ben çok şaşırdım ya, hiç beklemiyordum doğrusu, pek iyimserim galiba
Size soracak degilim!Bu nasil saygisizlik, Ekrem bey sizin asker arkadasiniz mi?
Önceki seneler chp itiraz ettiginde, secim yenilenmiyordu ama. Saka gibi trafoya giren kedilere suc atiyorlardi. Ati alan üsküdari gecti diyorlardi.
2 hafta boyunca oylar tekrar ve tekrar sayildi ve birsey cikmadi. Hangi gerekce ile secim tekrarlaniyor? Ayip ya, insan biraz kul hakki cignemekten korkar!
Cumhurbaşkanına ne hakaret edilecek eleştireni hapse tıktırıyor.Size soracak degilim!
Burada c.baskanina ne hakaretler ediliyor bir belediye başkanına seslenisim mi konu???
Soda oneriyorum soda ! hazımsızlığa bire bir!!!
Agzindan cikana dikkat et , saygisiz !!!Cumhurbaşkanına ne hakaret edilecek eleştireni hapse tıktırıyor.
Aha ak parti bu kadın işte arkadaşlar. Öylesine rezil öylesine utanmaz
Korkmak mıMadem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Ekrem Imamoglu
✔@ekrem_imamoglu
https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1125466580303994880
Sultanbeyli’de komşularımızla beraber iftarımızı açtık ve ülkemiz için dua ettik. Birileri yanlış yapacak, eksik yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz hep beraber umudu, güzelliği ve iyiliği taşıyacağız. Merak etmeyin her şey çok güzel olacak
ben sonuctan cok memnunum budefa hile karısamayacak ve kim hakettıyse o kazanacakne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
görüşüne saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum, zaten hak eden kazanmıştı, sadece tebrik edip herkes işine bakacaktı ve bunu ilk önce millet için yapacaklardı. Ülkemiz için hayırlısı ne diyeyimben sonuctan cok memnunum budefa hile karısamayacak ve kim hakettıyse o kazanacak
Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Gerekce olarak sandik gorevlileri, baskanlari kamu calisani degil demisler. Bu ysk secim oncesinde bilmiyor muydu bunu. Secim bitti oylar 3435786332 kez sayildi. Secimi gorevlilerden dolayi iptal ediyorlar. Milletin iradesini cignemek icin ne yapacaklarini sasirdilarumarım sadece görevini yapan sandık görevlilerinin başına bişey gelmez