O kadar.islam bilimleri okuyan bitmis fetvacilar baslamis Herkes kendi dinini yasasin bosuna agziniza meze yapmayin islami.....
Konudan konuya atliyorsunuz benim degil sizinn derdiniz üzüm degil bağcı malesef
Neyine bitiyosunuz sizin gibi uzatmıyorum diye mi saçmalamayın lütfenUzatan ben degilim, konuyu acanda
Bide bende başörtülüyüm biktim diyen yok mu bitiyorum
Eger samimi olsaydınız
Oooff bıktık okuyan okudu yerine
Evet magdur olan oldu olmasaydı keske insallh bundan sonrada olmaz deseniz kapanacak zaten
Su saatten sonra konusmanin bi anlamıda yok zaten
Bu başlığın konusu hiç degil
Ben bu konuyla ilgili cogunlukta konuyu baslatan olmuyorum uzun zamandır
Bencede kapansın
Simdi şükürler olsun isteyen istediği gibi çalışıyor
Islami ağza meze yapan siz ve iktidar başkası degilO kadar.islam bilimleri okuyan bitmis fetvacilar baslamis Herkes kendi dinini yasasin bosuna agziniza meze yapmayin islami.....
Konudan konuya atliyorsunuz benim degil sizinn derdiniz üzüm degil bağcı malesef
Olmaması gereken şeyler oldu,inşallah bundan sonra mağduriyetleri değil özgürlükleri konuşuruz. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Herkes geçmişte olanları kabul ediyor, siz yanlış anladınız, sadece konunun hep başörtüsüne gelmesinden şikayet ediyorlar. Sanki başka hiiç sorunumuz yokmuş,tek mağduriyet buymuş gibi. Hangi kesim ezilmedi? Bugün mağduriyetler bitmedi ki,yönü değişti. Bugün de sadece memleketi nedeniyle insanlar atanamıyor. Veya dış görünüşü nedeniyle mülakatta eleniyor. Sorular çalındı daha ne olabilir. Biz barışmayacak mıyız? Halk barışır,halk birbirni ayırmaz aslında. Siyasileri bizi bu hale getiriyor. Herkes için özgürlük isteyelimUzatan ben degilim, konuyu acanda
Eger samimi olsaydınız
Evet magdur olan oldu olmasaydı keske insallh bundan sonrada olmaz deseniz kapanacak zaten
Bencede kapansın
Olmaması gereken şeyler oldu,inşallah bundan sonra mağduriyetleri değil özgürlükleri konuşuruz. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Herkes geçmişte olanları kabul ediyor, siz yanlış anladınız, sadece konunun hep başörtüsüne gelmesinden şikayet ediyorlar. Sanki başka hiiç sorunumuz yokmuş,tek mağduriyet buymuş gibi. Hangi kesim ezilmedi? Bugün mağduriyetler bitmedi ki,yönü değişti. Bugün de sadece memleketi nedeniyle insanlar atanamıyor. Veya dış görünüşü nedeniyle mülakatta eleniyor. Sorular çalındı daha ne olabilir. Biz barışmayacak mıyız? Halk barışır,halk birbirni ayırmaz aslında. Siyasileri bizi bu hale getiriyor. Herkes için özgürlük isteyelimUzatan ben degilim, konuyu acanda
Eger samimi olsaydınız
Bencede kapansın
Şakamı bu.
Boşver boş boğaz konuşsunlar Allah görsün neyi nereye çekmişler tee allamŞakamı bu.
17 sene önce mağaralarda yaşayıp yaprak takıyordukZaten onlara göre akp yokken din yoktu kuran yoktu hiçbişey yoktu sanki 17 senedir herkes müslüman oldu bunlar sayesinde ateist deist çoğaldı
Zaten Allah'ın tokadını yiyorlar.Tövbe yarabbim onu siyasete karıştırıp karıştırıp duruyorlar ya.Asıl hesabını o soracak inşaallah.Boşver boş boğaz konuşsunlar Allah görsün neyi nereye çekmişler tee allam
Seçimden önce İmamoğlu'nun diploması asılsız tarzında haberler okumuştum.Diplomasının olup olmaması beni ilgilendirmedi ama neden böyle bir haber yapmışlar diye merak ettim.İmamoğlu bilindiği gibi İstanbul üniversitesi mezunu.
-İmamoğlu futbola düşkünlüğünü sebep olarak gösterip üniversite sınavında başarısız oluyor.Mühendislikleri yazdım ama kazanamadım diyor.
-Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi 'ne gidiyor.
-Okulu beğenmeyip Girne Amerikan Üniversitesine gidiyor.3 yıl orada okuyor.
-1990 yılında İstanbul Üniversitesinde açılan 5 kişilik kontenjan açılıyor.Okuduğu okul hiç mezun vermemiş ve İstanbul Üniversitesi daha çok başarılı olan batı üniversitelerinden öğrenci alıyor yani şansları düşük oluyor.
-İmamoğlu bu 5 kişiden biri oluyor ve de İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yapıyor.
Üniversite ,sınavlar ,adalet denilince yazmadan edemedim.
O kadar.islam bilimleri okuyan bitmis fetvacilar baslamis Herkes kendi dinini yasasin bosuna agziniza meze yapmayin islami.....
Mesajımın başında da belirttim diploması beni ilgilendirmiyor.Takık olmuş olsam bu okuduğum haberi seçim öncesi paylaşırdım.Önceden bu yolla yatay geçiş yapan çokmuş.Senin verdiğin linkte de zaten önce Girne Amerikan Üniversitesinde ,daha sonra İstanbul Üniversitesine geçiş yaptığı yazmıyor mu?Sonuçta yatay geçiş yapmamış mı?Benim verdiğim linkteki haberde de Kıbrıs üniversitesinde okuyanların şansı az olduğu gazete güpürlerinde yazmıyor mu?Araştırmayı yapan kendinden çok emin,Erciş dava açsın bana ispatlasın diyor twitter hesabında.Nasıl ki aksi haberlerde okuduğunuz her haberi paylaşan varsa okuduğum bu haberi benim de paylaşma hakkım var.Diploması olsa da olmasa da belediye başkanlığını hakkıyla almıştır.Sonuçta millet iradesi vardır,çoğunluk oy vermiştir.Bunlarin kaniti varmi peki?
Vikipediden bunu buldum
Ekrem İmamoğlu, 4 Haziran 1970'te, ticaretle uğraşan Hasan İmamoğlu ile çiftçilik yapan Hava İmamoğlu'nun oğlu olarak
Trabzon
'un
Akçaabat
ilçesine bağlı
Cevizli
köyünde doğdu.[6] Dört yaşındayken ailesiyle birlikte
Yıldızlı
köyüne taşındı.[6] İlkokuldayken
hentbol
oynayarak başladığı spora
futbol
ile devam etti.[6] Trabzon Lisesi'nden mezun olduktan sonra
Girne Amerikan Üniversitesi
İletişim Fakültesi'ne kaydoldu.[6] Ailesinin 1987'de
İstanbul
'a taşınmasının ardından lisans eğitimini
İstanbul Üniversitesi
İngilizce işletme bölümünde tamamladı.[6] 1990'ların başında bir yıl süreyle
Anavatan Partisi
'nin gençlik kollarında görev aldı.[7] Aynı yıllarda
Güngören
'de köfteci dükkânı işletti.[8] Yüksek lisans eğitimini de yine İstanbul Üniversitesi'nde insan kaynakları ve yönetimi bilim dalında tamamladı.
Kendim adima konusursam, ben bügün övdügüm birini, yarin indirmeyidi bilirim. Takim tutar gibi politikacilari tutmam. Bu dogru çikarsa ve imamoglu egitimi üzerine yalan söylemis ise elbette tutmam artik. Ki bence asparagas haber ama neyse.
Ve bu haberi paylasman hiç samimi degil. Erdoganin diplomasi sahte çiktiginda gikiniz çikmiyordu. Simdi Imamoglunun diplomasina takilmaniz acinasi.
Seçimden önce İmamoğlu'nun diploması asılsız tarzında haberler okumuştum.Diplomasının olup olmaması beni ilgilendirmedi ama neden böyle bir haber yapmışlar diye merak ettim.İmamoğlu bilindiği gibi İstanbul üniversitesi mezunu.
-İmamoğlu futbola düşkünlüğünü sebep olarak gösterip üniversite sınavında başarısız oluyor.Mühendislikleri yazdım ama kazanamadım diyor.
-Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi 'ne gidiyor.
-Okulu beğenmeyip Girne Amerikan Üniversitesine gidiyor.3 yıl orada okuyor.
-1990 yılında İstanbul Üniversitesinde açılan 5 kişilik kontenjan açılıyor.Okuduğu okul hiç mezun vermemiş ve İstanbul Üniversitesi daha çok başarılı olan batı üniversitelerinden öğrenci alıyor yani şansları düşük oluyor.
-İmamoğlu bu 5 kişiden biri oluyor ve de İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yapıyor.
Üniversite ,sınavlar ,adalet denilince yazmadan edemedim.
Yazdığım gibi o zamanlar bu yolla yatay geçiş yapmak varmış.Yurt dışında en az 1 yıl paralı üniversitelerde okuyarak yatay geçiş yapılıyormuş.Torpille geçip geçmediğini bilemem ,emin olmadığım bir şey hakkında konuşamam,ama hiç adil bir uygulama değil bana göre.Kaç yaşındasınız ,okuyan çocuğunuz var mı bilmem.Varsayalım üniversiteye giden çocuğunuz var ,yatay geçiş yapmak istiyor.Sizin çocuğunuzun hakkı mıdır,yoksa dış ülkede özel okulda okuyan çocuğun hakkı mı?Zaten bu Türkiye'deki çoğu rektör de bu taktiğin diğer öğrencilerin hakkını gasp ettiğini açıklamış.Size göre yasaldır ama bana göre değil.Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım.Sizce torpille mi geçmiştir diğer üniversiteye