Cevap verirsinz ya da vermezsiniz çok da önemli değil... Beni şikayet eden her kim ise binali yıldırıma oy verip imamoğlunun kazandığına inanan ve mazbatasının haksız yere elinden alındığına inanan biri... Siz o değilsiniz..? Siz koyu bir akpli olarak buradasınız... Üzerinize niye alınıyorsunuz? Sıkıntı şikayet edilme değil... Sıkıntı genelleme yaptığım için bu durumdan rahatsız olan akpliler var denildi... Ben de nerde onlar diyorum? Siz hala ysk nın verdiği karar marar diyorsunuz da 200 sayfalık gerekçede gerekçe yokkk.... Usulsüzlük yok,çalma yok, kamu personeli durumu seçimin iptalini gerektirmez diyor.. Her neyse velev kiiiiii çaldılar oyları tüm seçim iptal edilsin diyoruz... Çok basit çünkü çaldılar diyen insanlar sıkıyorsa tüm seçimi iptal etsin.. Bakın hanımefendi bu seçim recep bey öyle istedi diye iptal edildi.. Bunu siz böylr bilin.. Ama yine akpli olmaya tabi ki devam edin.. Ama kabul edin.. Ben aynı şeyleri tekrar yazmayacağım... Ekrem İmamoğlunu karalamak için ne söylerlerse söylesinler, ne yalan atarlarsa atsınlar karalayamıyorlar.. Olmuyor... Güneş balçıkla sıvanmıyor... İnsanların dinini, ibadetini siz nerden bileceksiniz? Allah mısınız? Para ile ibadet kimdedir bilemeyiz deriz ya.. Bakın ibadeti kimin yaptığını bilemeyiz ama para kimde bu ülke bunu öğrendi... Atm memurları, makam arabaları, ihaleler... Bunların hepsi döküldü saçıldı ortalara.. Utanmadan çaldılar diyerek pisliklerini kapatmaya çalışıyorlar... Allah bunu kimi yanına bırakır göreceğiz...