Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla deynebe sordun ama bende cevap vermek istedim sayfalar geçiyo atlanıyor bazen.

Bu zillet lafından bende rahatsızım inan.
Dedim ya en yakın arkadaşım chpli.
Ya ben ona bunu diyemem sana bir başkasına nasıl diyim.

Zilletlik bir durum varsa chp den değil o kişiliktendir sadece.

1 ay randevu alamadım varya,elimin altında mhrs var birde ,182'yi aradım 15 günlük periyodlar halnde alnıyor randevular.
Tarih verdi gene denedim alamadım.
Yeterli gelmiyor ki hasta cok bolumler az anneme romatoloji bolumunden randevu almamiz lazim koca sehirde sadece 1 doktor gorunuyor bu bolumde tedaviye baslamsi lazim ne yapicaz ozele gidicez mecburen..oglumu acil disinda devlet hastanesine goturemiyorum cok yogun kapiya yigilmis insanlar bu mu saglikda devrim en az uc cocuk diyorlar ama o cocuklara dogru duzgun saglik imkani taninmiyor

Culsuzun teki milletvekili olamıyor ki zaten bana normal geldi malvarlığı seçildikten önce malvarlığı olması daha iyi
.seçildikten sonra inşallah 3-5 katına çıkmaz gebe kalıp gemicikler doğurmaz inşallah :KK53:

Bana 3 kere aynı şeyi yazdıran arkadaş kendini tekrar etmekten nefret ediyomuş.
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma lüften.

Bi çok konuda bişeyler deniliyor ona gelene kadar neler var diyosunuz. Bende benzer şekilde aynısını TEKRAR yazıyorum.

Vikiye gelene kadaaaar....

Verdiği mağduriyet insanların hayatlarınamı dokunuyor? Dokunmuyorsa kimine göre ilk sırada olması tamamen kişisel oluyor.

Yapılan yanlışların yanında hizmetleri yok mu var .Ama yanlışlarını örtmez tabii.
Ben çok nankörüm galiba. Hizmet göremiyorum. Yandaşa peşkeşle yaptırılan köprüler havaalanları yollar malum, millet zenginleşti deniyor ama milletin kredi borçlarınzenginleşti. Eskiden insanlar borçtan korkar uyuyamazdı şimdi herkesin binlerce kredi borcu var. Herkesin elinde var denilen telefon araba bilgisayar da böyle alınıyor ve bilgi iletişim teknoloji çağında bunlar lüks değilken ve çalışan kesimin rahatlıkla alabilmesi gereken şeylerken çoğu kredi kartını şişirip patlatıp alıyor. Değişken istikrarsız ekonomi, enflasyon, devalüasyona sebep olup maaşları eritip bitiriyor.
Elinde Kuran sallayıp, Allah a inanıyorsanız bana oy verin deyip karşı taraftakileri dinsiz gösterme çabası diğer yandan da yolsuzluklar vs ile mücadelede gösterilen tavır Müslüman çalar algısıyla insanların da ayarlarını bozdular.
İnsanlar hapis ve iftira korkusuyla iki laf etmeye çekiniyor. Eleştirmek şöyle dursun, az översek yanlış anlaşılır hapse gideriz diye korkanlar var. malesef acı da olsa böyle bir algı var. Sokak röportajları halkın nabzını bu noktada güzel ölçüyor.
İleri ve hatta orta demokrasilerde liderler kutsallaştırılıp, eleştirilemez hale getirilmez. Yaptıkları hatalar oy verenler tarafından mazur görülüp bahane üretilmez. İdarecilerin halkın memuru ve hizmetkarı olduğu unutulmaz. Özellikle idarelerin değişmesi yolsuzluk, adam kayırma, hukuksuz uygulama, kadrolaşma, torpil, mülakat gibi sorunların önüne geçer. Umarım halkın verdiği mesajı alırlar ve daha güzel günler görürüz.
İmamoğlunu da the Saviour ilan edip kurtarıcı gibi gösterme çabası da aynı kutsallaştırmaya yakın tehlikeli bir çizgi. Dikkatli olmak lazım.

İşleri bitirip gerimi gelicek herkes :))

Şurda düzgün konuşabilelim artık lütfen birbirimize yandaş zillet demeden.
Ben yandaş değilim karşımdakide zillette değil.

İki arkadaş, abla kardeş, komşu gibiyiz öyle olmalıyız. Ben tanıdıklarımla böyleyim.

Benim göremediğimi bi başkası gösterirse ancak sevinirim.
Yeterki tek niyeti bana göstermek olsun bak buda var desin.

Kolay gelsin işinizde gücünüzde 💜

Erdoğanin haberi yokmuş, öcalanin kirmizi bulent ile arandiğini.

Artik sözün bittigi yerdeyiz. Halen akp'ye oy verenleri asla anlayamam.

Kendi seçmen kitlesini tanıyor negzel. Vallahi muazzam 😂

Yapılan yanlışların yanında hizmetleri yok mu var .Ama yanlışlarını örtmez tabii.

Yanlislarini örtmenin yakinina bile gelmiyor. O kadar hak huk yedikten sonra, kul hakki yedikten sonra, bir köprü yapinca hersey unutuluyormu? Ki o köpru yine rant için, daha ucuz olabilirken peskes edildi ve halk ödüyor.

Uçurum fiyat demişken aklıma geldi.Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıklamış.Allah daha çok versin gözümüz yok.Ama o evlerin ,arsaların fiyatları o fiyat mı?İnandırıcı geliyor mu size?AKP 'li biri açıklasa geyikler havada uçuşurdu.

En azindan açikliyor. Akp'li hangibir açikladi? Neyi açiklayacaklar? Binalinin oglunun bilmem kaç sirketi gemicikleri var oldugunumu? Ayni sekil Erdogan ve onun çoçuklari içinde geçerli. Emine hanimin hastane zinciri, çoçuklarin istanbul havalimanindaki isletmeleri,...

Ama tabi bu gözüne görünmez..

Uçurum fiyat demişken aklıma geldi.Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıklamış.Allah daha çok versin gözümüz yok.Ama o evlerin ,arsaların fiyatları o fiyat mı?İnandırıcı geliyor mu size?AKP 'li biri açıklasa geyikler havada uçuşurdu.

Gayet makul fiatlar değilmi sence,erdoğan ailesiyle kıyaslayınca çok fakir kalmış genede.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla deynebe sordun ama bende cevap vermek istedim sayfalar geçiyo atlanıyor bazen.

Bu zillet lafından bende rahatsızım inan.
Dedim ya en yakın arkadaşım chpli.
Ya ben ona bunu diyemem sana bir başkasına nasıl diyim.

Zilletlik bir durum varsa chp den değil o kişiliktendir sadece.

Ne kadar aşağılayacı bir laf değilmi,sen hiç eski c.başkanı Abdullah Gül'den bu tarz aşağılayıcı cümleler duydunmu.
Hiçbirimiz duymadık,efendice görevini yaptı bir tane kötü sözü çıkmadı ağzından hep takdir etmişimdir kendisini bu yönden.

Yeterli gelmiyor ki hasta cok bolumler az anneme romatoloji bolumunden randevu almamiz lazim koca sehirde sadece 1 doktor gorunuyor bu bolumde tedaviye baslamsi lazim ne yapicaz ozele gidicez mecburen..oglumu acil disinda devlet hastanesine goturemiyorum cok yogun kapiya yigilmis insanlar bu mu saglikda devrim en az uc cocuk diyorlar ama o cocuklara dogru duzgun saglik imkani taninmiyor

Deme öyle gene devrim yaptılar sağlıkta bir alo diyorsun anında randevun hazır kapıda karşılanıyorsun .

İyi oldu yazdığın ,benim de çok işim var,öyle yazınca kaçtı diyorlar ,ben de kaçıyorum :KK55:

Salı günüde yardımcı gelecek kızçam ve torun hazretleri burdaydı bişi yapamadım ki bide durmyor kerata hasta oldu zaten .

İşleri bitirip gerimi gelicek herkes :))

Şurda düzgün konuşabilelim artık lütfen birbirimize yandaş zillet demeden.
Ben yandaş değilim karşımdakide zillette değil.

İki arkadaş, abla kardeş, komşu gibiyiz öyle olmalıyız. Ben tanıdıklarımla böyleyim.

Benim göremediğimi bi başkası gösterirse ancak sevinirim.
Yeterki tek niyeti bana göstermek olsun bak buda var desin.

Kolay gelsin işinizde gücünüzde 💜

Gelecem dedim geldim .

Gayet makul fiatlar değilmi sence,erdoğan ailesiyle kıyaslayınca çok fakir kalmış genede.

Ne kadar aşağılayacı bir laf değilmi,sen hiç eski c.başkanı Abdullah Gül'den bu tarz aşağılayıcı cümleler duydunmu.
Hiçbirimiz duymadık,efendice görevini yaptı bir tane kötü sözü çıkmadı ağzından hep takdir etmişimdir kendisini bu yönden.

Deme öyle gene devrim yaptılar sağlıkta bir alo diyorsun anında randevun hazır kapıda karşılanıyorsun .

Salı günüde yardımcı gelecek kızçam ve torun hazretleri burdaydı bişi yapamadım ki bide durmyor kerata hasta oldu zaten .

Gelecem dedim geldim .

Abla Ekrem başkan tek mal varlığım işte bu yüzük diye vaadde bulundu da ben mi kaçırdım 🤔

X