Bu paylasimlari görüntüleri kararsızlık içinde izliyorum. Ve uzuluyorum .Görüşüm cozum surecinde net sadece.Tek bildigim devletin uyumadigi ve arkasında cok daha farklı ve fikrin oldugudur .Bu belkide içimi rahatlatmadir bilemiyorum.
Hem tabiki malesef diyeceğim.Çünkü istemiyorum imamoglunu ne diyecektim.Sanki chp teröre teröriste karşı duruyormuş gubu konuşuyorsun:)
Adamlar tarafsız lafina delirdi
Aksam ola hayrola.
Allah cc hayırlı olanın kazanmasını nasip etsin.
Chp'nin bir cenaze'ye gitmesini kararsizlik içinde izlemiyordun ama. Ki cenaze istersen inan, istersen inanma bu ülkenin vatandasinin bir çoçugudur. Onu görünce "teroristler ile beraberler reröro" oluyor fakat öcalanin kardesi tv'de çikmasi "kararsizlik" oluyor. Kiliçdaroglunun dövülmesi adeta normal karsilaniyordu. Sence Yildirimda dövülmeyi hak ediyor mu?
Ve halen chp'yi suçluyorsun. Inanilcak bir durum degil. Daha düne kadar hdp'ye pkk deniliyordu, simdi ayni hdp'yi niye öcalani dinlemiyor diye kiziliyor. Ve bu Bahçeli tarafindan yapiliyor! Niye? Oy için!
Ve kusura bakma allah lafini kullanman benim komige gidiyor. Kul hakki yeniliyor, daha düne kadar imamoglu için "terorist" deniliyordu, mazbatayi elinden aldilar. Her türlü iftirayi attilar, Pontus denildi, zillet ittifaki denildi, terörist denildi, fetöcü denildi, oylari çaldigini dediler,..
Sonrada "allah hayirli olani kazanmasina nasip etsin" oluyor. Isinize gelince dindar, isinize gelince kul hakki yenilsin, para dolandirilmasina göz yumulsun, zenginler daha zengin, fakirler daha fakir olsun.
Yahu binlerce anne çoçugunu terör yüzünden kaybetti! Iki taraftada. Hem kürt, hem türk anneler. Ve bir DEVLET KANALI bir teröriste konusma hakkini veriyor!!! Bunu Imamoglu yapsa emin olabilirsin ki her ne kadar solun umudu olsa dahi asla onu tutmazdim artik. Insanin biraz prensibi ve daha çokta vicdani olmali.