Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

oy vermemenize sebep mi diye sormadım .Ne düşünüyorsunuz etik mi değil mi dedim.Ve yine bir cevap alamadım
sorumun cevabından sonra yazayım.

Lamelif, iki secenekli soruyla verimli bir konusma gerceklesmez. Bak ben sana, istanbulu kaybetmemek adina secime iki gun kala ocalana mektup göndertmek, kendini öcalana övdürmek şerefsizlik mi değil mi diye sormuyorum. Sen ne dusunuyorsun diyorum.
Otel bulusmasini kurnazlık olarak gorebilirim Tv programinin bir kisinin bile oyunu etkiledigini de dusunmuyorum Bulusup sorulari aldiysa da cok bomba etkisi yaratan bir durum ortaya cikaramadigina gore basarisiz bir kurnazlık derim.

tek devlet
tek millet
tek bayrak
tek vatan
buna inanıyorum
buna güveniyorum
yanılmıycam ve
diyorumki
İMAMOĞLU ve siz ancak rüyanızda görursünüz
çalamayacak ve kazanamayacak
hiç kendi fikrin yok hep erdoğan ağzı konuşmalar çalan biz değiliz siz çalamadığınız için böyle düşünüyosunuz

Secime bir gun kala düşüncelerim şunlar.
Ekrem Imamoglunun kazanacağı görüşü neredeyse netlik kazanmisken bir aksam vakti bir docent doktor "ben öcalan la gorustum hdp tarafsiz kalsin dedi" diyor.
Gittigi yer imrali cezaevi. Hani senin benim gidecegimiz yer degil. Konustugu kisi pkk lideri. Kendi avukatlari ile yillarca gorusturulmemis ve tecritte tutuluyor diye onlarca insan bu adam ugruna kendini öldürdü veya aclik grevine girdi.
Yani bu docent doktorun secime ramak kala imraliya kimin izniyle hangi misyonla ne aciklamak icin gönderildiği malum artik.
Ayni anda erdogan, dune kadar hepsine terorist dedigi pkk ve hdp.yi ayristirip, hdp (demirtas), pkk ile (ocalan) guc savasinda diyor

Öcalanin binaliye oy verin demesi ile imamogluna oy vermeyin demesi arasinda ben fark gormuyorum. Var diyenle tartışmaya hazirim.

Insanlar bahceli ne diyecek diye merak ediyor. O da hdp.nin bir yanlış icinde olduğunu (iki adaydan birini desteklediği icin) ve ocalanin onlari uyardigini ama onlarin dinlemedigini soyluyor.

Velhasil hdp ne kadar bizde degisiklik yok dese de mutlaka secmene etkisi olacaktir bu cagrinin. Bugun bazi gazetelerde yeni cozum sureci basliyor yazilari cikti. Ben binali yildirimin, abdullah ocalan sayesinde kazanacagini dusunuyorum. Şu istanbul belediyesinde, mhp nin icinde oldugu ittifaka ocalana destek cagrisi yaptiracak kadar onemli ne var cok merak ediyorum. Ama ogrenmemiz zor gorunuyor.

cevirisini buldum

Bende bunu paylasacaktim tam. Bu nasil birsey? Yani evet o kadar cok kötü seyler yaptilar ki, sasirmayacagimi düsünüyordum fakat öcalanin kardesini DEVLET KANALINDA konusmasi???!!!

Bahceli'nin hdp'nin öcalani dinlemesini icin kinamasi???

Bakiyorum da, Kilicdaroglunun dövülmesini normal bulanlarin, citi cikmiyor.

Cidden cok kirli seyler. Nutkum tutuldu yemin ile.

Bu fotoyu hiç görmedim. Umrumdada değil kim kim aldatiyorsa yada gercek yada degil.

Daha önemli şeyler var, mesela osman öcalanin devlet kanalinda reportaj vermesi. Bahcelinin hdp'ye "öcalani dinleyin" cagrisi.

Hicmi icin sizlamiyor? Onbinlerce kişi öldü, iki taraftada ve adamlar öcalani oy için kullaniyorlar!

Hadi bunada montaj de, smileylerin ile cevap ver! Halen "maalesef imamoglu kazanir" diyorsun ya! Pkk ile işbirlik yapan akp'yi halen tutuyorsun! Yaziklar olsun!

Tatilciler ne yapti cok merak ediyorum. Gercekten yollara döküldüler mi?
Kuzenim marmariste bir seyahat acentasinda çalışıyor Iki otel ismi verdi birisi epey elit kesimin takıldığı d-maris birisi muhafazakar tatilcilerin takıldığı angels. Bu hafta istanbul ucagindan d-marise goturdukleri yerli turist sayisi degismez iken angels'a istanbul ucagindan getirdikleri yerli turist sayisi SIFIR. Kimse secim haftasi tatile gelmemiş
Umarim bu genelleme yapilmayacak kadar spesifik ve garip bir ornektir

Bu paylasimlari görüntüleri kararsızlık içinde izliyorum. Ve uzuluyorum .Görüşüm cozum surecinde net sadece.Tek bildigim devletin uyumadigi ve arkasında cok daha farklı ve fikrin oldugudur .Bu belkide içimi rahatlatmadir bilemiyorum.

Hem tabiki malesef diyeceğim.Çünkü istemiyorum imamoglunu ne diyecektim.Sanki chp teröre teröriste karşı duruyormuş gubu konuşuyorsun:)
Adamlar tarafsız lafina delirdi
Aksam ola hayrola.

Allah cc hayırlı olanın kazanmasını nasip etsin.

Yeni cozum sureci kapida yalniz biliyorsun

Chp'nin bir cenaze'ye gitmesini kararsizlik içinde izlemiyordun ama. Ki cenaze istersen inan, istersen inanma bu ülkenin vatandasinin bir çoçugudur. Onu görünce "teroristler ile beraberler reröro" oluyor fakat öcalanin kardesi tv'de çikmasi "kararsizlik" oluyor. Kiliçdaroglunun dövülmesi adeta normal karsilaniyordu. Sence Yildirimda dövülmeyi hak ediyor mu?

Ve halen chp'yi suçluyorsun. Inanilcak bir durum degil. Daha düne kadar hdp'ye pkk deniliyordu, simdi ayni hdp'yi niye öcalani dinlemiyor diye kiziliyor. Ve bu Bahçeli tarafindan yapiliyor! Niye? Oy için!

Ve kusura bakma allah lafini kullanman benim komige gidiyor. Kul hakki yeniliyor, daha düne kadar imamoglu için "terorist" deniliyordu, mazbatayi elinden aldilar. Her türlü iftirayi attilar, Pontus denildi, zillet ittifaki denildi, terörist denildi, fetöcü denildi, oylari çaldigini dediler,..

Sonrada "allah hayirli olani kazanmasina nasip etsin" oluyor. Isinize gelince dindar, isinize gelince kul hakki yenilsin, para dolandirilmasina göz yumulsun, zenginler daha zengin, fakirler daha fakir olsun.

Yahu binlerce anne çoçugunu terör yüzünden kaybetti! Iki taraftada. Hem kürt, hem türk anneler. Ve bir DEVLET KANALI bir teröriste konusma hakkini veriyor!!! Bunu Imamoglu yapsa emin olabilirsin ki her ne kadar solun umudu olsa dahi asla onu tutmazdim artik. Insanin biraz prensibi ve daha çokta vicdani olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…