Hak eden kazandı zaten o belediyeyi yiyip bitiren oturduğu yerden maaş yardım alanların işine gelmiyor sonuç olan buYav hakedip kazanana saygı duymuyorsunuz ki bi de "hakeden kazansın"demiyormusunuz.
Adamlar 35 gündür oy sayıp duruyor. Değişmiyor işte !
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Nokta.!
Mesela siz ekonominin durumundan rahatsiz olmuyormusunuz hic demiyormusunuz artik birakin su uyduruk belediye seciminide ulkeye bakin diye yada markete gidince sinirlenmiyormusunuz yahu sinirlerinizimi aldirdiniz yoksa cok zengindiniz markettenmi haberiniz yok saskinim gercektenMadem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Kendi kazandıkları yerde yeniden seçim yok başka yerlerde varbüyükçekmece ve maltepe de seçimler yenilenmeyecekmiş
Asıl hazımsızlık sizdeydiSize soracak degilim!
Burada c.baskanina ne hakaretler ediliyor bir belediye başkanına seslenisim mi konu???
Soda oneriyorum soda ! hazımsızlığa bire bir!!!
Yaziyorsunuzda takip de edin! Kedi mi sebep yoksa ne?
Ben dolar ile alisveris yapmiyorum tl ile yapiyorum diyorlar:))Şasiran varmi bu haberedolar uctu cani cehenneme ekonomiyi konusan yok
Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Matematigi en son ilkokukda gorup 3 bilinmeyenli denklemi cozemeyenler oyle der normal cunku onlar hala 2 2 daha 4 te kaldilarBen dolar ile alisveris yapmiyorum tl ile yapiyorum diyorlar:))
Bunda usulsüzlük vardıysa o zaman referandumda hayli hayli oldu genel seçimlerde de onlarda yenilensin o zamanben sonuctan cok memnunum budefa hile karısamayacak ve kim hakettıyse o kazanacak
demekki hayırlısı böyleymiş kımsenın ıcınde kalmaz herkez oyuna dahıp cıkar hılesız kım hakettıyse kazanırgörüşüne saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum, zaten hak eden kazanmıştı, sadece tebrik edip herkes işine bakacaktı ve bunu ilk önce millet için yapacaklardı. Ülkemiz için hayırlısı ne diyeyim
gozle gorıunen calınan oylar var ıspatlı haber ızlemıyorsun sen galıbaBunda usulsüzlük vardıysa o zaman referandumda hayli hayli oldu genel seçimlerde de onlarda yenilensin o zaman
AKP kazanınca dünyanın en güvenli seçimi
CHP kazanınca bu defa hak eden kazansın
Tabii tabii
Ben dolar ile alisveris yapmiyorum tl ile yapiyorum diyorlar:))
gozle gorıunen calınan oylar var ıspatlı haber ızlemıyorsun sen galıba
İmamoğlu, süper konuşma yapıyor valla...
1 aydır tekrar tekrar saydınız sonuç değişmedi sen neyi izliyorsun o zamangozle gorıunen calınan oylar var ıspatlı haber ızlemıyorsun sen galıba
valla moralim düzeldi ya, o kadar mutsuz ve umutsuzdum kiyıkılıyor burası..