- 12 Temmuz 2006
- 35.008
- 30.352
- 60
Ha şöyle kardeş kardeş:)Ve şunu unutun:Belediye seçimleri için özellikle falanca parti filanca parti yanlış bence.Gelen hepimize hizmet edecek(Belediye olarak şehirlere hizmet edecek:). L lamelifAmine 'm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayri muhtar olsun bence. Bi o kaldi olmadigi, yazik laBinali mi kaybetti acabaaası?
O zaman sodacilari ve kufurculeri banlamadiysaniz sorun yok tabiGeçen yıl AKP kazanınca sevinmek hakkı, bir galibiyet kazandılar demiştim. Şimdi de CHP seçmeninin sevinme hakkı. Kimse kusura bakmasın . .. Bu sebeple bos yere sikayet butonuna basmayın...
Tebrikler Imamoğlu
Lamelif hanım beni de canı evlilik çekiyor diye şikayet etmediniz inşallah.....O zaman sodacilari ve kufurculeri banlamadiysaniz sorun yok tabi
Ve basacagum sikayet butonuna
HDP lilerin oylarını alacağız derken kendi seçmenlerinden oldular. Açılım olur diyenler de gördü artık, halk açılım istemiyor.Velhasıl siz sizler gibi delirriiz sandınız .Ancak haktan yanayız şükür ki
Son trt yayını ,mektup,tarafsızlık bilmem ne olmadı ,olmayacgi belliydi bu yolu neden izledigini yaptigini anlamadım anlasilacak yeri yönü yoktu zaten....
Biz davadan vazgeçmiş ,yolumuzdan dönmüş degiliz
Eminim ki dokulen yapraklar gelecek bahar için bir temizlik diriliş olacak....
En son yazan @demason
sanırım en cok tebrik ederim olgunlugun için...
Ay insallah insallahHerşey çok güzel oldu cumhurbaşkanlığını da görücez inşallah
Kazen bey siteyi ziyaret etme istatistiklerinde bir düşüş var mı. Birçok hanım küsmüş, sıkılmış gitmiş gibi.........Geçen yıl AKP kazanınca sevinmek hakkı, bir galibiyet kazandılar demiştim. Şimdi de CHP seçmeninin sevinme hakkı. Kimse kusura bakmasın . .. Bu sebeple bos yere sikayet butonuna basmayın...
Tebrikler Imamoğlu
yooo hakkındır bence senin sevincin daha doğal ama aklimdasin kriterlerini yaz bende koca bulcam sanaLamelif hanım beni de inşallah canı evlilik çekiyor diye şikayet etmediniz inşallah.....
O zaman sodacilari ve kufurculeri banlamadiysaniz sorun yok tabi
Ve basacagum sikayet butonuna
Aynen kuzu ben asla istemiyordum kürt kardesimdirHDP lilerin oylarını alacağız derken kendi seçmenlerine oldular. Açılım olur diyenler de gördü artık, halk açılım istemiyor.
yooo hakkındır bence senin sevincin daha doğal ama aklimdasin kriterlerini yaz bende koca bulcam sana
Yapay degil en azından ...
Kiz koca bulunca bana mesaj at zengin mi fakir mi merak ederim
Kazen bey siteyi ziyaret etme istatistiklerinde bir düşüş var mı. Birçok hanım küsmüş, sıkılmış gitmiş gibi.........
Cok çirkin demissiniz o zaman yanlış buluyorumHatta şu cümleyi kurmuştum ; hazmedin...
Sizde hazmedin bence ... tebrik edin, hatta çok rahatsız olan varsa bu sayfaya girmesin demiştim.
Duygularım aynı
Ceyregi unut haber falan verme istememBen sevinmedim ki seçime, siyasetçilerin hepsinden bıktım, usandım.
Yazarım tabii, çeyrek getirecekseniz davetiye de gönderirim....
Tam tersine artış var. Sana yakın olan arkadaşların burada olmayabilir. Geçen sene 700k günlük girişti şimdi 1000 K.
Ceyregi unut haber falan verme istemem
Ben tüplü bebek yapacam param yok
Sende varsa sen el at