- 20 Mart 2008
- 140.464
- 210.196
- 60
Erdoğanin haberi yokmuş, öcalanin kirmizi bulent ile arandiğini.
Artik sözün bittigi yerdeyiz. Halen akp'ye oy verenleri asla anlayamam.
Erdoğan'dan ilginç Osman Öcalan açıklaması
Japonya ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ele başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına ilişkin bir soruya, "Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum" şeklinde cevap verdi.www.yenicaggazetesi.com.tr
Cidden ya nedir bu dava olayları.
Evet evet bir cumhurbaşkanı ülkesinde olan bitenden habersiz inana biliyor musunuz!!!
Ve kendisi de bakanı da kırmızı bültenle aranan bir teröristin trt ye çıkmasını makul karşılayabiliyorlar.!!!
Cevap verin yandaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kendi de bilmiyor. Çünkü soruyoruz söylemiyor. Söyleyemiyor.
Mazbatayı bugün tekrar alıyoruz çok şükür 2. kez alnımızın akıyla alacağız verecekler. Hemde daha büyük bir hezimete uğramış olarak..Seçimin tekrarlanması çok ama çok iyi oldu eğer ki öyle kalsaydı tüm başkanlığı boyunca hırsız damgası vurup haksız yere o makamdaymış gibi muamele edeceklerdi. O kul hakkı yiyenler, hırsız çaldılar diyenler sustu söyleyecek hiçbir sözleri kalmadı, İmamoğlu aklandı. Ak parti griye boyandı artık halkın gözünde.. Helal olsun İmamoğlu yolun açık olsun..
*Soy isimden hangi partiye oy verdiğini biliyor..
*Tipinden CHP'li olduğunu anlıyor..
*Taktiği kravata bakıp, Yunan ajanı diyebiliyor amaaaa...
*Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle aradığını bilmiyorlarmış!!
Bir yıl içinde istanbulu ikinci kez almak herkese nasip olmaz
Ablacım yiyenler var işte bunu aklım almıyor hiç..Darısı 2023'e inşallah
İnsanın aklıyla dalga geçiliyor resmen yersen tabi.
Ablacım yiyenler var işte bunu aklım almıyor hiç..
Dinde bence bizce diye bir şey var mı?
Cahillik etmeyiniz efendim.
Bakınız ilki ne der: Oku!
Darısı 2023'e inşallah
İnşallah abla inşallah. Bir de şöyle bir durum var ki o İstanbul'u alamazsınız, ezip geçeceğiz deyip yırtınanlar İmamoğlu kazanınca aman canım alt tarafı Belediye başkanlığı çöplerimizi toplayacak diyor çok gülünç. O yüzden mi bu kadar yaygara kopardılar tüm Akp teşkilatı haksız karalama kampanyası başlattı. Ayrıca Erdoğan'da buralara bir Belediye Başkanlığından gelmedi mi.. Nasıl Mis bir ortam kavga, hakaret, ayrıştırma, benim yüzde 50 im kazandı naraları yok, havaya ateş eden yok, magandalar yok kucaklaşma var, samimiyet var..
Arkamdan hala laf yetiştirmişsiniz ben sizinle muhattap bile olmuyorum olmam çünkü vaktimi sizin gibilerle harcayamam. Bidaha benim yazdıklarımı alıntılama yapmayınız efendim.Hoşçakalınız.
Zmaanında çöp kokuları var diyorlardı,hükümet gelince nedense misler gbi koktu o çöpler.
Şunu anlayamadılar nedense,oy verdiğimiz partiyi bile yueri geldi yeri dibine sokup çıkarttık,hatalarını söyledik .
Söze gelimcede ömrümden ömür versin diyenler oldu burada.
Aaa olur mu abla takım tutar gibi parti tutan bizmişiz aslında. Valla ben chp yide çok eleştirdim Akp nin yaptığı bazı icraatları da tebrik de ettim ama karşımızdakiler malesef yanlışa yanlış deme cesaretini bile gösteremiyorlar onlar ne yapmışsa doğrdur ne o meşhur laf ''Erdoğan yaptıysa vardır bir bildiği''. Ama artık öyle olmuyor. İmamoğlunu desteklememin en önemli nedeni yönetme ışığı azim kararlılık ve İstanbul'a yeni bir kan olacak olmasıdır. Bunların ki chp falan değil hangi parti olursa olsun kendilerinden olmadıkça bunu yapacaklar.
Bir de duydun mu Çamlıca camii önünde içki içtiler olayı çıktı şimdide her zaman olduğu gibi içki üzerinden siyaset karalama. Bir zamanlar gezi olaylarında da camide içtiler dediler de görüntüler çıkmadı, hoca yalanladı sürdüler adamı kanser karısıyla. Hay vicdanlarınaa..
Siz burada ortaya birşey yazarsanız burası da bir tartışma platformu karşı tarafında söyleyecekleri olacaktır ne alaka arkadan laf yetiştirme ayan beyan yazılıyor herşey arkadan dedikodu yapılmıyor ama sizin olay bu cevap veremeyince benim vaktim yok demek.. Valla Binali ay pardon dilim sürçtü Erdoğan kazansaydı burada gayet fink atar laf yetiştirmeye zaman bulurdunuz da şimdi zamanınız yok o zaman tutmayalım sizi byee. Biz eğlenmeye devam bugün ayıptır söylemesi 2 . kez mazbata verecekler deee..