- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
Ilk cumleyi saka olarak kabul ediyorum. Ocalanin tarafsiz kalin aciklamasindan bir tane bile hdp li etkilenmez mi diyorsun yani?
Elbette şaka olarak söylüyorum il cümlede... Öcalanın mektubunda böyle bir şey yazmadığını söylüyor sezai temelli, demirtaş.. Erdoğanın bu söylediğine sadece akpliler inanır diyorum ben... Onlar çünkü sadece inanırlar... Diyelim ki dedi bebek katili böyle bir şey... Ben bu terör olaylarından canı yanan hiçbir insanın buna prim vereceğine inanmıyorum... Siz sanıyor musunuz bu pkklılardan sadece Türkler rahatsız... Ya orda yaşayan kürtler... Hepsi o terör olaylarından zarar gördükleri için batıya geldiler... Yakın arkadaşım kürt... Derdi ki sinope dükknalarımızın camlarını indirdiler... Yerle bir ettiler..? Neden? Türk askeri ile iyi geçiniyoruz.. Onlara saygı duruyoruz diye.. Kendilerine yardım etmiyoruz diye bize huzur vermediler.. Biz de kalktık geldik demişti... Bakın şunca olaydan sonra eğer bebek katili böyle bir şey dedi diye dönecek varsa onlar zaten bizimle hiç olmamıştıır.. Onlar zaten hep akp ile beraberdi... Yine bizimle olmasınlar... Ben istanbulda yaşayan kürt seçmenin çoğunun imamoğluna oy vereceğini biliyorum, görüyorum.. Bu açıklamalar yapıldığında esenyurtta Türk Kürt halaylar horonlar oynadılar... Ben fikirlerinn değişeceğini asla düşünmüyorum..