Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Ekrem İmamoğlu kelime oyunu mu yapmış akşam? Çok güldüm okuyunca. O sorulara adam gayet sabırlı ve sakin cevap verdi.
Bunu dile getiren arkadaş sabah Fox Tv`de Binali Yıldırım`ın mecburdum, sesimi duyuramadığım için çaldılar dedim açıklamasına ne diyor merak ediyorum.
Ya sorsan oturup o programı baştan sona kadar izlememiştir bile... Anca kendi mecralarında kesilip biçilen videolarla iftira atarlar.. Ekrem İmamoğlu demokrasi, hak, hukuk adalet dedikçe bunlara batıyor.. 16 milyon İstanbullu için çalışacağım, israf yok diyor.. Vakıflara, cemaatlere, derneklere, adama, kişiye hizmet dönemi bitmiştir. Millete hizmet dönemi başlamıştır diyor.. Karşı taraf hırsız diyor... Hem de yanında diyanet işleri başkanı var ve caminin önünde bu iftiraları atıyor... Ya ne isterim biliyor musunuz? Keşke Binali bey in yerine Cumhurbaşkanı ile Ekrem İmamoğlu canlı yayında kozlarını paylaşsa... Uzaktan uzağa hırsız demek çok kolay.. O adamın kazandığını o da biliyor.. Gözlerine bakarak söyleyebilir mi? Nasıl bir diyalog olur acaba.? Keşke olsa da izlesek.. Ekrem İmamoğlu şunu da demişti... Ben 18 günlük süreçte Sayın cumhurbaşkanının elini sıktım... O da benim elimi sıktı... Giderkem uğurladım, geldiğinde karşıladım... Tokalaştık.. Ben bir adamın çaldığına inansam o eli sıkmam...! Biliyor, hepsi biliyor.. Ekrem İmamoğlu kazandı... 👈

Zaten anlamadığım ve asla işin içinden çıkamadığım ve bir çok insanın da çıkamadığı ama bir tek akplilerin hepsinin içinden çıkabildiği bir durum var... Yıllardır soruyorum... Şimdi fetö her yere yerleştirildi ya... Sonra darbe girişiminden sonra herkes toplandı.. Heh... İşte bu insanları oraya kim koydu... Böyle örümcek ağı gibi, zift gibi devletin tüm kurumlarına yerleşen bu insanları önemli noktalara kim atadı? Siyasi ayaktan nedem kimse tutuklu değil? Yani o insanlar o makama Allah tarafından mı gönderildi... Savcılar, askerler,.. Vs.. Ayyy unutmuşummm... Kandırıldık değil mi? Önce Allah sonra Türk Milleti bizi affetsin demişlerdi.. Hah şimdi oldu.. Ben tatmin oldumm... Ya nasıll düşünemedikk...Tabi ki akp temiz... O kadar saf ki.. O kadar kiii kandırıldı.. Yazık... Kıyamam... Ama chp pis, tü, kaka... Neden? Onların doları varsa bizim de Allahımız var anlayışı ile ülkenin geldiği hal ortada.. Boşuna chp yi ya da iyi partiyi bu saçmalıklarla karalamasınlar yazık be... Yahuuuu ekonomik olarak çöktük yahu... Çöktük... Kötü ekonomik politikalardan dolayı geldiğimiz nokta 1 kilo patates 5 lira.. Tanesi 1lira yahu... Eee ejder meyveli smootihem nerde? Ben de istiyorum? Beyaz çay istiyorum... Ben de istiyorum... Ama ben bir kilo çileğe 10 tl verip evime dönmek zorundayım... Neden? Faturamdaki vergiler kullandığım elektrikten, doğalgazdan fazla.. Neden? Yeni havalimanında sadece bir tane restoran var.. Sarma yemek istesen dünyanın pahası... Bilin bakalım oradaki restroanın ortağı kim? Sümeyye hanım ve Bilal bey... Neden? Neden doymuyorlar... Onlar doymadıkça biz açlığa, fakirliğe sefalete doğru sürükleniyoruz... Fakir hep fakir oldu.. Zengin hep zengin.. Neden? Yani dememiz o ki bu kadar hep bana hep banacılığın diyeti bu seçimi kaybetmesine sebep oldu... Anlayın artık bunu yahu...

Temelli ve hiç birisi de çıkip Sen ne demek istiyorsun bize iftira mı atıyorsun..... Bak mesela Mansur Yavaş ne demiş siz önce terör ile ilişkinizi kesin öyle konuşun bu bile yeterli Aslında çok beklentimiz yok
Bir tutturmussunuz temelli de temelli Mansur Yavas ne demis bak hepsini oku : "Eğer bir dertleri varsa, bütün devletin imkânları ellerinde. Didik didik ettiklerine eminim, bir şey olsa ortaya çıkartırlardı. 10 gün kala bunlarla uğraşıyorlar. Şimdi de bu provokasyona katılanlardan birisi de Sezai Temelli denen HDP'nin başkanı. Şimdi bakın, akıl var mantık var. Gerçekten Mansur Yavaş'ı HDP'liler seçmek istese şu lafı eder mi? Bu aleyhe, sırf seçtirmemek için, AK Partililerin eline koz vermek için yapıyor, bu kadar basit. Biz de hemen cevap verdik. Hemşerim biz hür iradesiyle oy kullanan, vergi aldığımız herkesin oyuna talibiz. Terörden araya mesafe koymamış, PKK ile bağını koparmamış insanlarla işimiz olmaz. 'Yürü işine' diye cevap verdik."

Sen hep lafa soze bakiyorsun yapilanlara neden gikin cikmiyor? israille yapilan ticaret bak ne kadar artmis hesap et:
:
1221212121(1).png

iyi geceler bir kac mesaji okudum bende ceza yedim ama.bu kadar ben kim.sikayet etti diye dolanmadim.....Bu sitede polemik her daim.ceza sebebi. Eger ki usulsuzluk yoksa hakki ile aldiysa yine alir ve bizde gorevinde başarılar dileriz olur biter.Nasil sahip çıktıysanız yine sahip çıkın sizi kim engelleyecek.Evet babam chp baskani olsa benim fikrim yine yine aynı olur.Benim anlamadığım temelli denenne kişi!!! Burası vadedilmiş toprak diyecek ..İstanbul alınırsa bizim sayemizde alinacak tek basina yönetemez tarzı biseyler diyecek(tam hatırlamıyorum) ve ben temelin bu konuşmasına cevap verildigini görmedim.Birde imamoglu gazete manşetine hoyt ne oluyor sen ne demek.istiyorsun dedi mi (mansetin gercekligini bilmiyorum) tutturmuşsunuz ak partili gelip haksızlık yapıldı diyemiyor.Eee sonuclar ve ysk itirazlari degerlendirmeden mazbata verilince haksızlık olmuyor,Istanbul'da binali yıldırıma oy veren secmenin hakki görüşü onemsenmiyor bu demokrasi oluyor.Ama gerekceli itirazlar kabul edilip iptal olunca hak hukuk arıyorsunuz.Sizin repliginiz hukuk herkese lazım!!! Evet demiyorum neden deyim Ancak ısrarla uğraşıyorsunuz.Görüşlerimi komik ,gecersiz bulun bulmayin bu beni alakadar.etmiyor.Benim yolum belli.Evet ekonomi benide vurdu Ancak ben davasına inandım Rte nın. Dogu Akdeniz‘de yaşanan durumlar yeterince karışik...S400 alinacak s 500 ler birlikte yapılacak...van 50 adet tekstil fabrikası kuruluyor...Kk....Ei ....ck....bana göre her konuşmaları falso...bide uzun süredir kafama takılıyor.Bu ysk iptal kararını açıkladıktan sonra.Ekrem imamoglu röportaj yapacakken bir el hizla elini omzuna dürtüyor ve iceri cekiyor ne kadar nahoş bir durum.Birde kaftancioglu İnandığınız Allahiniz vb.Twitler atıyor iftar.sofralarinda poz veriyor.Ha inanmasada bi dine saygı gösterebilir,kulturlerini tanıyabilir masalarina gidebilir mesele bu degil mesele neden simdi önemsemiyorsan...Malum.dini kullanmakta sizin repliginiz....birde imamoglunun eski soyadı müptedi diye okudum bir yerde bunada bakmak.lazim...Malum sayfalar bulduklarini yapıştıryorlar her birini teyit etmeye yetişemiyor insan.Birde bugun bir videoda izledim gelin birlikte yönetelim mi diyor.Allah var bu videoya inanmadim kesmişlerdir dedim ama videonun devamında herhangi diyecek degiliz dememiş diyorlar....Ha bu arada tek yalan habere inanan biz değiliz diimi.....Haydi tekrar iyi geceler bol muhabbetler.....alıntılara tek tekbaşına cevap verecek vaktim yok malum bazilarinizda buranın kadrolu elemani sizdede var biseylerya neyyysee!!!! Surci lisan ettiysek affola🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Hakkıyla kazandiysa tekrar kazanir ne olacak yani diye bir olay yok. Hayatin herhangi bir alaninda hakkinla 1. Oldugun zaman sirf 2.olan hazmedemedi diye seni tekrar yarişa sokmaya kalksa aman ne olacak yani mi dersin yoksa ne oluyor yahu diye mucadele mi edersin?

Hakkıyla kazandiysa tekrar kazanir ne olacak yani diye bir olay yok. Hayatin herhangi bir alaninda hakkinla 1. Oldugun zaman sirf 2.olan hazmedemedi diye seni tekrar yarişa sokmaya kalksa aman ne olacak yani mi dersin yoksa ne oluyor yahu diye mucadele mi edersin?

Yani böyle hastalıklı bir düşünce olabilir mi? Kazandıysa bir daha kazanır ne olacak yani...! Oh ne güzel ya.. Sen kazan sonra hazmedemeyen gelsin binbir türlü iftira ile hakkını gasp etsin.. Sonra gelsin desin " kazandı isen, yine kazanırsın nolacak beaaaaa.!" Genişliğe bak ya, mideye bak... Burası Muz Cumhuriyeti çünkü... Zaten Binali bey de demiş sesimi duyuramadığım için çaldılar dedim, hukuki bir değeri yok... Ya aklım almıyor ya.. Bu açıklamadan insan nasıl vicdanı rahat bir şekilde tatmin olur... Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar... Tırnaklarıyla kazıya kazıya kazandığı herhangi bir şeyi ellerinden alsalar bu "nolcak yaaaa,yine kazansın o zaman" cılar napardı..? O kadar bi akıl tutulması yaşıyorlar ki... Hiçbir şeyin tamamını görmeden, dinlemeden cımbızlanmış videolar ile bir iftira atarak işim içinden sıyrılımaya çalışıyorlar... Ama sorsan hepsinin davası var... Davaya bak hele...! Ben kazanana kadar senin kazandığın hiçbir şey geçerli değil.! Hakka girmeye bak... Bu kul hakkı ile Allahın karşsında kıyamet günü napacaksınız.? İnananlarsınız... Hepimizden en çok Müslüman sizsinizzz...! Ama iş kul hakkı cukkalamaya gelince tereyağlı, ballı, kaymaklı ekmek... Oh missss.! Benim öyle bir vicdanım olsa çöpe atarım..!

Yani böyle hastalıklı bir düşünce olabilir mi? Kazandıysa bir daha kazanır ne olacak yani...! Oh ne güzel ya.. Sen kazan sonra hazmedemeyen gelsin binbir türlü iftira ile hakkını gasp etsin.. Sonra gelsin desin " kazandı isen, yine kazanırsın nolacak beaaaaa.!" Genişliğe bak ya, mideye bak... Burası Muz Cumhuriyeti çünkü... Zaten Binali bey de demiş sesimi duyuramadığım için çaldılar dedim, hukuki bir değeri yok... Ya aklım almıyor ya.. Bu açıklamadan insan nasıl vicdanı rahat bir şekilde tatmin olur... Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar... Tırnaklarıyla kazıya kazıya kazandığı herhangi bir şeyi ellerinden alsalar bu "nolcak yaaaa,yine kazansın o zaman" cılar napardı..? O kadar bi akıl tutulması yaşıyorlar ki... Hiçbir şeyin tamamını görmeden, dinlemeden cımbızlanmış videolar ile bir iftira atarak işim içinden sıyrılımaya çalışıyorlar... Ama sorsan hepsinin davası var... Davaya bak hele...! Ben kazanana kadar senin kazandığın hiçbir şey geçerli değil.! Hakka girmeye bak... Bu kul hakkı ile Allahın karşsında kıyamet günü napacaksınız.? İnananlarsınız... Hepimizden en çok Müslüman sizsinizzz...! Ama iş kul hakkı cukkalamaya gelince tereyağlı, ballı, kaymaklı ekmek... Oh missss.! Benim öyle bir vicdanım olsa çöpe atarım..!

Gecenlerde bir ebeveyn, Okulun inglizce ögretmenini sikayet etmis. Ögrencilere verdigi ödevde, bir domuz resmi oldugu icin. Ki o resimde inek, at felan diger hayvanlarda vardi.

Simdi bu ögretmen bu sikayetten dolayi okuldan atilsa, maasindan olsa, bu kul hakki yemek degil mi? Bir domuz resmi, kul hakkindan daha mi haram? Yani fazla dini konulara girmekte istemiyorum, ama bu nasil bir kafa?

Gecenlerde bir ebeveyn, Okulun inglizce ögretmenini sikayet etmis. Ögrencilere verdigi ödevde, bir domuz resmi oldugu icin. Ki o resimde inek, at felan diger hayvanlarda vardi.

Simdi bu ögretmen bu sikayetten dolayi okuldan atilsa, maasindan olsa, bu kul hakki yemek degil mi? Bir domuz resmi, kul hakkindan daha mi haram? Yani fazla dini konulara girmekte istemiyorum, ama bu nasil bir kafa?

Aaaa bak domuz dedin orda durrr... Tabi ki domuz eti yiyeceğine kul hakkı ye... Çünkü domuz eti yemek kul hakkı yemekten daha günahh... Yok ya ben bu insanların bir akıl süzgeci olduğunu düşünmüyorum.. Yani öğretmeni şikayet edenlerden bahsediyorum... Mantık ile ilerlemek yerine böyle düşünmeden yaşayabilmek de bir beceri... Düşünsene hiç düşünmeden kitapta domuz var diye öğretmeni şikayet et... Halbuki çocuk İngilizce öğrenecek... Cehalet gerçekten çok kötü bir şey...

Chp icin boyle bir haber getir sana hak vereyim =》 https://www.ntv.com.tr/turkiye/arinc-fethullah-gulen-ziyaretini-anlatti,gfPKS1HTp02SFNO4dfCxMg

Bulabilir misin sanmiyorum ama Kamer Genc'in uyarilarina denk gelirsin belki

Ikisi de gecmisten ama nedense sana gore akp temiz :KK14:

Rahmetli bide yanlis hatirlamiyorsam, 4 gün ceza almisti o zaman. Cünkü o zaman o mühterem Fettulah hocaydi. Sol kesim bunun tehlikleli oldugunu bas bas bagirirken, kutlu dogum haftalari yapiliyordu. Zaman gazetesi gezi sirasinda nasilda Erdogani tutuyordu. Nice genc üniversite sinavina gece gündüz calisirken, fetöcular soru ve cevaplarini bildiklerinden dolayi en güzel yerleri kazaniyordu. O gece gündüz calisan genclerin hakki yenildi.

Ama olsun, dava icin her yol mübah, öyle degil mi?

Ha bir de şu geldi aklıma... Hani diyorlar kazandıysa yine kazanır, çaldılar bilmem ne.. Madem chp çalarak kazandı.. Bu kadar eminler.. Aslında akp kazanmıştı ama chp çaldı diyorlar... Ne bu telaş? Nasılsa kazanacak öyle değl mi? Etekler niye tutuştu? Çünküüüüüüüüü aslındaaaaaa kaybettileeeeeeer.... Bu hengame bundan... Ekrem İmamoğlu kazandı Binali bey değilll, akp de değil sayın cumhurbaşkanı kaybettiii.... Bu yarışın adil olduğunu söyleyen adilliğin ne olduğu hakkında tek bir fikri olmayan insanlar...

Şimdi haberleri izliyordum... İstanbulda devlet binaları akpli isimlere tahsis edildi.. Seçime kadar.? Ya noldu.? Bir belediye seçimi için bu cb nın telaşı nedir? Ben cevabı biliyorum tabi de...
Yangindan mal kaciriyorlar. Milletin malini milletten kacirma telasi.. Istanbul belediyesinin gelirlerini de kacirma kanunlari hazirliyorlar, metro gelirleri basta.. Halka degil, kendi cemiyetlerine, vakiflarina, maasa bagladiklari binlerce AKPliye harcamak icin.. Belediye halktan toplasin, onlar kendi yandaslarina aktarmaya devam edebilsin diye..

Yangindan mal kaciriyorlar. Milletin malini milletten kacirma telasi.. Istanbul belediyesinin gelirlerini de kacirma kanunlari hazirliyorlar, metro gelirleri basta.. Halka degil, kendi cemiyetlerine, vakiflarina, maasa bagladiklari binlerce AKPliye harcamak icin.. Belediye halktan toplasin, onlar kendi yandaslarina aktarmaya devam edebilsin diye..
Biraz fazla acik oldu..:KK70:Ama bilmeyen kaldi mi ki zaten? Imamoglu'nun rakamlari gosteren IBB israf tablosunu yakindan ceken TVcileri isten atmislar..

2274113

Bu bankamatik memurlari aramizda ise bilsinler ki bu memleket batarken kendi cocuklarinin, hatta gelecekteki torunlarinin, bu ulkede yasayan tum akrabalarinin, ana baba ve kardeslerinin, dostlarinin da gelecegi batiyor onlarin aldigi bir maas icin. Degiyorsa..

Son düzenleme:

Imamoglundan çok korkuyorlar, çook..

Ya şuraya bakın ya... Olmadı feri dönelim.. Baktık parlementer sistem yine olmazsa bi daa döneriz.. Tabi canım ülke de zombi mahali çünkü..? Erdoğanın geleceği ne demek ya? Benim çocuğumun geleceği nolacak? Erdoğan zaten 7sülalesini yıllarca çalışmadan doyabilecekleri kadar zengin ettii... Yetmez ama evetçilere de bu dönüş kapak olsun.. Biz demiştik.. Türkiye parlementer sistemden dönemmeli.. Cumhurbaşknaj bağıımsız olmalı demiştik... Hayır demiştik.. Vallahi vicdanım rahat... Ama akpli alışık yahu.. Ahmet Davutoğlu da seçilmişti indiriverdiler.. Gıkları çıkmadı.. Hayırdır ben onu seçtim.. Nasıl indirilir diye sormadı? Bunu da sormaz.. Geçelim mi geçelim? Hadi camdan atlayalım mı? Eveeeeeetttt... 👏 Parlementer sisteme dönelim ama önce Ekrem Başkan cumhurbaşkanı olsun da.. Sonra bakarız... ❤️🇹🇷😉

Bunu demis mi gercekten? Hayırdır? Daha dune kadar fetocu diyorlardı sonra oglu akp.den vekil oldu Simdi daha iki gun ince kendi cumhurbaskanliginda bir goreve getirilmisken bunu neden desin?

Demiş. Kamuoyu tepkisini ölçmek için diyor. Akp eski akp değil artik. %50 oy alamiyor. Mhp ile koalisyon zor yürüyor. Eh ne yapacaklar işte? Tekrar parlementer sistem. Halk buna tepkili olurmu? Sanmam. Hatta "bak istese saltanat kurar ama parlementer sistem istiyoo, ne kadarda demokratik" derler.

Chp icin boyle bir haber getir sana hak vereyim =》 https://www.ntv.com.tr/turkiye/arinc-fethullah-gulen-ziyaretini-anlatti,gfPKS1HTp02SFNO4dfCxMg

Bulabilir misin sanmiyorum ama Kamer Genc'in uyarilarina denk gelirsin belki

Ikisi de gecmisten ama nedense sana gore akp temiz :KK14:

Arya stark benim cevaplarımi begenmedigini varsayalım olabilir yeterli gelmeyebilir kabul👌

Peki neden sen benimbi bir tek soruma bile cevap vermedin?

X