Yanliz, bunu geçen defada demisti ve oylar 15 gün sayildiktan sonra yine mazbata Imamoglunun elinden haksizca alinmisti. Sebeb sandik görevlileriydi. Üstüne adama iftira attilar oylar çalindi diye. Açiklama olarak Yildirim "ben halk agizi ile dedim onu" demisti.
Üstüne adama Pontus denildi, zillet ittifaki denildi, fetö denildi, terör örgütü ile isbirligi yapan denildi. Erdogan her gün binlerce insana hakaret ederken, Imamoglunun "basit" kelimesini "it" diye kisaltip günlerce medyada gösterdiler.
Yani bu twitler bana hiçbirsey ifade etmiyor. Gerçekleri yansitmiyor. Imamoglunun kazanmasi, bir sinyal olarak çok önemliydi fakat Erdoganin Istanbulu öylesini verecegini sanmiyorum. Zira ilk paragrafta yazdigim gibi, 31 mart seçimindede aynisini söylemisti. "Artik 4 yil boyunca seçim olmaz" demisti. Sonuc 23 haziran seçimleri olmustu.
Bu arada halen dava nasil diyebiliyorsun? Cidden öcalani televizyona çikartanlar ile ayni yolda yürümek istiyormusun? Aynisini Imamoglu yapsaydi, ne derdin? Dava adina daha neler yapilabilir? Hangi pisliklere adim atilabilir söyler misin? Hersey mesrumu kiliniyor adi dava diye?