: Dememişim
Ben hem cop diyorum hem su.. bunlar onemsiz mi? Ortalik pislikten gecilmez.. bu onemsiz birsey gibi yaziyorsun. Sen belli dis bileyip gelmissin banlatacaksin yine beni😂

Isinize gelir tabii karsidakilerin konusmamasi. Ben turkiyedeki internetten bahsetmedimki😂 ineternetin gecmisi cok uzun yillara dayaniyor

İyi de türkiyeye gelmeyen internet yüzünden niye tartışalım ki...
Mantık kuramıyorsunuz..
İnsanları susturmak sizin işiniz..

Ama dur hafızanı yorma, ben hatırlatayım sana

Sansür sizde
Rtük sizde
Gazetecileri susturup hapse attırmak sizde
Akademisyenleri susturmak sizde
İnternete bile sansür sizde ..
İşine gelmeyen sorular soran gazetecileri konferanslardan attırmak sizde.
En ufak eleştiri de kapıya polis dayamak sizde..

Ama susturan biziz değil mi :KK70:

Ben hem cop diyorum hem su.. bunlar onemsiz mi? Ortalik pislikten gecilmez.. bu onemsiz birsey gibi yaziyorsun. Sen belli dis bileyip gelmissin banlatacaksin yine beni😂

Ben de senin hem çöp hem su dediğin mesajı alıntılayıp sadece çöpe laf söyledim
anlamak bu kadar zor olmamalı ya
Azıcık uğraş, azıcık fikir lütfen
Ben inanabiliyorum, yapabilirsin..

Haklısın ama çöpler toplanmalı
Yoksa soğan kuyruğunda beklerken sokağın kokmasınu ben de istemem.
Temiz sokaklarda kuyruk bekleyelim

İyi de türkiyeye gelmeyen internet yüzünden niye tartışalım ki...
Mantık kuramıyorsunuz..
İnsanları susturmak sizin işiniz..

Ama dur hafızanı yorma, ben hatırlatayım sana

Sansür sizde
Rtük sizde
Gazetecileri susturup hapse attırmak sizde
Akademisyenleri susturmak sizde
İnternete bile sansür sizde ..
İşine gelmeyen sorular soran gazetecileri konferanslardan attırmak sizde.
En ufak eleştiri de kapıya polis dayamak sizde..

Ama susturan biziz değil mi :KK70:
Chp ninde neler yaptigini bu insanlar biliyorda , balik hafizali bi Milletiz ne yazikki😂 cabuk unutuluyor. Nasilsa yakinda tekrar hatirlayacak herkes

Ben de senin hem çöp hem su dediğin mesajı alıntılayıp sadece çöpe laf söyledim
anlamak bu kadar zor olmamalı ya
Azıcık uğraş, azıcık fikir lütfen
Ben inanabiliyorum, yapabilirsin..

Haklısın ama çöpler toplanmalı
Yoksa soğan kuyruğunda beklerken sokağın kokmasınu ben de istemem.
Temiz sokaklarda kuyruk bekleyelim
Bundan sonra beklemeyeceksin hatta sut bile beles😂 bilmem inekle birlikte mi verir pastorize olarak mi verir artik😂

tontriko tontriko kız ben senı 1 gun hep aynı forumda goruyorum, napıyosun gel benımle gezıntıye cıkalım. Sabah bıraktım senı, aksam oldu buradasın :KK73: Gel bebelerden konusalım

tontriko tontriko kız ben senı 1 gun hep aynı forumda goruyorum, napıyosun gel benımle gezıntıye cıkalım. Sabah bıraktım senı, aksam oldu buradasın :KK73: Gel bebelerden konusalım
Ben calistim geldim kafa dagitiyorum simdi😂 sabahtan sonra ara ara girdim yani hep burda degildim😂hava sicak bi yere cikmam valla😂

ben boyle birsey demiyorumki sen bi taraftan uyduruyosun bunu😂 sizler chp yi kurtarici gibi goruyosunuz ve bu cok yanlis .. istanbulda herseyi super bekliyorum artik top sizde

Eğer sizin bıraktığınız borçları temizlersek yaparız süper :KK66:
Önce bi cukkaladığınız paraları yerine koyalıö, vakıfları ve beleşçileri temizleyelim de..

Neden bu kadar düşmanca yaklaşıyorsun,sen herhalde tekrar kuyruklar olur diye bekliyorsun demi...
Olay kuyruk degil ama daha iyi olacagini dusunmuyorum.. simdi kopruye yola laf atanlar goreceklerki herseyin temeli atilip birakilacak eskisi gibi bitirilmeyecek birsey. Daga iyiye gidecegini bilsem oyumu chp ye veririm

Bahane mi?
Hangisi yalan?
Bankamatik memurları nı, ibb nin borçları mı, yoksa vakıflara aktarılan milyonlar mı?

Bir tanesini yalanlayabilir misin?
Ben sana diyorumki.. ak partiden once hersey super otesiydi biz mi bilmiyoruz? Ak partiyi savunacak degilim ama chp ondanda beter. Denize dusen yilana sarilir mantigindasiniz sizler

Ilk secım sonrasında bugun ezanlar kısık okundu farkında mısınız dıye bır paylasım yaptım ınstagramdan.
Hemen bır suru ınsan yorum yazdı ama bır tanesı ılgınctı, Gercekten mı?

O hesaba benzıyor. Akp basa geldıgı donemlerde en basında zaten Turkıye cok gelısmıs bır yermıydı hayır, onlar degıl baskalarıda gelse bu hızmetlerı yapmakta zorundalardı. Gelısmek zorundaydık.

Bakın dık dıyorum cunku ben Yunanıstanlıyım , Ataturkcuyum. Bu ulkeye senelerce kendımı aıt hıssetmedım. Adım soyadım yabancı , burada bır elın avucu kadar akrabam var. Senelerce bız 2.sınıf ınsan muamelesı gorduk, daha acık konusayım oturma ıznı alırkende Vatandaslıga basvururkende , bıze fahıse muamelesı yapıldı. Okumak ıcın geldık bız Turkıye'ye buarada.

Ben kurtmuş, turkmus, yahudıymıs ayırmıyorum, gercekten ayırmıyorum bunuda herkese tavsıye edıyorum. Tanısın degısık adetler, degısık bılgıler mutlaka edınırsınız.

Kurtlere Pkk denmesını sındıremıyorum , Hdp dıye tutturulmus gıdıyor. Neydı o 15 Temmuzda kı tıyatro oyle? Bu adamları benım babam mı getırdıde soktu devletın her koluna, kım guclendırdı bunları benım babam mı guclendırdı, Feto olusumu Akp donemınde guclendı net yanı bunun tartısılacak bır yanı yok. Dallanıp budaklandı ıcerılere sızdı sonrasını bılıyorsunuz zaten.

Öcalanla alakalı detayıda lutfen atlamayın, nereye saldıracaklarını sasırdılar korkudan.

Şimdi birazda aydınlık insanlar tarafından yönetilsin nolcak sanki ?

X