Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

İyide bu sizin için aslında iyi birşey karalamadan !!! Kurtulacaksınız ....evet oylar geçersiz sayılmış ama neden muhtarlık kağıdı yokmuş.Neden gecen sayim cetveli farklı girilmiş sadece bir kısım sandıklardan çıkandan fark azalmış.Soruyorlar neden tümü sayılmak yerinr yeniden secim.diye siz itiraz.eetiiniz diyorlar chpye ama yok.Adamlar allem.ediyor kalem ediyor kahraman oluyor gözünüzde.....bi haber daha ha cevap vermis buna ama ghic inandirici değil
Screenshot_2019-05-29-22-01-57.png

Birde ak parti ahh keşke temiz olsa Erdogan her seferinde yalnız oldugumu biliyorum diyor...Onun tek gücü arkasındaki halk oyunu karnına pattis sogana satmayan halk ......

Bu medet umulan temel....ya temel ya temelli ama bu temeller saglam mi bilemeyecegim😂

Eki Görüntüle 2274264

Heeykelde cag atlamak!!!!

Acaba siz bu heykelin ne anlama gelidğiyle ilgili bir tane makale okudunuz mu? Ekrem İmamoğlunun bu çıkan saçmasapan durumla ilgili açıklamasını dinlediniz mi? Dinlemediniz, okumadınız... Biz diyoruz ki madem böyle bir pusula verilmeme durumu vardı da seçmen gerizekalı mıydı söylemedi... Orda akp sandık görevlisi yok muydu? Allah aşkına yapmayın ya yeter vallahi yeter... Adam Türk yahu.. Bunu size niye iapatlaöak zorunda... Erdoğanın karşsında olan tğm rakiplerine mutlaka bir yafta yapıştırılmak zorında mı? Bunları 31Mart seçimlerinde kullandılar.. Cevapları var... Araştırın... Bulun öğrenin. Lütfen...

Birde ak parti ahh keşke temiz olsa Erdogan her seferinde yalnız oldugumu biliyorum diyor...Onun tek gücü arkasındaki halk oyunu karnına pattis sogana satmayan halk ......
Erdoğan gerçekten yalnız mı sizce?

İyide bu sizin için aslında iyi birşey karalamadan !!! Kurtulacaksınız ....evet oylar geçersiz sayılmış ama neden muhtarlık kağıdı yokmuş.Neden gecen sayim cetveli farklı girilmiş sadece bir kısım sandıklardan çıkandan fark azalmış.Soruyorlar neden tümü sayılmak yerinr yeniden secim.diye siz itiraz.eetiiniz diyorlar chpye ama yok.Adamlar allem.ediyor kalem ediyor kahraman oluyor gözünüzde.....bi haber daha ha cevap vermis buna ama ghic inandirici değil Eki Görüntüle 2274262
Adam her ülkeden gazeteci ile röportaj yapabilir... Ama bunu aleyhine çevrileceğini tabi ki bilemedi... O internet sitesinin sahibinin Mevlüt Çavuşoğlu ile kanka olduğundan haberiniz var mı?

Adam her ülkeden gazeteci ile röportaj yapabilir... Ama bunu aleyhine çevrileceğini tabi ki bilemedi... O internet sitesinin sahibinin Mevlüt Çavuşoğlu ile kanka olduğundan haberiniz var mı?
Manseti atan gazete !!!!

Dayanamadım... İzleyin, dinleyin... Bakın adam açıklıyor... Tarih öğrenin...Makarios Ekrem diyen herkesten, bu iftirayı atan herkesten şunu dinlemesini rica ederdim.. Ama bilmek istemeyeceksiniz... O yüzden de tepe taklak devam siz...

İyide cevap verdinigini yazmışım diimi okumamış olsam neden böyle yazayım inandırıcı mı ????
Ne dese inanırsınız mesela? İnandırıcı olması için amuda mı kalkıp yanıtlasın siz inanın diye? Ne bekliyorsunuz?

Bu arada videoyu izledim simdi.Eklemeden geçemeyeceğim cok kibar konusuyor.Ancak hdp sorusuna yine net cevap vermemis .Bak deseki kürt oyuna talibim tamam.Zaten oy mevzuuda degil bizim.sayemizde kazanacak ve tek basina yonetemeyecek ne demek oluyor bana bunu kac gündür açıklamadın.Bu durumda kaybetmesi için mi konuştu?

Bu arada videoyu izledim simdi.Eklemeden geçemeyeceğim cok kibar konusuyor.Ancak hdp sorusuna yine net cevap vermemis .Bak deseki kürt oyuna talibim tamam.Zaten oy mevzuuda degil bizim.sayemizde kazanacak ve tek basina yonetemeyecek ne demek oluyor bana bunu kac gündür açıklamadın.Bu durumda kaybetmesi için mi konuştu?

Ama bakın şimdi.. Zaten kürt vatandaşımızın oyuna da talibim, akpli nin oyuna da talibim, MHPli nin oyuna da talibim, hepsine talibim diyor her konuşmasında... Fetö terör örgütüdür, pkk terör örgütüdür diyor... Ama hdp bir terör örgütü mü? Terör örgütü ise neden mecliste.. Birlikte yönetmek diyince aklınıza gelen şey İstanbulun her yerine pkk lılar mı yeleştirilecek... Pkk ya birlikte yardım mı yapacaklar? Bu adamlar yıllardır mecliste değil mi? Ülkeyi yöneten kim? Akp... Keşke kapatsa idi? Ama kürt seçmenin oyuna elbette akp de talip değil mi? Kapatmaması tepki almamak olabilir mi? Ki bu adamlar ülkeyi 17 yıldır yönetiyor...

Ama bakın şimdi.. Zaten kürt vatandaşımızın oyuna da talibim, akpli nin oyuna da talibim, MHPli nin oyuna da talibim, hepsine talibim diyor her konuşmasında... Fetö terör örgütüdür, pkk terör örgütüdür diyor... Ama hdp bir terör örgütü mü? Terör örgütü ise neden mecliste.. Birlikte yönetmek diyince aklınıza gelen şey İstanbulun her yerine pkk lılar mı yeleştirilecek... Pkk ya birlikte yardım mı yapacaklar? Bu adamlar yıllardır mecliste değil mi? Ülkeyi yöneten kim? Akp... Keşke kapatsa idi? Ama kürt seçmenin oyuna elbette akp de talip değil mi? Kapatmaması tepki almamak olabilir mi? Ki bu adamlar ülkeyi 17 yıldır yönetiyor...
Bak o konuda hem fikiriz kapatmalı.Ancak kendi partisi siir icin kapatılıp ceza evine giren biri için ? Ya da hdp yarın kapatılsa şimdi bu soruyu soranlar ilk karşı çıkanlar olur.
siyasi çobanları zaten yeri göğü inletir. hdp'nin elindeli belediyelere kayyum atandığında neler yaptıklarını hatırlayın.
samimi değiller.
kaldı ki çözüm parti kapatmak değil, çözüm şiddetle arana mesafe koymak.
şiddetle, terörle arasına mesafe koymaya tıpası tutmayanlar, hdp'den siyasi beklentileri olanlar, hdp'nin cezaevindeki eş başkanının çizgisini beğendiğini söyleyenlere kahraman muamelesi yapanlar hdp'yi kapatın da kaosa merhaba diyelim, yangın çıksın benzin dökelim demeye getiriyorlar.
1 oy muharrem ince'ye 1 oy hdp'ye kampanyasını yapmasaydınız zaten şu an hdp diye bir parti yoktu, barajın altında kalacaklardı......... Demis biri.

Bence doğru demis .baraj altında kalmaktan kim kurtardı sahi hdp yi...incenin mitinginde seloya özgürlük diyenler mi yoksa o mitingde buna göz yuman ,müsaade edenler mi.....sahi bisey daha ince nerede ?

Bak o konuda hem fikiriz kapatmalı.Ancak kendi partisi siir icin kapatılıp ceza evine giren biri için ? Ya da hdp yarın kapatılsa şimdi bu soruyu soranlar ilk karşı çıkanlar olur.
siyasi çobanları zaten yeri göğü inletir. hdp'nin elindeli belediyelere kayyum atandığında neler yaptıklarını hatırlayın.
samimi değiller.
kaldı ki çözüm parti kapatmak değil, çözüm şiddetle arana mesafe koymak.
şiddetle, terörle arasına mesafe koymaya tıpası tutmayanlar, hdp'den siyasi beklentileri olanlar, hdp'nin cezaevindeki eş başkanının çizgisini beğendiğini söyleyenlere kahraman muamelesi yapanlar hdp'yi kapatın da kaosa merhaba diyelim, yangın çıksın benzin dökelim demeye getiriyorlar.
1 oy muharrem ince'ye 1 oy hdp'ye kampanyasını yapmasaydınız zaten şu an hdp diye bir parti yoktu, barajın altında kalacaklardı......... Demis biri.

Bence doğru demis .baraj altında kalmaktan kim kurtardı sahi hdp yi...incenin mitinginde seloya özgürlük diyenler mi yoksa o mitingde buna göz yuman ,müsaade edenler mi.....sahi bisey daha ince nerede ?

Hdpnin kazandığı yerde niye kayyum atanıyor? Siz gelen kayyumun orda kendisi için yaptırdığı lüks banyoyu, odayı gördünüz mü bu arada? Tamam hdp bir terör örgütü, kapatılsın, her söylediğinizde haklısınız diyelim... Teröre hepimiz karşıyız, lanetliyoruz... Bu kesin.. Ama güzel kardeşim şimdi hdp bir siyasi parti iken burda yaptığı bir konuşma için dil döküyorsun da be Müslüman evladı ben dr diyorum ki habur, ben de diyorum ki hendek, ben de diyorum ki sayın Öcalan, ben de diyorum ki tcnin tabelalardan indirilmesi... Göz neden yumuldu bunlara? Yahu bir dr alt tarafı belediye seçimi yahu.. Siz hiç böyle bir belediye seçimi yaşadınız mı daha önce? Bu arada Recep Tayyip Erdoğanın şiir okuduğu için hapse girmediğini okumuştum bir yerde... Ben size onu da bulur atarım.. Okursunuz, okumazsınız bilemem...

Bu da şurda dursun.. Eksiltilip montajlanan video var ya hani şu pizzacı genç kardeşimiz.. İşte bakın o pizza dükkanı kiminmiş? Vallahi bu ramazan günlerinde girdikleri günahla Allahın huzuruna nasıl çıkarlar? Yazık be..

X