- 21 Ocak 2012
- 6.955
- 19.368
Ben kac gundur ne yazmisim yav?Bu arada sinope sen seydin dimi birliiikte banlandığımız.Ben karıştırıyorum hala.O zaman ekșiydin ,simdi pamuk gibisin.Tam tirstigim tipYav senin colugun cocugun yok mu?hep burdasın masallahnisan ,nicksiz,arya stark, saraylim valla sendika kurun munenin size maas bağlaması lazımtoplașin destek verecem sözimamoglunun bitmez mi benim bitti surda minnos bi kaç kisisiniz.Hadi Amine kaçar
Saraylim arada bir gelip yazdiklarina gulmekle mesgul..
Bak mesela bugun bu incilere cok guldum:
Bunu hangi gozlemlerine dayanarak yazdin Lamelif? Yoksa gene Akparti sayfalarinda yazilan palavralari okuyup mu geldin her zamanki gibi.. Zugurt tesellisi olmus aynen..Daha adı yeni yeni duyulmaya baslayan imamoglu 6 ayda şarjı bitti
RTEnin etrafindaki rantcilar? IBB'den milyarlar aktarilan Turgev'in ve Okcular vakfinin basinda Bilal var..AK Partinin ilce belediyeleri ve bunların etrafindaki rantcilar cok zarar veriyor.Birde maalesef bir takım vekiller
TÜGVA'nın Yüksek İstişare Kurulunda gene aaa.. Bilal varmis..
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı: Aktarilan:16,5 milyon lira. Eski İBB başkanı Kadir Topbaş’ın ağabeyi Ahmet Hamdi Topbaş yönetim kurulu başkanı.
Kısa adı T3 olan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın Mütevelli Heyeti Başkanı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve yerli İHA üreticisi Baykar Makina'nın teknik müdürü Selçuk Bayraktar.
Ve unlu Ensar vakfi.. Sapiklara aktarilan para rapora gore 28.9 milyon...
Sadece Istanbul'dan goturulen para tam 847 milyon 592 bin 858 Tl. Kimin parasi? Vergileriniz size yol, su, elektrik, dogalgaz yatirimi olarak donecek diye kandirilan Istanbul halkinin parasi. Nasil? Senin kul hakki yeme kriterlerine uydu mu bunlar? Yoksa gene mi uymadi? Haram zikkim olsun mu yiyenlere Lamelif?
Son düzenleme: