hiç sanmıyorum bence tam tersini düşünecekler, oy versem kıymeti yok neden zahmet edeyim diyeceklerOy vermeyen umutsuz kesim de bu sefer oy kullanacak ve daha fazla oy cikacak imamogluna belki baska partilerden de oy kaymasi olacak..Allah yapmaya calistiklari herseyi ayaklarina dolandirsin yetti artik
Hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Adalete olan inancım yok oldu. Hiçbir kurum bağımsız değil. Birileri ne istiyorsa ne yapıp edip elde ediyorlar. Kanun hukuk tanımayan bir yönetimle karsi karşıyayız.ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Asıl şimdi tam destek vermeye gitmelilerinsanlar bu saatten sonra neden oy vermeye gitsin ki
Yok öyle dememiş zahmet olmaz demiş.hiç sanmıyorum bence tam tersini düşünecekler, oy versem kıymeti yok neden zahmet edeyim diyecekler
cem yılmaz bile tekrar oy atmaya gitmek zahmet olacak demiş
Aslinda tam tersi dusunulmeli bu secim farkliydi bu secimin sonucu umduklari gibi olmadi kaybettiler oylar yeniden sayildi ama yine olmadi son care secimi yenilemeye gidiyorlar amac da insanlarin hevesini kirmak istediklerini vermeyip cok fazla katilim olmali ki amaclarina ulasamasinlarhiç sanmıyorum bence tam tersini düşünecekler, oy versem kıymeti yok neden zahmet edeyim diyecekler
cem yılmaz bile tekrar oy atmaya gitmek zahmet olacak demiş
Insanlar adaletsizlik den bahsediyor burada biz zaten kazanmistikMadem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Cunku istanbul giderse turkiye yi kaybederiz demislerdi titreyenler belliAzcik mantik kurunadem çalacak Ak parti neden Ankara'yi da araya katmiyor.... Titreyinnnnn
ne kadar umutsuzsam yanlış okumuşum,Yok öyle dememiş zahmet olmaz demiş.
İnsanlar gitsin versin oylarını diye bunlar.ne kadar umutsuzsam yanlış okumuşum,düzelttiğin için teşekkür ederim
Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Kayyum atayacaklar bir sonraki seçime kadar da herşeyi halledip yerlerini hazırlayacaklar.demin resmini atmıştım ama çıkmamış galiba, mazbata iptali kararı da çıkmış