Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Nasılda iftira atıyorlar yazıktır günahtır şu mübarek günde,açıklaması var zaten o kişinin bana tokat atmadı dşye.

Nasılda iftira atıyorlar yazıktır günahtır şu mübarek günde,açıklaması var zaten o kişinin bana tokat atmadı dşye.

Noldu.? Kazdıkları kuyuya düştüler... Ben biliyorum ki hiçbirisi paylaştığım bu bilgiyi neymiş işin aslı diyr açıp okumayacak... Ama olsun.. Ben yine de doğruları bilmek isteyecekleri umuduyla hep paylaşacağım...

Noldu.? Kazdıkları kuyuya düştüler... Ben biliyorum ki hiçbirisi paylaştığım bu bilgiyi neymiş işin aslı diyr açıp okumayacak... Ama olsun.. Ben yine de doğruları bilmek isteyecekleri umuduyla hep paylaşacağım...
Yanlız olay bana kimse tokat atamaz ühüüü olayı ulan ya :KK70:

:KK70:verdigin haber sitesinin yaptigi habere bak https://www.timeturk.com/tr/2012/12/25/erdogan-ve-fethullah-hoca-ya-saygisizlik.html saka gibisin :KK70: ben sana boyle bir haber var mi dedim, sen yalan haber uzmani sitenin linkini verdin ya pess

Bu arada videoyu izledim simdi.Eklemeden geçemeyeceğim cok kibar konusuyor.Ancak hdp sorusuna yine net cevap vermemis .Bak deseki kürt oyuna talibim tamam.Zaten oy mevzuuda degil bizim.sayemizde kazanacak ve tek basina yonetemeyecek ne demek oluyor bana bunu kac gündür açıklamadın.Bu durumda kaybetmesi için mi konuştu?

Lamelif, pkk imamoglunu destekleyebilir. Bu İmamoğlunun uğradığı haksızlığı yok etmeyecek. Cevap vermedi diye milliyetcilik kasmaya gerek yok. 2013te Abdullah Ocalan, tayyip erdogana iktidari biz altin tepside sunduk dedi. Bak sunacagiz da degil sunduk dedi. Gazeteler bunu çarşaf çarşaf yazdi. Destek verdiklerini alenen soyledi. Hangi akp.li bunu duyup vazgecti? Sen vazgectin mi mesela?
Imamoglunu destekleyenlerin icinde yanlis kisilerin de olmasi imamoglunu yanlis yapmaz ki. Zaten iki aday yarisacak ya o ya bu desteklenecek.

Lamelif, pkk imamoglunu destekleyebilir. Bu İmamoğlunun uğradığı haksızlığı yok etmeyecek. Cevap vermedi diye milliyetcilik kasmaya gerek yok. 2013te Abdullah Ocalan, tayyip erdogana iktidari biz altin tepside sunduk dedi. Bak sunacagiz da degil sunduk dedi. Gazeteler bunu çarşaf çarşaf yazdi. Destek verdiklerini alenen soyledi. Hangi akp.li bunu duyup vazgecti? Sen vazgectin mi mesela?
Imamoglunu destekleyenlerin icinde yanlis kisilerin de olmasi imamoglunu yanlis yapmaz ki. Zaten iki aday yarisacak ya o ya bu desteklenecek.
Nisan ayni pkk bize verdigi sözü.tutmadı da dedi....çözüm sureci ile.ilgili kac kez.yazdığımi artık hatirlamiyorum bile. Hic istemedigimi içime.sinmedigini....Ve evet baris olsun.dedi kardesce.yasayalim dedi....Onlar.hükümetin yüzünü merhametini görüp astarını istedi.Ben haklı demiyorum ki keske kafasindakini yapsaydı keske.çözüm sureci barisla sonlansaydi.Ama olmadı en azindan denedi .....İyi niyetiydi silah bırakırlar diye düşündü ama olmadı azdikca azdilar ve su.an alenen pervasızca konusuyorlar.......Peki chpnin amacı ne hala onlarla.kolkola çözüm icin mi Allah askina.bi maksad söyle.bana.....Bak ben imamoglu ile.ilgili cok soru sordum bir.kisi bile.net cevap vermedi.Sonra cevap vermeyen benmisim tavırlarına girildi....Bak imamoglu soyad neden dedim Cevap yok dogru haber mi bilmiyorum hangi siteye inanılır bilmiyorum......Mesela kaftancioglu ile.ilgili sorularim.....ben bu pis siyasete çocukları alet etmek istemiyorum ancak zümrüt apartmanina odul veren kim? Hangi maksatla.....veya diyelim ki fırıncı daki.cocuk saygısızlık etti bencede.daha sakin olbilirdi ancak yüzüne tokat.gibi babacan görünümlü hareket.nedir öyle...Hep bize samimi olun diyorsunuz ya bu hareketi ak partili biri yapsaydi tepkin ne olurdu?

Bu da şurda dursun.. Eksiltilip montajlanan video var ya hani şu pizzacı genç kardeşimiz.. İşte bakın o pizza dükkanı kiminmiş? Vallahi bu ramazan günlerinde girdikleri günahla Allahın huzuruna nasıl çıkarlar? Yazık be..
Ben yaptığı hareketteyim sen nerdesin anlamadım?

İste.diyorum ki yillarca unutmadınız bunuda unutmayin bunu da kınayın...Evet analar.agza.alinmamali Erdogan'da orda yanlış yapti
Ama ne var? Neresi yanlış.. Ne yaptı ki? Adam videonun tamamını izle diyor ısrar ediyor.. O hala saygısızca hakaretlere devam ediyor... Adam konuşmaya çalışıyor.. Tokat mı attı? Yooo... Sıkıyosa biri erdoğana böyle davransın bakalım? Sence nolurdu? Ya da binali beye davransaydı biri nolurdu hiç düşündün mü? Ekrem başkan gayet derdini anlatmaya çalıştı... Dinlemeyen bir insan var karşsında....Sence gerçekten tokat mı attı? Allah aşkına...?

Ama ne var? Neresi yanlış.. Ne yaptı ki? Adam videonun tamamını izle diyor ısrar ediyor.. O hala saygısızca hakaretlere devam ediyor... Adam konuşmaya çalışıyor.. Tokat mı attı? Yooo... Sıkıyosa biri erdoğana böyle davransın bakalım? Sence nolurdu? Ya da binali beye davransaydı biri nolurdu hiç düşündün mü? Ekrem başkan gayet derdini anlatmaya çalıştı... Dinlemeyen bir insan var karşsında....Sence gerçekten tokat mı attı? Allah aşkına...?
Kendisine biri iftira atsa cok sakin kalabilecek kucaklayacak sanki de ekrem imamoglu'nu elestiriyor

Lamelif armut pis agzima dus al, Imamoglu'nun soyadi ile ilgili verdigi cevap

Bak diyorum ki aynısını herhangi bir akpartiye yakın birisi yapsa tepkin ne olurdu? Evet o siarda tartisma olmasa o harekette bi beis yok ancak tartışıyorlar

Kendisine biri iftira atsa cok sakin kalabilecek kucaklayacak sanki de ekrem imamoglu'nu elestiriyor

Lamelif armut pis agzima dus al, Imamoglu'nun soyadi ile ilgili verdigi cevap

Videoyu izleyecegim. Bide chp ile ilgili soruma cevap verir misiniz? Elbette ben sakin kalamam ama o siyasetci kalmak zorunda (size göre) size de aynı soru ak partiye yakın biri yapsa tepkiniz ne olurdu

Ne kadini? Zamaninda fetosa hoca deyip saygisizlik ettiler diye haber yapan sitenin yayinladigi bir seye bakmam bile
Vermişsin bildirim gelmedi.O videoda konusan kadın diyorum.Chpli mi degil mi?siteye inan demiyorum videoya bak diyorum...Montaj degilse fikrin nedir?

Bak diyorum ki aynısını herhangi bir akpartiye yakın birisi yapsa tepkin ne olurdu? Evet o siarda tartisma olmasa o harekette bi beis yok ancak tartışıyorlar
Ben de diyorum ki kim yaparsa yapsın sıkıntı yok harekette... Kimin olduğunun önemi yok.. Harekette sıkıntı yok çünkü.. Gayet insani bir hareket... Yani Erdoğan ile tartışsam gelip bana bu hareketi yapsa tokat gibi algılamam ben... Daha nasıl anlatayım bilemiyorum... Sıkıntı yok...

Ben de diyorum ki kim yaparsa yapsın sıkıntı yok harekette... Kimin olduğunun önemi yok.. Harekette sıkıntı yok çünkü.. Gayet insani bir hareket... Yani Erdoğan ile tartışsam gelip bana bu hareketi yapsa tokat gibi algılamam ben... Daha nasıl anlatayım bilemiyorum... Sıkıntı yok...
O zamandiyecek bisey de yok samimiyetine inanmadim çünkü😒

O zamandiyecek bisey de yok samimiyetine inanmadim çünkü😒

Benim samimiyetime mi inanmadın yoksa ekrem başkanın samimiyetine mi? Ben samimiyim.. İnan bana hatalı olduğunu düşündüğüm hiçbir durum karşsında babam olsa savunmam yemin ederim... Düşün ben babamla bana yaptığı bir hatasından dolayı yıllardır görüşmüyorum... Sana her türlü yemin edebilirim.. Çünkü haksızlığa uğradıysam susmam.. O yüzden eğer ekrem imamoğlu nun yaptığı şeyin hatalı olduğunu düşünsem inan bana söylerim.. Ekrem başkan benim babamın oğlu mu? Değil? Ama iftiralar, yalanlar, itibarsızlaştırmalar... Bunların hepsinin açıklamasını yaptı adam.. Verdiği mücadele çok büyük çok... Erdoğana, valiye, iç işleri bakanına, akpli seçmene, saygısızca yapılan tüm hareketlere tek başına mücadele veriyor...

X