Yani böyle hastalıklı bir düşünce olabilir mi? Kazandıysa bir daha kazanır ne olacak yani...! Oh ne güzel ya.. Sen kazan sonra hazmedemeyen gelsin binbir türlü iftira ile hakkını gasp etsin.. Sonra gelsin desin " kazandı isen, yine kazanırsın nolacak beaaaaa.!" Genişliğe bak ya, mideye bak... Burası Muz Cumhuriyeti çünkü... Zaten Binali bey de demiş sesimi duyuramadığım için çaldılar dedim, hukuki bir değeri yok... Ya aklım almıyor ya.. Bu açıklamadan insan nasıl vicdanı rahat bir şekilde tatmin olur... Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar... Tırnaklarıyla kazıya kazıya kazandığı herhangi bir şeyi ellerinden alsalar bu "nolcak yaaaa,yine kazansın o zaman" cılar napardı..? O kadar bi akıl tutulması yaşıyorlar ki... Hiçbir şeyin tamamını görmeden, dinlemeden cımbızlanmış videolar ile bir iftira atarak işim içinden sıyrılımaya çalışıyorlar... Ama sorsan hepsinin davası var... Davaya bak hele...! Ben kazanana kadar senin kazandığın hiçbir şey geçerli değil.! Hakka girmeye bak... Bu kul hakkı ile Allahın karşsında kıyamet günü napacaksınız.? İnananlarsınız... Hepimizden en çok Müslüman sizsinizzz...! Ama iş kul hakkı cukkalamaya gelince tereyağlı, ballı, kaymaklı ekmek... Oh missss.! Benim öyle bir vicdanım olsa çöpe atarım..!