Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Bunlar gerizekalı ya gerçekten... Anlı şanlı gerizrkalı... 🤣

• Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak.
  • 25 yaşını doldurmuş olmak.
  • En az 6 aylık bir süreyle aday olunan bölgede ikamet ediyor olmak.
  • Sicilde herhangi bir hüküm giyecek suç bulunmaması gerekmektedir.
  • Erkeklerin askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması.
  • Adaylarda herhangi bir eğitim şartı aranmamaktır.
  • Adaylar arasında cinsiyet farklılığı gözetilmemektedir.
  • 1580 sayılı belediye kanununa göre 61,63,76,91 inci maddeleri gereğince görevden alınan belediye başkanları tekrar aynı göreve getirilememektedir.
  • Bir siyasi partiden aday olacak kişinin mutlaka partisinin gereklerini yerine getiren kriterlere sahip olması, partisi tarafından istenecektir.
  • Adaylıkların konulması ardından seçim ile birlikte en yüksek oyu alan aday, belediye başkanı olmak için yeterlidir.

• Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak.
  • 25 yaşını doldurmuş olmak.
  • En az 6 aylık bir süreyle aday olunan bölgede ikamet ediyor olmak.
  • Sicilde herhangi bir hüküm giyecek suç bulunmaması gerekmektedir.
  • Erkeklerin askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması.
  • Adaylarda herhangi bir eğitim şartı aranmamaktır.
  • Adaylar arasında cinsiyet farklılığı gözetilmemektedir.
  • 1580 sayılı belediye kanununa göre 61,63,76,91 inci maddeleri gereğince görevden alınan belediye başkanları tekrar aynı göreve getirilememektedir.
  • Bir siyasi partiden aday olacak kişinin mutlaka partisinin gereklerini yerine getiren kriterlere sahip olması, partisi tarafından istenecektir.
  • Adaylıkların konulması ardından seçim ile birlikte en yüksek oyu alan aday, belediye başkanı olmak için yeterlidir.

Zaten diploması var adamın Kazen bey 😎

buralar canlanmış :KK53:

çok konu var tabi ama tek birşey soracağım soruma cevap alırsam sorulara cevap veririm tabi

Etik buluyor musunuz otel buluşmasını ....Dakikası önemli değil sadece etik mi değil mi?

Sonra Ekrem İmamoğlu'nun 2 saniyelik uyarıya 15 saniyem gitti diyerek komik duruma düşmesini

yada öğrencilere verilecek bursu chp engelledi deyince o nasıl bir su içmek :KK70:

he bide adam tam bir laf ebesi he :KK53:

sataşmadan duramayanlar neye yüzümüz olmayacak chp'nin bir yüzünü ödünç alırız hepimiz kardeşiz :KK53::silah:

ki teröre ,teröriste,çözüm süreci vs. hiç kimse tolerans göstermez artık diye umuyorum
Ay ustune alinmis korkma kiz senin nickin gorunmuyor asagida. :KK53: ayrica senden zaten cevap gelmez. 24678654321 kez tecrube etmeye gerek yok. binali yildirimin kurdistan demesinden tut simdiye kadarkilere cavap yaz, ondan sonra "once ben once ben" triplerine gir

Bence sizin gak guk edecek tek bir cümleniz, bir kelimeniz olmamalı... Siz akpli olduğunuzu hiç kimselere söylemeden gidip oy kullanmalısınız... Savunmak adına bile yorum yapmamalısınız.. Rezil bir hali var savunduğunuz partinin.. Gerçekten acınası... Yıllardır çizgisini gerçekten hiç bozmadı.. Hep suçladığı insnalara attıkları iftiranın baş rolünde kendileri vardı.. Hala da varlar... Bakın barzani,öcalan telaffuzları yine hortladı... Hayır bir de şu aklıma takıldı bebek katili tarafsız olun dediyse sen ye çıkıp bunu söylüyorsun... Şimdi tarafsız olmalarını istedikleri hdpliler akp ye oy verince kabul chp ye oy verince niye terörist..? Bu mr kadar saçma bir durum ya... Vallahi mantık hiç yok.. Bırakın insanlar kime oy verirse verir.. Sanane..! Öcalanın mektubu ayan beyan okunuyor falan... Oha artık..! Adam televizyonsa yerli milli dedi tv de ya... Bunun bir yaptırımı yok mu? Atatürkü unutturmak isteyenler kendilerine lider diye bebek katilini seçti zaaar... 🙄

23 haziranda AA ve anka'dan haber alacakmışız. Portakal paylaşmış. Anka ile AAyı bilen eden var mı? Yani Google bilgisi değil, dürüst yorum yapacak arkadaşım var mı? Anka da AA gibi mi?

Senin alık mı yoksa tatlı su kurnazı mı olduğuna karar veremiyordum. Dümdüz alıksın sen ya kurnazlık senin neyine:KK53:

Hakaretten banlamayın efenim ben sadece var olan bir gerçeği dile getiriyorum:KK70:

Hiç takmam ama seninle uğraşacağım .Zor olan hakaret etmek değil .Benim yaptığım.Senin karşında hala sakin kalabilmem :)

Mune Mune sanırım gerekli bilgileri sizden alabilirim.İlk işim pazartesi savcılığa başvurmak !!!

Ay ustune alinmis korkma kiz senin nickin gorunmuyor asagida. :KK53: ayrica senden zaten cevap gelmez. 24678654321 kez tecrube etmeye gerek yok. binali yildirimin kurdistan demesinden tut simdiye kadarkilere cavap yaz, ondan sonra "once ben once ben" triplerine gir
iyide hiçbir soruma SEN cevap vermedin ki :)

Şu seçim bitse de kurtulsak zehirli dillerden.
Pazar günü Sisi`mi diyeceğiz Binali Yıldırım mı , bu ne saçma bir söylem. Gerçi bizim yerli Sisi`nin konuya atlaması komik oldu :)
Ortam iyice gerildi, buradaki son sayfalara da çok üzüldüm. Hiç gerek yoktu hakaretlere.
Her Şey Çok Güzel Olacak inşallah.

BÜTÜN PKK LİDERLERİ
HDP LİDERLERİ
İMAMOĞLUNA OY VERİN DEDİKLERİ ZAMAN SESİNİZ ÇIKMIYORDU
simdi imralıda apo canisi tarafsız olun deyince niye gocundunuz
Hdpliler size verirken oy sizinde nedense bunca sene çıkmıyordu kürt kardeşimiz diyodunuz ama aynı kisiler imamoğluna verince hdpli terorist oluyo acaba onlar akpye destek veriyoruz deseler bu kadar ses çıkarır akpye oy verir miydiniz buna rağmen

X