Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Velhasıl siz sizler gibi delirriiz sandınız .Ancak haktan yanayız şükür ki

Son trt yayını ,mektup,tarafsızlık bilmem ne olmadı ,olmayacgi belliydi bu yolu neden izledigini yaptigini anlamadım anlasilacak yeri yönü yoktu zaten....

Biz davadan vazgeçmiş ,yolumuzdan dönmüş degiliz
Eminim ki dokulen yapraklar gelecek bahar için bir temizlik diriliş olacak....

En son yazan @demason
sanırım en cok tebrik ederim olgunlugun için...

Geçen yıl AKP kazanınca sevinmek hakkı, bir galibiyet kazandılar demiştim. Şimdi de CHP seçmeninin sevinme hakkı. Kimse kusura bakmasın . .. Bu sebeple bos yere sikayet butonuna basmayın...

Tebrikler Imamoğlu
O zaman sodacilari ve kufurculeri banlamadiysaniz sorun yok tabi

Ve basacagum sikayet butonuna :KK53: :-)

Velhasıl siz sizler gibi delirriiz sandınız .Ancak haktan yanayız şükür ki

Son trt yayını ,mektup,tarafsızlık bilmem ne olmadı ,olmayacgi belliydi bu yolu neden izledigini yaptigini anlamadım anlasilacak yeri yönü yoktu zaten....

Biz davadan vazgeçmiş ,yolumuzdan dönmüş degiliz
Eminim ki dokulen yapraklar gelecek bahar için bir temizlik diriliş olacak....

En son yazan @demason
sanırım en cok tebrik ederim olgunlugun için...
HDP lilerin oylarını alacağız derken kendi seçmenlerinden oldular. Açılım olur diyenler de gördü artık, halk açılım istemiyor.

Geçen yıl AKP kazanınca sevinmek hakkı, bir galibiyet kazandılar demiştim. Şimdi de CHP seçmeninin sevinme hakkı. Kimse kusura bakmasın . .. Bu sebeple bos yere sikayet butonuna basmayın...

Tebrikler Imamoğlu
Kazen bey siteyi ziyaret etme istatistiklerinde bir düşüş var mı. Birçok hanım küsmüş, sıkılmış gitmiş gibi.........

Lamelif hanım beni de inşallah canı evlilik çekiyor diye şikayet etmediniz inşallah.....
:KK53: :KK53: :KK53: :KK53: yooo hakkındır bence senin sevincin daha doğal ama aklimdasin kriterlerini yaz bende koca bulcam sana

Yapay degil en azından ...

Kiz koca bulunca bana mesaj at zengin mi fakir mi merak ederim

Peki şimdi birilerinin hazimsizliği sebebiyle seçim için harcanan paralarin ve vaktin hesabi kimden sorulacak?
Sadece 31bin sandikta görevli 62 bin memura ýapilacak ödeme 62000*300=1860000 tl buna görevli polis jandarma ücretlerini, ulaşimi vs ekleyin .seçim çalişmalari için harcanan paraya hiç girmeyeyim. Bu ekonomik krizde birilerinin kaprisi için harcanan paralarin hesabinida versinler bi zahmet.

:KK53: :KK53: :KK53: :KK53: yooo hakkındır bence senin sevincin daha doğal ama aklimdasin kriterlerini yaz bende koca bulcam sana

Yapay degil en azından ...

Kiz koca bulunca bana mesaj at zengin mi fakir mi merak ederim

Ben sevinmedim ki seçime, siyasetçilerin hepsinden bıktım, usandım.

Yazarım tabii, çeyrek getirecekseniz davetiye de gönderirim....

Tam tersine artış var. Sana yakın olan arkadaşların burada olmayabilir. Geçen sene 700k günlük girişti şimdi 1000 K.

Ooo.
Herkes kendi çevresine göre subjektif duygusal istatistik yaratıyor tabii n’apalım.

X