Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Aslında bizim ağzımızda devamlı hdp varsa chp linin ağzında da var.
Bak önce hanım abla pkk ile el ele megri gibi bişey yazdı mesajında.

Yani iki tarafında ağzına sakız olmuş bişeyler var ama kendimizi görmüyoruz.
Bişeyler yolunda gitmeseydi zaten oy kaybı olurmuydu?

Tabiki çok yanlışlar oldu hele son zamanın pahalılığı.
17 senelik evliyim ilk defa bu kadar zorlandım alışverişte.

8 liradan patates soğan aldık. Burda sinir bozucu olan patatesin soğanın pahalanması değil sadece.

Dolu dolu soğan çuvalları nerde ne için kim için bekletildi de küflendi?

Ben onu neden dedim chp hdp kolkola diyorlarya.
Hükğmet haburda itleri karşılarken megri megri dediler,buda kimlerin dediği ortada işte.

Sizin görmediğiniz dünyadaki yasaklar umrunuzda olmadığı için size göre her şey daha ''rahat''.Buna ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' diyoruz.
Vikipedi yasak ülkede.Bundan daha komik ne olabilir ?

Bana göre herşey daha rahat demedim ki.
Düşüncenizi doğru göstermek için sanırım sizin umrunuzda olmaz falan demişsiniz bunu nerden çıkardınız?

O mesajda bir arkadaşın varsayımı vardı. Herkes kapatılmadığına göre o konuyla ilgili bi cevap değil sizinki.

Ben yasaklara karşıyım gerek yok bana göre ama vikinin yasaklı olmasıylamı kaybediyor ülke?

Bir çok ortam yeteri kadar serbest zaten.

Halkı kin ve düşmanlığa sadece siyasiler değil ki halk da düşürüyor.
Çözüm sürecinde analar ağlamasın denildi,barış olsun denildi ,o yüzden görüntüler hoşa gidilmese de ses çıkarılmadı.Ama CHP seçmenleri güle oynaya giriş yapmalarına sesini çıkardı.Ama o giriş yapanların avukatlığını CHPnin genel başkanlığı yardımcılığı yapmış birinin'Sezgin Tanrıkulu) yapmasına göz yumdu.Kimi partide olmasını istemiyorum yakışmıyor dedi,ama oy verdi mi tekrardan verdi.Hükümet barış olsun deyince kızıldı.Ama akademisyenler barış olsun diye, imza toplayınca hak verildi.Süreci baltalayan kim oldu hükümet tarafı mı,hayır.
Aponun seçim malzemesi yapılmasına kızıyor(sun)uz.Ama şehit cenazelerine giden ,ağlayan milletvekillerini görmezden geliyorsunuz.Mitinglerinizde Apo posteri,terör bayrakları açılmasına göz yumuyorsunuz.Her evden bir oy HDPye gitsin diemeyi hükümete karşı gelmek için strateji olarak görüyorsunuz.Kim Apo ile görüşülmesi akılın ortaya koyduysa tekrar görevden atılması gerekir.Belki hani CHP ,HDP ile oylarını çoğaltırız diye göz yumması gibi AKP de kendi silahıyla vurmayı denedi,CHP'nin oyları bölünür böylece,kazanamazlar diye düşündü,ama kendi seçmenini kaybetti.Sırf seçim uğruna yapılmamalıydı.
AKP yi savunma amaçlı mı yazıyorum bunları hayır.Bir yanlış varsa hepsi suçlu.Ama bir tarafa tü kaka deyip te karşı tarafı sütten çıkma ak kaşık göstermek olmuyor.

Kim hatalısa yerin dibine girsin o kadarını söyleyim.
Hangi mitingtee bayrak açılmış olduda benmi bilmiyorum acaba.

Banada dokunan çok şey var abla...
Mesela iki tarafında haber kaynaklarına üzülüyorum.

Hangi tarafa bakıyorsam diğer taraf lanetli gibi.
E bu nasıl oluyor? Doğru bir taneyse eğer iki tarafın kanalları bu kadar farklıyken hangisi doğru?

İki tarafta kandırılıyor dikkati algısı tek yöne çekiliyor.
[/QUOTE]
Çünkü herkes kendi tarafından baktığı için haklı görüyor kendini Bonus.

En çok kızdığım şeylerden biride el kadar çocuklarımızn kapatılması en azından liseye kadar olan kısım muaf tutulsaydı
Tanıdığım oldukça muhafazar bir aile var.Bir kızı var şimdi evli.Çocukluğunu anlatıyor.İlkokulu bitirdi başladılar ne zaman kapanacak diye diyor ve kızıyor,onlara ne diyor

Bana göre herşey daha rahat demedim ki.
Düşüncenizi doğru göstermek için sanırım sizin umrunuzda olmaz falan demişsiniz bunu nerden çıkardınız?

O mesajda bir arkadaşın varsayımı vardı. Herkes kapatılmadığına göre o konuyla ilgili bi cevap değil sizinki.

Ben yasaklara karşıyım gerek yok bana göre ama vikinin yasaklı olmasıylamı kaybediyor ülke?

Bir çok ortam yeteri kadar serbest zaten.

Umrunuzda olmadığını bakın siz kendinize göre söylemişsiniz zaten : ''
Bir çok ortam yeteri kadar serbest zaten.''

Eleştirdiğiniz zihniyetten hiçbir farkınız yok,kısaca demek istediğim bu.O yüzden hiç boşuna saçma mağduriyetler yaratmayın artık,çünkü gerçekçi değilsiniz.

Esasında kendinizle çelişiyorsunuz.Hatalarını çatır çatır söyleyip yine oy vermediniz mi?Verdiniz.O yüzden hataları olsa da aynı partiye oy verenleri eleştirmemelisiniz.Siz ideolojinize yakın olduğu için verirsiniz,diğeri de aynı şekilde.Mesela 2 kere Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığı kazandı diye seviniyorsunuz,partili olarak hakkınız.Ama Kılıçdaroğlu ne zamandan beri genel başkan,kaç seçim kaybetti,ama her seferinde memnun olmasanız da oy verdiniz.

Ancak hata var, hata var.

Iktidarda chp yoktu. Egitimi, adalaleti, hukugu, sagligi,tarimi yok eden chp degildi.

öcalani televizyonu çikartan chp degildi

Milyonlarca lirayi saraylara, arabalara, uçaklara harcayan chp degildi

Bankamatik memurlari icraat eden chp degildi

Okçu federasyonuna milyonlarca hortumlayan chp degildi

Istanbulu beton yiginligina çeviren chp degildi

Habur rezaleti chp'nin degildi

Fetö rezaleti ve akabinde 15 temmuz, chp'nin degildi

Atanamayan ögretmenler chp'nin suçu degil

Milletin artik sogan bile zor olmasi chp'nin suçu degil

Ve böyle daha devam edebilirim.

Chp'nin yaptigi hatalar yanlis kampanyalar sürdürmek, dogru bir sekilde muhalefet yapmamak. Ve çogu zaman yapamamak. Zira akp herseyi ele geçirdi. Medyayi, politikayi, yargiyi, polisi, askeri,..

Ben onu neden dedim chp hdp kolkola diyorlarya.
Hükğmet haburda itleri karşılarken megri megri dediler,buda kimlerin dediği ortada işte.

Keşke yapmasalardı abla. Ama o süreçten sonrası chp nin yaptığı gibi değildi.

Bazen bu siyasete bakınca kötünün iyisini görüyorum anca. Yani açılım olmasa olmuyor olsa yine olmuyor.

Kim hatalısa yerin dibine girsin o kadarını söyleyim.
Hangi mitingtee bayrak açılmış olduda benmi bilmiyorum acaba.
Mesela başkanlık seçimi mitinginde de Muharrem İnce nin mitingine katılıp Selo Başkan diye tezahüratlar vardı ve de sesini çıkarmadı diye eleştirmiştim ben .

Iktidarda chp yoktu. Egitimi, adalaleti, hukugu, sagligi,tarimi yok eden chp degildi.

Chp'nin yaptigi hatalar yanlis kampanyalar sürdürmek, dogru bir sekilde muhalefet yapmamak. Ve çogu zaman yapamamak. Zira akp herseyi ele geçirdi. Medyayi, politikayi, yargiyi, polisi, askeri,..

Chp zamanında iyi örgütlenseydi bu kadar seçimi kaybetmezdi.
Hatalarıda var bizler bunu biliyoruz bunuda her zaman söyledik.

Keşke yapmasalardı abla. Ama o süreçten sonrası chp nin yaptığı gibi değildi.

Bazen bu siyasete bakınca kötünün iyisini görüyorum anca. Yani açılım olmasa olmuyor olsa yine olmuyor.

Chp ne yaptı tuttu savundumu onları,terörist örgütü dedi,hükğmet sayın öcalan dedi neker demediler hakkında güzelcene yapladılar yıkadılar resmen.

Mesela başkanlık seçimi mitinginde de Muharrem İnce nin mitingine katılıp Selo Başkan diye tezahüratlar vardı ve de sesini çıkarmadı diye eleştirmiştim ben .

Bunu yapan belkide hdpli de olabilir..
Amaç ortam germekse.
Aynen gezi eylemşnde de oldu.

deynepnaz deynepnaz bizlere zillet denince haklımı görüyorusun acaba söylermleri.
Hayır görmüyorum tabii ki.Esasında zillet,terörist lafı seçmene değil siyasilere söyleme niyetinde olsa da Erdoğan seçmenlere de dokunuyor.Zaten İmamoğlu'na alınan fazla oylardan birazı da üslubu,sakinliği(Her ne kadar 31 Mart seçimlerinden sonra agrasifleşse de)

Umrunuzda olmadığını bakın siz kendinize göre söylemişsiniz zaten : ''
Bir çok ortam yeteri kadar serbest zaten.''

Eleştirdiğiniz zihniyetten hiçbir farkınız yok,kısaca demek istediğim bu.O yüzden hiç boşuna saçma mağduriyetler yaratmayın artık,çünkü gerçekçi değilsiniz.

Ya şakamısınız :))) nerde mağduriyet yarattım? kısa bir mesajdı aslında yazdığım ama anlayamadınız demek.

Kendiniz nasıl saçmaladığınızın asla farkında olamıycaksınız zihniyetiniz sebebiyle.

Hiç bir zihniyeti burda yererek konuşmadım iki taraf içinde yazıyorum karşımda aklı başında birileri var düşüncesiyle.

Alakası olmayan bir mesaja viki yasak daha ne olsun denilirse bununlamı kaybediyor ülke demem çok normal yani.

Hayır görmüyorum tabii ki.Esasında zillet,terörist lafı seçmene değil siyasilere söyleme niyetinde olsa da Erdoğan seçmenlere de dokunuyor.Zaten İmamoğlu'na alınan fazla oylardan birazı da üslubu,sakinliği(Her ne kadar 31 Mart seçimlerinden sonra agrasifleşse de)

Yooo hiçte agresifleşmedi adamcağız gayet üsluplu konuştu,seçmenine çay fırlatmadı en azından.

Yapılan yanlışların yanında hizmetleri yok mu var .Ama yanlışlarını örtmez tabii.

Ya şakamısınız :))) nerde mağduriyet yarattım? kısa bir mesajdı aslında yazdığım ama anlayamadınız demek.

Kendiniz nasıl saçmaladığınızın asla farkında olamıycaksınız zihniyetiniz sebebiyle.

Hiç bir zihniyeti burda yererek konuşmadım iki taraf içinde yazıyorum karşımda aklı başında birileri var düşüncesiyle.

Alakası olmayan bir mesaja viki yasak daha ne olsun denilirse bununlamı kaybediyor ülke demem çok normal yani.

Ben de size dedim ki ( kendimi tekrar etmekten nefret ediyorum ama parçaları birleştiremediğiniz belli ) görmediğiniz yerlerdeki yasaklar sizin için hiç.Bakın hemen nasıl çıktınız işin içinden ''onunla ülke mi kurtarılacaktı sanki'' diyerek.
Yasak yasaktır,ne olduğu önemsiz.Neyin kime göre önemli olduğunun ölçüsünü de siz belirlemiyorsunuz.Bana göre vikipedinin yasaklanması,internetteki en önemli sitelerin birçoğunun engelli ya da engele yakın bulunması ( redditte imgur'daki resimlerin hiçbirini göremiyorsunuz mesela ) modern çağın yasakçı zihniyeti.Bir farkınız yok,hala da diyorum eleştirdiğiniz şeyleri yaptığınız sürece bunu bir argüman olarak sunmayın.Komik oluyor.

X