Sayin videosu telefon görüsmesi ve you tubede baska video goremedim bu 1.
Sehven söylemiştir söylememiştir bu brni ilgilendirmez.sayin degil ..............................diyeceksiniz.O noktali yeri diledigin gibi doldur .
Ben elimden dilimden geldigince cevap vermeye çalıştım Hadi şimdi de sen cevap ver Kaftancıoğlu YPG terörist olarak görmüyoruz Onlar bizim arkadaşımız ve inanmadığı dini yakınlaşma artı AK Parti Kürt oylarına Talip PKK oylarına değil ancak CHP açık açık söylemlerinde şunu belirtiyor PKK ile işbirliği içindeki Temelliyi görüyorsun ve birçok açıklamaları görüyorsun birlikte İyi salladık diyeni görüyorsun Demirtaş'ın çizgisini beğenenleri görüyorsun Bu adamlar açık açık terör yandaşlıgi yaparken sen nasıl oluyor da CHP hala AK Parti'den daha temiz diyorsun ben burada En azından AK Parti'nin hataların açık açık söyleyebiliyorKen CHP'nin hatalarını söylemiyorsunuz adamların başına bir şey geliyor ilk gelen Temelli ve hiç birisi de çıkip Sen ne demek istiyorsun bize iftira mı atıyorsun..... Bak mesela Mansur Yavaş ne demiş siz önce terör ile ilişkinizi kesin öyle konuşun bu bile yeterli Aslında çok beklentimiz yok..... Ben de burada birçok şey soruyorum ama hiçbirisinin cevabını alamıyorum sürekli Habur Oslo davul zurna hep geriye yönelik konuşuyorsunuz Ben şu saatten sonra çözüm sürecini asla desteklemiyorum ne olur oy vereceğim Parti yoksa oy vermem olur biter yani yapabileceğim daha da fazla bir şey yok ama çözüm sürecini asla desteklemiyorum Bunu da her zaman söylüyorum zaten Çünkü bu saatten sonra çözülecek hiçbir şey kalmadı terörle oturulmaz direkt gidilir kafasına sıkılır sıkılsın daha da parçalansın yani şu hayatta en en ufak canlıya dahi dokunmam kıyamam Acırım ancak onların parçalanmış cesetlerine Ben zevkle bakıyorum...
Şimdi de senden cevap bekliyorum vadedilmiş Topraklar sokağa inin ve benzeri söylenenleri destekleyen gazete manşetine cevap vermeyen sürekli sağdan soldan lafı çevirmeye çalışan bir başkan adayına nasıl güvene biliyorsunuz Mesela dün gece Neydi o programın adını unuttum Bu Didem Hanım'ın programı izlemedim oradaki verdiği cevap gelin birlikte yönetelim Tamam orada cumhurbaşkanına söylemiş Bunu ancak esas soruyu adam tekrarlamasına rağmen cevap vermiyor doğal olarak bunun devamında da doğruları söyleme becerisine sahip değil ki
sürekli Kelime Oyunu yapıyor böyle çok mütevazi Tatlış tatlış konuşmaya çalışıyor beyefendi gibi konuşmaya çalışıyor ancak Bunlar ancak sizin gibi seçmeli kandırabilir bizleri değil Bizim Gönül verdiğimiz dava belli bu şekilde de gidecek.... neymiş prim vermiyormuş ya arkadaşım sen kendini tanıtyorsun orada kendini sevdirecek sen her iki kesime de ne demek prim vermiyorum ne demek İlgilenmiyorum Ne demek kaale almıyorum alacaksın kendinni orada anlatacaksın Tane tane böyle bir durum yok. Az üstüne gidilse direkt mağdur oluyor direkt işte sunucu sıkıştırmaya çalışıyor ya bugüne kadar Erdoğana binaliye eşlerine söylenmeyen şey mi kaldı Ben böyle bir şey gerçekten görmedim adam birazcık sıkıştırılınca hemen terliyor bağırıyor geriliyor o Minnoş adamdan eser kalmıyor böyle bir şey var mı bugün yine Tamam oradaki genç de Hatalı, hatasız demiyorum ama direkt yüzüne lakayt bir şekilde vurmak ne demek yani eğer o sana saygısızlık ediyorsa karşında saygısızlık mı etmen gerekiyor yıllarca Siz konuşmadınız mı ananı da al git lafını Bu ne peki adam daha başa gelmeden nasıl hareket ediyor