Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Yav hakedip kazanana saygı duymuyorsunuz ki bi de "hakeden kazansın"demiyormusunuz.
Adamlar 35 gündür oy sayıp duruyor. Değişmiyor işte !
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Nokta.!
Hak eden kazandı zaten o belediyeyi yiyip bitiren oturduğu yerden maaş yardım alanların işine gelmiyor sonuç olan bu

Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Mesela siz ekonominin durumundan rahatsiz olmuyormusunuz hic demiyormusunuz artik birakin su uyduruk belediye seciminide ulkeye bakin diye yada markete gidince sinirlenmiyormusunuz yahu sinirlerinizimi aldirdiniz yoksa cok zengindiniz markettenmi haberiniz yok saskinim gercekten

Size soracak degilim!
Burada c.baskanina ne hakaretler ediliyor bir belediye başkanına seslenisim mi konu???
Soda oneriyorum soda ! hazımsızlığa bire bir!!!
Yaziyorsunuzda takip de edin! Kedi mi sebep yoksa ne?
Asıl hazımsızlık sizdeydi
Kaç aydır Kabullenemediniz adamın seçimi kazandığını
Yapmadığınız çirkeflik kalmadı

Ben konudan cikiyorum tuttugum orucuda rusvetci gozleri gormeyen parazit gibi yasamayai secen insanlarin tuttugu bir partiya heba etmeyeyim tarihe bakilinca son belli aslinda dini kullanan dinsizlerin sonu hep aynidir Allah boylesi ikiyuzludeb uzak etsin ve ulkemin cocuklarina aydinlik bir ulke yaratsin

Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???

Al işte..
Bu zamana kadar edilen bir sürü itirazlara hırsızlıklara çıkarılan seslere rağmen bir kez bile tekrarlanmayan seçim İstanbul’da CHP alınca mı tekrarlanıyor???

Korkmak ?
Biz bu ülkede bu zihniyetlere rağmen korkmuyoruz..Bence bu insanlar başlarına gelen tüm pisliklere rağmen uyanamıyorlar diye siz korkun.. Çünkü uyandığınız da hayal kırıklıklarınız çok olacak..

akp kendi eliyle sonraki başkanı yarattı, yani umarım
şu an konuşmasını dinliyorum imamoğlunun...

aylarca ülkede kaos, ne gerek vardı ne için, geçen yaza göre fiyatlar iki kat arttı, artık üçe katlar

demekki hayırlısı böyleymiş kımsenın ıcınde kalmaz herkez oyuna dahıp cıkar hılesız kım hakettıyse kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…