'yerçekimli karanfil'Hiç takmam ama seninle uğraşacağım .Zor olan hakaret etmek değil .Benim yaptığım.Senin karşında hala sakin kalabilmem :)
@Mune sanırım gerekli bilgileri sizden alabilirim.İlk işim pazartesi savcılığa başvurmak !!!
yıllardır kalkındırdı türkiyeyi
sen bence ne yazdıgının farkında degilsin
ekonomi hicte umrunda değil senin
tek devletO sodayi sen içmeyesin buyuk konusma
dahada güzel olacakŞu seçim bitse de kurtulsak zehirli dillerden.
Pazar günü Sisi`mi diyeceğiz Binali Yıldırım mı , bu ne saçma bir söylem. Gerçi bizim yerli Sisi`nin konuya atlaması komik oldu :)
Ortam iyice gerildi, buradaki son sayfalara da çok üzüldüm. Hiç gerek yoktu hakaretlere.
Her Şey Çok Güzel Olacak inşallah.
İki gündür İmralı da ki yaratık beyanatlar veriyor ve bunlar basından medya dan yayınlanıyor. Bu yaratığı kim ürdürüyor? Bu yaratığa taviz vererek m itek bayrak tek vatan tek devlet olunacağına inanıyorsun????tek devlet
tek millet
tek bayrak
tek vatan
buna inanıyorum
buna güveniyorum
yanılmıycam ve
diyorumki
İMAMOĞLU ve siz ancak rüyanızda görursünüz
çalamayacak ve kazanamayacak
onlar hdp li degildi zorunlu bırakılanlardıHdpliler size verirken oy sizinde nedense bunca sene çıkmıyordu kürt kardeşimiz diyodunuz ama aynı kisiler imamoğluna verince hdpli terorist oluyo acaba onlar akpye destek veriyoruz deseler bu kadar ses çıkarır akpye oy verir miydiniz buna rağmen
sen gocunmussun bayaaİki gündür İmralı da ki yaratık beyanatlar veriyor ve bunlar basından medya dan yayınlanıyor. Bu yaratığı kim ürdürüyor? Bu yaratığa taviz vererek m itek bayrak tek vatan tek devlet olunacağına inanıyorsun????
Yav he he sütte kara var sizde yok size oy verende yok zatenonlar hdp li degildi zorunlu bırakılanlardı
ak parti yi seçmişler ak pak olanlar
Konuşma tarzınız çok kışkırtıcı haberiniz olsun dikkat edinsen gocunmussun bayaa
Konuşma tarzınız çok kışkırtıcı haberiniz olsun dikkat edin
Konuşma tarzınız çok kışkırtıcı haberiniz olsun dikkat edin
BÜTÜN PKK LİDERLERİ
HDP LİDERLERİ
İMAMOĞLUNA OY VERİN DEDİKLERİ ZAMAN SESİNİZ ÇIKMIYORDU
simdi imralıda apo canisi tarafsız olun deyince niye gocundunuz
Bak şimdi bu sloganiniz bile yapay geliyor. Yirmikusur yıldır zaten desteklediğiniz şekilde yönetiliyor İstanbul, bundan sonra ne farkı olacak ki daha da güzel olacak diyorsunuz ?dahada güzel olacak
Vaaay gurur duyuyorsun birde hakaret etmekten zevk almak böyle birsey demekki'yerçekimli karanfil'
Sıkıcı siyasetimin oyuncağına mesajımdır;
“ Niye senin gibi capsin arkasına saklanıp hakaret etmedim direkt yüzüne söyledim diye mi? Vermezsen hatrım kalır"
Daha güzel olacak derken insan utanır yahu seçilmiş biri varken elinden alacaksan belediye başkanlığını sonra daha güzel olacak diyeceksin.Bak şimdi bu sloganiniz bile yapay geliyor. Yirmikusur yıldır zaten desteklediğiniz şekilde yönetiliyor İstanbul, bundan sonra ne farkı olacak ki daha da güzel olacak diyorsunuz ?
Ne yaman celiski.
Diğer konularda arkadaşlar yaziyor ben meşgul etmeyeyim.
cumhurbaşkanımızın imamoğlu na verdiği cevapDaha güzel olacak derken insan utanır yahu seçilmiş biri varken elinden alacaksan belediye başkanlığını sonra daha güzel olacak diyeceksin.
İnsan bir sorgular neden daha önce daha güzeli olmadı diye
Hangi cevapcumhurbaşkanımızın imamoğlu na verdiği cevap
ağzına saglik
onlar hdp li degildi zorunlu bırakılanlardı
ak parti yi seçmişler ak pak olanlar
o.c.alanla ayni dili konusuyorsunuz o da İmamoglu'nu kotulemis hem de trt kanalindaBÜTÜN PKK LİDERLERİ
HDP LİDERLERİ
İMAMOĞLUNA OY VERİN DEDİKLERİ ZAMAN SESİNİZ ÇIKMIYORDU
simdi imralıda apo canisi tarafsız olun deyince niye gocundunuz