Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar gerizekalı ya gerçekten... Anlı şanlı gerizrkalı...
- Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak.
- 25 yaşını doldurmuş olmak.
- En az 6 aylık bir süreyle aday olunan bölgede ikamet ediyor olmak.
- Sicilde herhangi bir hüküm giyecek suç bulunmaması gerekmektedir.
- Erkeklerin askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması.
- Adaylarda herhangi bir eğitim şartı aranmamaktır.
- Adaylar arasında cinsiyet farklılığı gözetilmemektedir.
- 1580 sayılı belediye kanununa göre 61,63,76,91 inci maddeleri gereğince görevden alınan belediye başkanları tekrar aynı göreve getirilememektedir.
- Bir siyasi partiden aday olacak kişinin mutlaka partisinin gereklerini yerine getiren kriterlere sahip olması, partisi tarafından istenecektir.
- Adaylıkların konulması ardından seçim ile birlikte en yüksek oyu alan aday, belediye başkanı olmak için yeterlidir.
Zaten diploması var adamın Kazen bey
Ay ustune alinmis korkma kiz senin nickin gorunmuyor asagida. ayrica senden zaten cevap gelmez. 24678654321 kez tecrube etmeye gerek yok. binali yildirimin kurdistan demesinden tut simdiye kadarkilere cavap yaz, ondan sonra "once ben once ben" triplerine girburalar canlanmış
çok konu var tabi ama tek birşey soracağım soruma cevap alırsam sorulara cevap veririm tabi
Etik buluyor musunuz otel buluşmasını ....Dakikası önemli değil sadece etik mi değil mi?
Sonra Ekrem İmamoğlu'nun 2 saniyelik uyarıya 15 saniyem gitti diyerek komik duruma düşmesini
yada öğrencilere verilecek bursu chp engelledi deyince o nasıl bir su içmek
he bide adam tam bir laf ebesi he
sataşmadan duramayanlar neye yüzümüz olmayacak chp'nin bir yüzünü ödünç alırız hepimiz kardeşiz
ki teröre ,teröriste,çözüm süreci vs. hiç kimse tolerans göstermez artık diye umuyorum
BÜTÜN PKK LİDERLERİİmralı nedir arkadaş
Bize zillet diyenler teröristbaşını imralı yaptı
savunmayacağım çok merak etme .Sen ve senin gibileri Allaha havale ediyorum. Erdoğanist seni. Dur yeni çözüm sürecine az kaldı. O zaman nasıl savunacaksınız aşırı merak ediyorum
Senin alık mı yoksa tatlı su kurnazı mı olduğuna karar veremiyordum. Dümdüz alıksın sen ya kurnazlık senin neyine
Hakaretten banlamayın efenim ben sadece var olan bir gerçeği dile getiriyorum
iyide hiçbir soruma SEN cevap vermedin ki :)Ay ustune alinmis korkma kiz senin nickin gorunmuyor asagida. ayrica senden zaten cevap gelmez. 24678654321 kez tecrube etmeye gerek yok. binali yildirimin kurdistan demesinden tut simdiye kadarkilere cavap yaz, ondan sonra "once ben once ben" triplerine gir
O sodayi sen içmeyesin buyuk konusmayercekimli karanfil
nereye gittin ya daha karpuz-kavun kesecektik
neyse pazar günü
bol bol soda içersin
tabiki burada herkese yetecek kadar soda var
Hdpliler size verirken oy sizinde nedense bunca sene çıkmıyordu kürt kardeşimiz diyodunuz ama aynı kisiler imamoğluna verince hdpli terorist oluyo acaba onlar akpye destek veriyoruz deseler bu kadar ses çıkarır akpye oy verir miydiniz buna rağmenBÜTÜN PKK LİDERLERİ
HDP LİDERLERİ
İMAMOĞLUNA OY VERİN DEDİKLERİ ZAMAN SESİNİZ ÇIKMIYORDU
simdi imralıda apo canisi tarafsız olun deyince niye gocundunuz