Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

demin resmini atmıştım ama çıkmamış galiba, mazbata iptali kararı da çıkmış

Oy vermeyen umutsuz kesim de bu sefer oy kullanacak ve daha fazla oy cikacak imamogluna belki baska partilerden de oy kaymasi olacak..Allah yapmaya calistiklari herseyi ayaklarina dolandirsin yetti artik
hiç sanmıyorum bence tam tersini düşünecekler, oy versem kıymeti yok neden zahmet edeyim diyecekler
cem yılmaz bile tekrar oy atmaya gitmek zahmet olacak demiş

dolar zıplatı, umarım tek zararı bu kadar olur ama sanmıyorum

hiç sanmıyorum bence tam tersini düşünecekler, oy versem kıymeti yok neden zahmet edeyim diyecekler
Yok öyle dememiş zahmet olmaz demiş.

Eklentiler

• IMG-20190506-WA0008.jpg
    IMG-20190506-WA0008.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 55
Aslinda tam tersi dusunulmeli bu secim farkliydi bu secimin sonucu umduklari gibi olmadi kaybettiler oylar yeniden sayildi ama yine olmadi son care secimi yenilemeye gidiyorlar amac da insanlarin hevesini kirmak istediklerini vermeyip cok fazla katilim olmali ki amaclarina ulasamasinlar

Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???

Bu nasil saygisizlik, Ekrem bey sizin asker arkadasiniz mi?
Önceki seneler chp itiraz ettiginde, secim yenilenmiyordu ama. Saka gibi trafoya giren kedilere suc atiyorlardi. Ati alan üsküdari gecti diyorlardi.

2 hafta boyunca oylar tekrar ve tekrar sayildi ve birsey cikmadi. Hangi gerekce ile secim tekrarlaniyor? Ayip ya, insan biraz kul hakki cignemekten korkar!

X