Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Herneyse bu secimler herkesi gerdi dedim ya daha buyuk bi kaos olurdu binali kazansaydi. Bence iyi oldu gercekleri gormemiz acisindan, hafizamiz tazelenir. Iyi birsey yapilirsa sevinir tebrik ederiz. Kotu seylerdede biz demistik deriz. Nasilsa kk kacmiyor:)

Ilk seçimde hile var denildi. Iptal edildi, yeniden kaynaklar harcandı, taraflar kendilerini ifade etmeye çalıştı, daha dikkatli ve titiz seçim yapıldı.
Halk yine aynı tercihi yaptı. Üstelik sanırım Sayın Imamoğlu'nun oy oranı artmıştı.
Demokrasi, sadece kendi tarafımız kazandığında desteklediğimiz bir kavram olmamalı.
Halk hür iradesiyle mi seçti?
Seçti.
Bu cevap tüm soru işaretlerine kafi gelmeli..
Vatana millete hâyırlı uğurlu olsun demek düşer payımıza En Büyük TÜRKİYE
Üstelik Fatihte bile öne geçti. Bu bana çok ilginç geldi.

Bu başlıklarda yazmayı bu yüzden bıraktım zaten çok kötü uslupla yorumlar yazılıyor her iki tarafta da.

En yakın canım arkadaşım karşı görüşten.
İkimizde evimiz çocuğumuz ülkemiz için aynı şeyleri istiyoruz bu yeterli zaten anlayış için.

Ne ben seçim kazanınca dombrayı çalıp kendimden geçiyorum reis öl de ölelim diyorum tövbe....ne o caminin önünde içkisiyle seçim değil savaş kazanmış pozları veriyor...

Eleştirmek ayrı takım tutar gibi parti tutmak apayrı birşeydir.
Evet zerre güvenmüyorum 17 yıldır ülkenin geldiği noktyaı görmemekte adamın ,çine koyuyor hangü örneği verelim bonuscum.O kadar çok ki,yapılan haksızlıklar ayrımcılık benden değilsen yandın,kadından zaten yandın bu ülkede.

Tecavüzmü dersin zillet olduğumuza dersin terörist olduğumuzamı dersin daha ne diyeyim .

Banada dokunan çok şey var abla...
Mesela iki tarafında haber kaynaklarına üzülüyorum.

Hangi tarafa bakıyorsam diğer taraf lanetli gibi.
E bu nasıl oluyor? Doğru bir taneyse eğer iki tarafın kanalları bu kadar farklıyken hangisi doğru?

İki tarafta kandırılıyor dikkati algısı tek yöne çekiliyor.

Ben 90 senesinde istanbulda yaşadım. Ilk taşındığım zaman haftada bir gün sular akıyordu yaşadığım semtte..Bir kaç ay sonra haftada 4 güne sonra da o sene içinde sürekli akmaya başladı. Muhtemelen yeni yapılanan bir semt olduğu içindi.

Biz demedik ama koyduk mu lafı cok ıyı gıderdı , elımı zor tuttum yazmamak ıcın . Demedım varsayın sız yınede :KK54:

Bır arkadasım bır kac gun once nankörler dıye paylasım yaptı , Ataturku senelerdır gormezden geldı , cocuguna onunla alakalı hıc bır odevı yaptırmadı ve bunu paylasmaya ne utandı ne cekındı.

Sımdı halk Istanbulun anahtarı vermedı dıye nankör mu oldu , soda ıcsın onlar . Yazmadım farz edin :ukala:

Bu başlıklarda yazmayı bu yüzden bıraktım zaten çok kötü uslupla yorumlar yazılıyor her iki tarafta da.

En yakın canım arkadaşım karşı görüşten.
İkimizde evimiz çocuğumuz ülkemiz için aynı şeyleri istiyoruz bu yeterli zaten anlayış için.

Ne ben seçim kazanınca dombrayı çalıp kendimden geçiyorum reis öl de ölelim diyorum tövbe....ne o caminin önünde içkisiyle seçim değil savaş kazanmış pozları veriyor...

Banada dokunan çok şey var abla...
Mesela iki tarafında haber kaynaklarına üzülüyorum.

Hangi tarafa bakıyorsam diğer taraf lanetli gibi.
E bu nasıl oluyor? Doğru bir taneyse eğer iki tarafın kanalları bu kadar farklıyken hangisi doğru?

İki tarafta kandırılıyor dikkati algısı tek yöne çekiliyor.

Siyasette şu vardır,yalakalık yaparsan ondansın,bideşu var hiç bir zaman akp kadar yanlı gazeteci televizyıncu asla olmadı.Çok eskilerden bahsedeyim,tv karşısına çıkıp o kadar güzel konuşurlardı ki,kimse kimsenin sözünü kesmezdi bile.

Şu ülkede 17 yıldır fırın vardı,bunu bile yanlış lansetti damat bey.
Neden biliyormusun danışmanlar belkde özellikle yapıyor vatandaşın aklını karıştırıyorlar sanki fırın akp zamanında icat edildi gibi.

Ben 90 senesinde istanbulda yaşadım. Ilk taşındığım zaman haftada bir gün sular akıyordu yaşadığım semtte..Bir kaç ay sonra haftada 4 güne sonra da o sene içinde sürekli akmaya başladı. Muhtemelen yeni yapılanan bir semt olduğu içindi.

O yıllara bende istanbuldaydım hiç kesinti olmazdı bizde.

Biz demedik ama koyduk mu lafı cok ıyı gıderdı , elımı zor tuttum yazmamak ıcın . Demedım varsayın sız yınede :KK54:

Bır arkadasım bır kac gun once nankörler dıye paylasım yaptı , Ataturku senelerdır gormezden geldı , cocuguna onunla alakalı hıc bır odevı yaptırmadı ve bunu paylasmaya ne utandı ne cekındı.

Sımdı halk Istanbulun anahtarı vermedı dıye nankör mu oldu , soda ıcsın onlar . Yazmadım farz edin :ukala:

Yazmadığın iyi olmuş yazsaydın o kişinin seviyesine inerdin yoksa.

Haburda pkk itleriyle megri megri derken iyiydi demi,osladada masada cehape oturdu elele kolkola oldular.
Ülkesinde vatandaşını terörist ilan eden bir hükğmet vardı.
Hadi tersini düşünün bakalım chp başta olsa aynını sizlere dese ne dersiniz açık yüreklilikle cevap bekliyorum sizden.

Ya ablacım pkk ile sempati hoşgörü konusuna girersek chp nin yanına bile yanaşamaz kimse sende çok iyi biliyosundur kendi partinin tutumunu.

Hdp kadar değer veriyor gibi görünüyor burdan chp.

Hdp terör partisi ise nasıl chp yi destekliyor? Ne var chp de neyi görüyor neyi buluyor nasıl bir anlaşma olabiliyor terörist partisi ile?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı denmesine kızıyorsun haklı olarak ama o ayıyı koynuna alana bişey demiyomusun?

Ayı kaba olduysa kusuruma bakma samimiyetinden yazdım.

Kusura bakma tatlim, ama valla chp nere ataturk nere oldu artik. .. inan herkes bu yapilan cogu cigliklerin ataturkun arkasina saklanilmasindan skldi. Kadin baska birseyi protesto ediyor, ataturkun askeriyiz filan yazmis. Ya ataturk gorse yuzune tukururdu eminim. Soylenilen baska yapilan baska..

Iki taraftada yeterince sacma sapan hareketler hep vardi hep olacak yani..

Siyasette şu vardır,yalakalık yaparsan ondansın,bideşu var hiç bir zaman akp kadar yanlı gazeteci televizyıncu asla olmadı.Çok eskilerden bahsedeyim,tv karşısına çıkıp o kadar güzel konuşurlardı ki,kimse kimsenin sözünü kesmezdi bile.

Neden biliyormusun danışmanlar belkde özellikle yapıyor vatandaşın aklını karıştırıyorlar sanki fırın akp zamanında icat edildi gibi.
Düşünsene 17 sene önce hiç bir şey yokmuş gibi lanse ediliyor. Sanki her şeyi onlar yaptı. Gecenlerde elime eski fotolar geçti. 72 yılında bizim televizyonumuz vardı aklıma bu denenler geldi ve instagramda paylaştım anladılar mı birileri bilmem.

Ya ablacım pkk ile sempati hoşgörü konusuna girersek chp nin yanına bile yanaşamaz kimse sende çok iyi biliyosundur kendi partinin tutumunu.

Hdp kadar değer veriyor gibi görünüyor burdan chp.

Hdp terör partisi ise nasıl chp yi destekliyor? Ne var chp de neyi görüyor neyi buluyor nasıl bir anlaşma olabiliyor terörist partisi ile?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı denmesine kızıyorsun haklı olarak ama o ayıyı koynuna alana bişey demiyomusun?

Ayı kaba olduysa kusuruma bakma samimiyetinden yazdım.

Akp açıkca oy istemedimi hdp'den istedi,tüm partilerden istedi seçim zamanı.
Bu oy isteme durumunda chp isteyince terörist ilan edildi,diğer partilerden de istedi ekrem bey sonuçta seçim bu herkes ister birilerinden değilmi.
Chp hiç bir zaman hdp ile kol kola olmadı ki,ittifakta etmedi hiç bir zaman.
O ayıyı koynuna almak isteyenler belliydi,bakınız trt ekranları bakınız osman öcalan adam kırmızı bültenle aranıyor devletin kanalında çıkmış atıp tutuyor mesela.
Yok ayı sevimlidir boşver:))

Evet bu fırın abartısına katılıyorum ama bi çok şeyde düzeltildi değilmi?

Su demişsiniz çocukkenden beri istanbuldayım aralıklı su kesintisini anlatıyor annemler tabi her ilçede aynı olmaz belki daha çok kesilen yada kesilmeyen vardı.

Ama haliçin kokusunu çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum içimize çekmek zorunda kalırdık mecidiyeköye giderken.... o haliç o zaman neden temizlenememiş
akıl almıyor.

K.çekmece shp miydi dsp miydi yığınlar olurdu çöpün yanlarında.

X