Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Yapılmış nasıl olsa ben söz hakkımı kullanamadımya ondan istifade iyi yapılmış burdaki kurallar zaten aşağılayan,hakaret edenler için geçerli değil. Erdoğan kazansa bile sizin gibi seviyesizce alaylı konuşmazdım çünkü kompleksli değilim ben. Türkiye'deki 63 il zaten ak partinin sizin burda amacınız insanları kışkırtmak ayrımcılık etmek küçümsemek aklınızca. Muhattabım değilsiniz o yüzden. Bana bidaha yazmayın takip listesinden çıkarıyorum zaten umrumda değilsiniz hadi baaaay

63 ili almaları sorun değil,sorun burada hükümetin yaptığı yanlışları hataları anlatmaktı.
Bizlerde oy verdiğimiz partinin hatalarını çatır çatır söylüyorduk.

63 ili almaları sorun değil,sorun burada hükümetin yaptığı yanlışları hataları anlatmaktı.

Söyleyen söylesin kardeşim herkes burda kendi fikrini söyleyebilir ama başkalarının fikirleriyle ve yaşadıklarıyla alay etmek yakışık alıyor mu? Ben cevap vermedim onları Allah'a havale ediyorum

Yapılmış nasıl olsa ben söz hakkımı kullanamadımya ondan istifade iyi yapılmış burdaki kurallar zaten aşağılayan,hakaret edenler için geçerli değil. Erdoğan kazansa bile sizin gibi seviyesizce alaylı konuşmazdım çünkü kompleksli değilim ben. Türkiye'deki 63 il zaten ak partinin sizin burda amacınız insanları kışkırtmak ayrımcılık etmek küçümsemek aklınızca. Muhattabım değilsiniz o yüzden. Bana bidaha yazmayın takip listesinden çıkarıyorum zaten umrumda değilsiniz hadi baaaay

Bari kendi dediğinize kendiniz inansanız yaa.. Burada olmasanız da geldiniz işte gördünüz zaten göreceğinizi bilerek yazıldı onlar dedikodu yapılmadı yani. Ayrıcaaa hakarettem aşağılamaktan anlayan sizin parti taraftarlarınız hani kim hakaret etti size kim aşağıladı gösterin bakalım? böyle de hala iftiraya devam edersiniz aynı İmamoğluna yapıldığı gibi.

Ayrıcaa şu siyaset bölümünde açılan konulara bir bakın bakalım Erdoğan seçimi kazandığında neler yazılmış karşı tarafa ne sözler söylenmiş şimdi kimseden tık yok hepiniz benim işim var uğraşamiciğimm modunda takılıyor da o zaman gayet zamanınız vardı. Ben gerçekleri söyledim alay etmedim sizin duymak istemediğiniz mazbata töreninden bahsettim. Muhatap olup olmamanız burada geçmiyor yazarsanız cevap da alırsınız. Valla biz Erdoğan kazanınca bir yere gitmedik burdaydık yine burdayız siz kaçın kaçın işinize gelmiyor zafer naralarını duymak atan siz olsaydınız burada neler neler derdiniz bu kulaklar neler duydu o yüzden saygıdan bahsedemezsiniz hadii goodbyeee..

Bari kendi dediğinize kendiniz inansanız yaa.. Burada olmasanız da geldiniz işte gördünüz zaten göreceğinizi bilerek yazıldı onlar dedikodu yapılmadı yani. Ayrıcaaa hakarettem aşağılamaktan anlayan sizin parti taraftarlarınız hani kim hakaret etti size kim aşağıladı gösterin bakalım? böyle de hala iftiraya devam edersiniz aynı İmamoğluna yapıldığı gibi.

Ayrıcaa şu siyaset bölümünde açılan konulara bir bakın bakalım Erdoğan seçimi kazandığında neler yazılmış karşı tarafa ne sözler söylenmiş şimdi kimseden tık yok hepiniz benim işim var uğraşamiciğimm modunda takılıyor da o zaman gayet zamanınız vardı. Ben gerçekleri söyledim alay etmedim sizin duymak istemediğiniz mazbata töreninden bahsettim. Muhatap olup olmamanız burada geçmiyor yazarsanız cevap da alırsınız. Valla biz Erdoğan kazanınca bir yere gitmedik burdaydık yine burdayız siz kaçın kaçın işinize gelmiyor zafer naralarını duymak atan siz olsaydınız burada neler neler derdiniz bu kulaklar neler duydu o yüzden saygıdan bahsedemezsiniz hadii goodbyeee..

Hiç okumadım bile. Yazma diyorum hala konuşuyorsun .Kendi kendine konuş başkalarına sataş sana cevap vermeye tenezzül etmiyorum.

Hiç okumadım bile. Yazma diyorum hala konuşuyorsun .Kendi kendine konuş başkalarına sataş sana cevap vermeye tenezzül etmiyorum.

Pardon da sataşmıyorum gerçekleri yazıyorum oku ya da okuma! siz bana yazacaksınız ben cevap hakkımı kullanınca da sataşma olacak. Tenezzül edip etmemen hiçbirşey ifade etmiyor. Cevap verme özgürlüğümü kullanıyorum ve sz zaten bana yazdıklarıma cevap veremez ancak böyle yok muhatap almıyorum, yok işim var da tenezzül etmiyorum diye kaçamak yazarsınız çünkü söyleyecek sözünüz yok. Haa bu arada hani sizin çoook önemli işleriniz vardı zamanınız yoktu neden hala burada yazıyorsunuz sayın muhatap olmayan arkadaş. Bu sayfada bugün kutlama var sizi kenara alalım pistten.. daha yazdıklarıma cevap veremiyor da.. :halay:

Ben cok sevindim chp kazanmasina. Bakalim sutler eve servis edilcek mi yoksa kendimiz mi gidip alicaz😂 1 sene rahat istanbullular sonrasi lagim kokusu cop kacari yok. Millenyum bebeleri yaktiniz kendinizi ama 1 musibet 1000 nasihattan iyidir

İnş düşündüklerimde bu adama olan güvensizliğimde yanılırımda kendisinin dediği gibi bende onu tanıdıkça sevebilirim.

Hayırlı olsun inşallah.

Hizmet edeni herkes sever hizmet görüp naptıki diyecek biri değilim çok şükür.
Bununda örneği çok fazla.

Çok basit bir örnek vereyim ak partiden chp ye geçmiş olduçka kalabalık bir ilçedeyim ilk haftadan beri çöp aksamaları oldu gözümle görmesem abartılıyor derim ama görüyorum.

Esasında kendinizle çelişiyorsunuz.Hatalarını çatır çatır söyleyip yine oy vermediniz mi?Verdiniz.O yüzden hataları olsa da aynı partiye oy verenleri eleştirmemelisiniz.Siz ideolojinize yakın olduğu için verirsiniz,diğeri de aynı şekilde.Mesela 2 kere Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığı kazandı diye seviniyorsunuz,partili olarak hakkınız.Ama Kılıçdaroğlu ne zamandan beri genel başkan,kaç seçim kaybetti,ama her seferinde memnun olmasanız da oy verdiniz.

İnş düşündüklerimde bu adama olan güvensizliğimde yanılırımda kendisinin dediği gibi bende onu tanıdıkça sevebilirim.

Hayırlı olsun inşallah.

Hizmet edeni herkes sever hizmet görüp naptıki diyecek biri değilim çok şükür.
Bununda örneği çok fazla.

Çok basit bir örnek vereyim ak partiden chp ye geçmiş olduçka kalabalık bir ilçedeyim ilk haftadan beri çöp aksamaları oldu gözümle görmesem abartılıyor derim ama görüyorum.
Gozunle gordugunu bile anlatamazsin bazisina hayatim.. cunku gormek istemeyen gormez. Keske keske yaniltsalar bizleride gercekten bi rekabet olsa.. hortumlama konusunda degil hizmet konusunda.. istedikleri buydu kazandilar.. hatta iyi oldu binali kazansa kaos yapacaklardi. Hadi bakalim hodri meydan maharetlerini sergilesinler

Ben cok sevindim chp kazanmasina. Bakalim sutler eve servis edilcek mi yoksa kendimiz mi gidip alicaz😂 1 sene rahat istanbullular sonrasi lagim kokusu cop kacari yok. Millenyum bebeleri yaktiniz kendinizi ama 1 musibet 1000 nasihattan iyidir

Niye lağım kokusu olsun ki,o lağım kokusu diğer şeylerin yanında misler gibi kokar merak etme:))

Niye lağım kokusu olsun ki,o lağım kokusu diğer şeylerin yanında misler gibi kokar merak etme:))
Haklisin, izmir gibi yani..esasinda bu zihniyeti tebrik etmek lazim. Ne olursa olsun vazgecmiyolar.

Birde ablam yasin kucuk olsa diyecemki bilmiyor.. tayyipten once istanbuldaki kokuyu bilmiyor musun? Nasil bu kadar safa yatiyorsunuz vallahi anlamiyorum

Esasında kendinizle çelişiyorsunuz.Hatalarını çatır çatır söyleyip yine oy vermediniz mi?Verdiniz.O yüzden hataları olsa da aynı partiye oy verenleri eleştirmemelisiniz.Siz ideolojinize yakın olduğu için verirsiniz,diğeri de aynı şekilde.Mesela 2 kere Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığı kazandı diye seviniyorsunuz,partili olarak hakkınız.Ama Kılıçdaroğlu ne zamandan beri genel başkan,kaç seçim kaybetti,ama her seferinde memnun olmasanız da oy verdiniz.

Halkı kin ve düşmanlığa düşürseydi ayrımcılık yapsaydı tamam haklsın derdim.
Niye oy verdin diye soruyorsun,bak deynep cevabı yukarda yazdım.
Daha çok şeyler varda burada yazmam bunları,sen neler olduğunu çok iyi biliyorsun.

Haklisin, izmir gibi yani..esasinda bu zihniyeti tebrik etmek lazim. Ne olursa olsun vazgecmiyolar.

Birde ablam yasin kucuk olsa diyecemki bilmiyor.. tayyipten once istanbuldaki kokuyu bilmiyor musun? Nasil bu kadar safa yatiyorsunuz vallahi anlamiyorum

İzmir körfezdir bunu biliyor olman lazım bir kere.
Biz safa yatmıyoruz,tayyip ömcesi ne suyum kesikti nede çöplerimin toplanmama gibi durumu oldu.
Safa yatanlar dersen ağzımı bozarım.

Beğendim sizi bağyan aşırı hemde 😍

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla pek muhabbetimiz yok bu konularda seninle ama ben severim karşıt görüşle konuşmayı :)

Deybebin dediği çok doğru değil mi? Çok eleştirdiniz ama yinede oy verdiniz çünkü başka oy verecek bir parti yok ve karşı tarafa zerre kadar güveniniz yok.

Aynısı bizim içinde geçerli. Çok eleştirdim çok kızdım ama bende oyumu verdim.
Benimde zerre kadar güvenim yok karşı tarafa.
Hoş bizim tarafada güvenim sarsıldı orası ayrı.

İkinizide görünce yazmak istedim öyle :)

İzmir körfezdir bunu biliyor olman lazım bir kere.
Biz safa yatmıyoruz,tayyip ömcesi ne suyum kesikti nede çöplerimin toplanmama gibi durumu oldu.
Safa yatanlar dersen ağzımı bozarım.
Bozabilirsin en fazla 10 gun ceza alir geliriz geri😂 valla bu sitedekilere hic ugramiyor koku cop meselesi.. ne bilimki Allahin sansli kullarindansiniz demek😂

Su sorunu yok mu izmirde?

Yıllardır siyaset topiğimdeyim çok şeyler öğrendim burada,ama kimseyede hakaret etmedim polemiğe girdim sadece.
Aldığım cezanın sayısını bile bilmiyorum,kalkıpta kimseye o çok meşhur sodayı alda iç hazımsızlar demedim.
31 Mart seçiminde kazanıldığında ilk yazdığım mesajlardan bir taneside,lütfen saygımızı seviyemizii koruyalım dedim.
Bu mesajı veripte soda iç hadi bakalım demek bana ters arkadaş.

Ilk seçimde hile var denildi. Iptal edildi, yeniden kaynaklar harcandı, taraflar kendilerini ifade etmeye çalıştı, daha dikkatli ve titiz seçim yapıldı.
Halk yine aynı tercihi yaptı. Üstelik sanırım Sayın Imamoğlu'nun oy oranı artmıştı.
Demokrasi, sadece kendi tarafımız kazandığında desteklediğimiz bir kavram olmamalı.
Halk hür iradesiyle mi seçti?
Seçti.
Bu cevap tüm soru işaretlerine kafi gelmeli..
Vatana millete hâyırlı uğurlu olsun demek düşer payımıza En Büyük TÜRKİYE

Beğendim sizi bağyan aşırı hemde 😍

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla pek muhabbetimiz yok bu konularda seninle ama ben severim karşıt görüşle konuşmayı :)

Deybebin dediği çok doğru değil mi? Çok eleştirdiniz ama yinede oy verdiniz çünkü başka oy verecek bir parti yok ve karşı tarafa zerre kadar güveniniz yok.

Aynısı bizim içinde geçerli. Çok eleştirdim çok kızdım ama bende oyumu verdim.
Benimde zerre kadar güvenim yok karşı tarafa.
Hoş bizim tarafada güvenim sarsıldı orası ayrı.

İkinizide görünce yazmak istedim öyle :)

Eleştirmek ayrı takım tutar gibi parti tutmak apayrı birşeydir.
Evet zerre güvenmüyorum 17 yıldır ülkenin geldiği noktyaı görmemekte adamın ,çine koyuyor hangü örneği verelim bonuscum.O kadar çok ki,yapılan haksızlıklar ayrımcılık benden değilsen yandın,kadından zaten yandın bu ülkede.

Tecavüzmü dersin zillet olduğumuza dersin terörist olduğumuzamı dersin daha ne diyeyim .

X