Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Üniversitede akademisyenim. Aynı zamanda yatay geçiş sorumlusuyum. Yatay geçişlerde kriterler vardır. Not ortalaması, merkezi yerleştirme puanı, AGNO vs gibi. Eğer tüm bu kriterlerde sıralamada yukarıdaysa girer. Bu kriterler arasında özel üniversite devlet üniversiteai ayrımı yok.

Yani evet özelde okuyan bir çocuğun not ortalaması benim devlette okuyan çocuğumdan fazlaysa yatay geçiş onun hakkıdır. Bu işin içindeyim çünkü.

Ama kendisi bu kriterleri sağlamadığı halde torpille başkasının önüne geçmişse durum farklı tabi.

: Hürmetler hocam
Ne diyelim, inşallah sağlamıştır kriterleri de başkasının önüne geçmemiştir.

Ilk mesajinda diploma almamasindan bahscediyordun, sonra yatay geçişten bahs ediyorsun.

Ben bu koularda fazla bilgili değilim fakat anladiğim kadari ile illegal bir durum değil.

Buna gelinceye dek, akp sinavlarin sorusunu fetö cemaatina dağitmişti. Halen sinavda 1inci olanlar mülakatlarda eleniyorlar. Her köşeye üniversite açip, eğitim görevlileri yari sülalesini ayni okulda çalişmasini sağliyorlar.

Yani yenilen hak o kadar çok ki. Yani onlar zoruna gitmiyor da, imamoglunun yatay geçişimi zoruna gidiyor? Ilginç bir durum.

Ama en azindan öcalan için "bir bildikleri vardir" diyerek oy vermemişsin. Buda iyi birşey.

Imamoğlu ile ayni yaslardayiz ve bizim zamanimizda bir cok arkadasim 1-2 sene (hatta 3.sınıfa kadar) yurtdisinda okuyup Turkiye'de bir üniversiteye yatay geçiş yapıyordu. Üniversitelere basvuru yapıp not siralamasana gore dizilir ve okul kontenjanına göre ilgili okula devam ederlerdi. 2 çok yakin arkadaşım bunu yaptı listeye bakmaya beraber gittik oradan biliyorum. Hile hurda mulakat vs yoktu. Üniversite kontenjanı 5 diyelim not ortalamanizda ilk 5 kişi içindeyseniz gider kaydınızı yapardınız.

Son düzenleme:
Bizi devlet kurumlarına başörtümüzü çıkarmadan işe almıyorlardı iş çıkışı tekrar takıyorduk diyorlardı
En azından onları işe alıyorlarmış şu anda farklı görüşlere ekmek yok

O kadar çok haksızlık yapıp o kadar çok kul hakkına girdiler ki başkalarının yaptığı Kendi yaptıklarının yanında devede kulak kaldı

Ayrıca 25 senedir her kurum ellerinin altında olmasına rağmen mağdur edebiyatları sıktı

Onlara göre kul hakkının hiç bir anlamı yok. Hiç gördün mü bir akepelinin çıkıp da bu konuda bir yorum yaptığını. Onlara her şey mübah.

Seçimin son iki gününün özeti zaytungtan
Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'ı Dinlemiyorlar Diye HDP'ye Sinirlenmesine Tepki Olarak Bir Mesaj Yayınlayan Sisi'nin... Bi Sn Noluyo Lan?!

Ne oldu ya bi ayşe vardı bedava soda dağıtıcaktı bize neyse bana yasak sen iç ayşecik sana daha iyi gelir

Sodaları almaya giderken Binali'nin kaybettik açıklaması üzerine elinde sodalarla kalmıştır şu an hepsini kendisi içip hazmetmeye çalışıyordur

Kacamak cevap falan degil kimseden kaçtığım yok kimseyi günahkar gördüğümde......
Her kulun günahı kendini baglar.
Basortrusu kurandaki emirlerden sadece 1 tanesi
Ve tek örtüyü örtüp gerisini birakmakla bitmiyor
Mevzuyu buraya bende getirmedim
Sadece tutturmussunuz bir.kul hakki
Sanki bu hakki sadece ak parti ve kapalılar yiyor
Demekki renk beyaz oldugundan daha cok görünüyor

Dur dur bundan ne anlayacagini ben yazayim "ak parti ve kapalılar kul hakli yiyebilir"
Sizlerin beyin fonksiyonları tam olarak böyle calışıyor!!!!!
Veee ak partiyi de Erdoganı da yeri geldiginde elestiririm bunu herkes bilir

3848585858 yanlışlarına ve seçim kaybetmelerine rağmen biz kemik chp liyiz diyenlerin demesin şaşırttı dogrusu

Gerçekten de ''Hep bir bildikleri var'' diyorlar. Gizemli güçlerin olduğuna veya gayp ten bildiri geldiğine falan mı inanıyorlar? Sonra da kandık kandırıldık dediklerinde avuçları patlayana kadar alkışlıyorlar. Halbuki pazara domates almaya giden Ayşe teyzeyi veya Makbule teyzeyi kendilerine danışman yapsalar ne kanarlar ne kandırılırlar. Çok yazık !
Kandıran da tek meziyeti kafanısına namaz takkası giymek olan Pensilvania daki bir salak oğlu salak kandırabiliyor.

Giremediklerini söyleyenler neden giremediklerini söylemiyor. Herşey bir neden sonuç; etki tepki ilişkisine bağlıdır. Neymiş saygı duruşuna duracakmışız. Ben örtülü açık çarşaflı yorganlı, mayolu bikinili diye kimseye saygı duruşuna durmam. Sadece ve sadece İstiklal Savaşına katılan şehit ve gazilerimize saygı duruşuna dururum.
Ha bunların canı sanırım Bizans ın soyluları gibi kendilerine saygı duruşunda durulmasını mı istiyor?

Erdoğanin haberi yokmuş, öcalanin kirmizi bulent ile arandiğini.

Artik sözün bittigi yerdeyiz. Halen akp'ye oy verenleri asla anlayamam.

Ah sen yok musun...
Yine sorduğum sorular hariç genel kaçamak cevap vermişsin

Anladım ben seni...
Homidi gırtlak yemeye devam, elbet bir gün sizde doyarsınız

Evet evet bir cumhurbaşkanı ülkesinde olan bitenden habersiz inana biliyor musunuz!!!
Ve kendisi de bakanı da kırmızı bültenle aranan bir teröristin trt ye çıkmasını makul karşılayabiliyorlar.!!!

Cevap verin yandaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?

L lamelifAmine bunu da alkışlar şimdi

Bu da davanıza hizmet sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…