meşhur bi laf var ya hani
içki içen alkoliktir, ama akp ye oy veriyorsa alkolik değildir... (Google açıp bakabilirsiniz)
buna göre durum bu oluyor sanırım :))))
hdp = pkk dır ama akp ye oy veriyorsa pkk değildir...
mesela merak ediyorum (seçim vaatleri seçilene kadardır diyen ) Binali Yıldırım seçilince yine ankara ve İstanbul gibi o toplantılar canlı yayında yapılacak mı???
akp liler bunu merak etmiyor mu??
hayır tabikiSizce yapılacakmı bence yapılmayacak..
iyi geceler bir kac mesaji okudum bende ceza yedim ama.bu kadar ben kim.sikayet etti diye dolanmadim.....Bu sitede polemik her daim.ceza sebebi. Eger ki usulsuzluk yoksa hakki ile aldiysa yine alir ve bizde gorevinde başarılar dileriz olur biter.Nasil sahip çıktıysanız yine sahip çıkın sizi kim engelleyecek.Evet babam chp baskani olsa benim fikrim yine yine aynı olur.Benim anlamadığım temelli denenne kişi!!! Burası vadedilmiş toprak diyecek ..İstanbul alınırsa bizim sayemizde alinacak tek basina yönetemez tarzı biseyler diyecek(tam hatırlamıyorum) ve ben temelin bu konuşmasına cevap verildigini görmedim.Birde imamoglu gazete manşetine hoyt ne oluyor sen ne demek.istiyorsun dedi mi (mansetin gercekligini bilmiyorum) tutturmuşsunuz ak partili gelip haksızlık yapıldı diyemiyor.Eee sonuclar ve ysk itirazlari degerlendirmeden mazbata verilince haksızlık olmuyor,Istanbul'da binali yıldırıma oy veren secmenin hakki görüşü onemsenmiyor bu demokrasi oluyor.Ama gerekceli itirazlar kabul edilip iptal olunca hak hukuk arıyorsunuz.Sizin repliginiz hukuk herkese lazım!!! Evet demiyorum neden deyim Ancak ısrarla uğraşıyorsunuz.Görüşlerimi komik ,gecersiz bulun bulmayin bu beni alakadar.etmiyor.Benim yolum belli.Evet ekonomi benide vurdu Ancak ben davasına inandım Rte nın. Dogu Akdeniz‘de yaşanan durumlar yeterince karışik...S400 alinacak s 500 ler birlikte yapılacak...van 50 adet tekstil fabrikası kuruluyor...Kk....Ei ....ck....bana göre her konuşmaları falso...bide uzun süredir kafama takılıyor.Bu ysk iptal kararını açıkladıktan sonra.Ekrem imamoglu röportaj yapacakken bir el hizla elini omzuna dürtüyor ve iceri cekiyor ne kadar nahoş bir durum.Birde kaftancioglu İnandığınız Allahiniz vb.Twitler atıyor iftar.sofralarinda poz veriyor.Ha inanmasada bi dine saygı gösterebilir,kulturlerini tanıyabilir masalarina gidebilir mesele bu degil mesele neden simdi önemsemiyorsan...Malum.dini kullanmakta sizin repliginiz....birde imamoglunun eski soyadı müptedi diye okudum bir yerde bunada bakmak.lazim...Malum sayfalar bulduklarini yapıştıryorlar her birini teyit etmeye yetişemiyor insan.Birde bugun bir videoda izledim gelin birlikte yönetelim mi diyor.Allah var bu videoya inanmadim kesmişlerdir dedim ama videonun devamında herhangi diyecek degiliz dememiş diyorlar....Ha bu arada tek yalan habere inanan biz değiliz diimi.....Haydi tekrar iyi geceler bol muhabbetler.....alıntılara tek tekbaşına cevap verecek vaktim yok malum bazilarinizda buranın kadrolu elemani sizdede var biseylerya neyyysee!!!! Surci lisan ettiysek affola
hayır tabiki
Bunun cevabi sanirim alıntı yaptığın mesajda mevcut.Ysk sadece itiraz edilen buyuksehir belediye secimini inceledigini ve onu iptal ettigini söyledi.Yani ilcelere itiraz edecek olan chp idi .Ak partin edenn kazandigi eyre itiraz etsin:)Eğer zafer coşkusuyla bunu unutmasaydı.Hani seçim tekrarlansin, yine chp kazanirsa, sizin olsun diyorsun ya. Tamam yapilsin. Ben diyorum ki, o zaman tüm seçim iptal edilsin. Ilçe seçim felanda iptal edilsin. Bir zarfta 3 pusula var ve sadece 1 tanesi iptal ediliyor. Niye tüm 3ü iptal edilmiyor? Madem sorun sandik görevlileleri?
Tabiki ysk ve ilce baskanliklari sorumlu ben istanbulun ilcelerini bilmiyorum bir ilce baskanliginda kadin görevli alel acele emekliligini istedi diye okumutsum neden korkuyor sence? Ayrica mazbata magdurlugundan baska bisey yaptilar mi Allah aşkına.Ah bi anlasaniz dertleridertler yönetmek falan değilMadem seçim geçirsiz, bunu mazbata vermeden önce niye demediler? 15 gün boyunca oy saydilar. Geçersiz seçim için oymi sayilir? Binlerce insan seferber oldu. Bu resmen insanlar ile dalga geçmektir! Ysk'dan ve seçimin dogru yapilmasindan kim sorumlu bir arastir istersen. Simdiye kadar kaç seçim yapildi, o halde hepsi yanlis yapildi degil mi?
Verilerin durduruldugunda yıldırım öndeydi.Ama evet saibeli. Sessiz kalmam birazda bu yuzden belki.Ta secim ertesi kim alırsa içime sinmeyecek demiştim.Bir de Ben diyorum ki madem imamoglu aldi yine alır alsinda eger hakkiysa helalde olsun .(cok isteyerek soylemesemde bu böyle)Madem seçim geçersiz, niye seçim gecesinde veriler durduruldu? Saatlerce oy sayilmadi. Ve durum böyleyken, Yildirim kazandigini söylüyordu. Bu hak hukuk çignemek degilde nedir?
İBB’de 80 bin personel çalışıyor. Bu sayının sadece 20 bini aktif çalışıyor. Kalan 60 binin ne iş yaptığı ise muamma… Sadece aldığım duyumları söyleyeyim. Sayısı net olmayan binlerce personel belediyeye uğramıyor, aydan aya bankadan maaş alıyormuş. Sordum, peki ne yapıyor bunlar?Imamoglunun malvarligi, reportajtaki tavirlarini konusmadan önce, niye bankamatik memurlari konusmuyorsun? Istanbul ok fedarasyonunu milyonlarca lira gittigini konusmuyorsun? Demirören grubunu niye konusmuyorsun?
Sayin videosu telefon görüsmesi ve you tubede baska video goremedim bu 1.bide en önemlisi, Öcalana "sayin" diyen ve ona tekrar avukatlari ile konsumaya hakki veren? Pardon,neyi danisacakmis avukatlarina? Ama dogru, akp kürt oyuna göz kirparsa normal oluyor, onlarin "davasi" var neticede.
Sayin videosu telefon görüsmesi ve you tubede baska video goremedim bu 1.
Sehven söylemiştir söylememiştir bu brni ilgilendirmez.sayin degil ..............................diyeceksiniz.O noktali yeri diledigin gibi doldur .
Ben elimden dilimden geldigince cevap vermeye çalıştım Hadi şimdi de sen cevap ver Kaftancıoğlu YPG terörist olarak görmüyoruz Onlar bizim arkadaşımız ve inanmadığı dini yakınlaşma artı AK Parti Kürt oylarına Talip PKK oylarına değil ancak CHP açık açık söylemlerinde şunu belirtiyor PKK ile işbirliği içindeki Temelliyi görüyorsun ve birçok açıklamaları görüyorsun birlikte İyi salladık diyeni görüyorsun Demirtaş'ın çizgisini beğenenleri görüyorsun Bu adamlar açık açık terör yandaşlıgi yaparken sen nasıl oluyor da CHP hala AK Parti'den daha temiz diyorsun ben burada En azından AK Parti'nin hataların açık açık söyleyebiliyorKen CHP'nin hatalarını söylemiyorsunuz adamların başına bir şey geliyor ilk gelen Temelli ve hiç birisi de çıkip Sen ne demek istiyorsun bize iftira mı atıyorsun..... Bak mesela Mansur Yavaş ne demiş siz önce terör ile ilişkinizi kesin öyle konuşun bu bile yeterli Aslında çok beklentimiz yok..... Ben de burada birçok şey soruyorum ama hiçbirisinin cevabını alamıyorum sürekli Habur Oslo davul zurna hep geriye yönelik konuşuyorsunuz Ben şu saatten sonra çözüm sürecini asla desteklemiyorum ne olur oy vereceğim Parti yoksa oy vermem olur biter yani yapabileceğim daha da fazla bir şey yok ama çözüm sürecini asla desteklemiyorum Bunu da her zaman söylüyorum zaten Çünkü bu saatten sonra çözülecek hiçbir şey kalmadı terörle oturulmaz direkt gidilir kafasına sıkılır sıkılsın daha da parçalansın yani şu hayatta en en ufak canlıya dahi dokunmam kıyamam Acırım ancak onların parçalanmış cesetlerine Ben zevkle bakıyorum...
Şimdi de senden cevap bekliyorum vadedilmiş Topraklar sokağa inin ve benzeri söylenenleri destekleyen gazete manşetine cevap vermeyen sürekli sağdan soldan lafı çevirmeye çalışan bir başkan adayına nasıl güvene biliyorsunuz Mesela dün gece Neydi o programın adını unuttum Bu Didem Hanım'ın programı izlemedim oradaki verdiği cevap gelin birlikte yönetelim Tamam orada cumhurbaşkanına söylemiş Bunu ancak esas soruyu adam tekrarlamasına rağmen cevap vermiyor doğal olarak bunun devamında da kendisini doğruları söyleme becerisine sahip değil kisürekli Kelime Oyunu yapıyor böyle çok mütevazi Tatlış tatlış konuşmaya çalışıyor beyefendi gibi konuşmaya çalışıyor ancak Bunlar ancak sizin gibi seçmeli kandırabilir bizleri değil Bizim Gönül verdiğimiz dava belli bu şekilde de gidecek
Cevap vermemismiyim her sorunu anla diye tek tek alıntıladım eee yok artık...Son mesajida duzenledim zor gelecek ama .....seniinle gercekten boşa bkonusuyorum.Verecek cevabin yok çünkü haydi eyvallahHic bir yerde yazdigim sorularin cevaplarini almadim. Ha sen benim sorularimi israr ile cevaplamaz isen, bende senin kaftancioglu üzerine yazdiklarini okumak zorunda degilim. Secim Imamoglu ve Yildirim arasinda. Secim üzerine birsey bile demek istemiyorsan, niyetin gayet belli ve benim icin konu kapanmis oldu. Hak yemeye devam edebilirsin. Iyi günler.
Bunun cevabi sanirim alıntı yaptığın mesajda mevcut.Ysk sadece itiraz edilen buyuksehir belediye secimini inceledigini ve onu iptal ettigini söyledi.Yani ilcelere itiraz edecek olan chp idi .Ak partin edenn kazandigi eyre itiraz etsin:)Eğer zafer coşkusuyla bunu unutmasaydı.
Verilerin durduruldugunda yıldırım öndeydi.Ama evet saibeli. Sessiz kalmam birazda bu yuzden belki.Ta secim ertesi kim alırsa içime sinmeyecek demiştim.Bir de Ben diyorum ki madem imamoglu aldi yine alır alsinda eger hakkiysa helalde olsun .(cok isteyerek soylemesemde bu böyle)
İBB’de 80 bin personel çalışıyor. Bu sayının sadece 20 bini aktif çalışıyor. Kalan 60 binin ne iş yaptığı ise muamma… Sadece aldığım duyumları söyleyeyim. Sayısı net olmayan binlerce personel belediyeye uğramıyor, aydan aya bankadan maaş alıyormuş. Sordum, peki ne yapıyor bunlar?
DUYUMA göre yazılmış bu yazya göre bir iddia mi bu? Birde intikal etmis sonuçlarını bekleyelim.misle.misla yazmis.adamO teskilatlarda çalışan var mı varsa maas.haklari var mi göreceğiz ..Bak.asagida da ibb açıklaması
Sayin videosu telefon görüsmesi ve you tubede baska video goremedim bu 1.
Sehven söylemiştir söylememiştir bu brni ilgilendirmez.sayin degil ..............................diyeceksiniz.O noktali yeri diledigin gibi doldur .
Ben elimden dilimden geldigince cevap vermeye çalıştım Hadi şimdi de sen cevap ver Kaftancıoğlu YPG terörist olarak görmüyoruz Onlar bizim arkadaşımız ve inanmadığı dini yakınlaşma artı AK Parti Kürt oylarına Talip PKK oylarına değil ancak CHP açık açık söylemlerinde şunu belirtiyor PKK ile işbirliği içindeki Temelliyi görüyorsun ve birçok açıklamaları görüyorsun birlikte İyi salladık diyeni görüyorsun Demirtaş'ın çizgisini beğenenleri görüyorsun Bu adamlar açık açık terör yandaşlıgi yaparken sen nasıl oluyor da CHP hala AK Parti'den daha temiz diyorsun ben burada En azından AK Parti'nin hataların açık açık söyleyebiliyorKen CHP'nin hatalarını söylemiyorsunuz adamların başına bir şey geliyor ilk gelen Temelli ve hiç birisi de çıkip Sen ne demek istiyorsun bize iftira mı atıyorsun..... Bak mesela Mansur Yavaş ne demiş siz önce terör ile ilişkinizi kesin öyle konuşun bu bile yeterli Aslında çok beklentimiz yok..... Ben de burada birçok şey soruyorum ama hiçbirisinin cevabını alamıyorum sürekli Habur Oslo davul zurna hep geriye yönelik konuşuyorsunuz Ben şu saatten sonra çözüm sürecini asla desteklemiyorum ne olur oy vereceğim Parti yoksa oy vermem olur biter yani yapabileceğim daha da fazla bir şey yok ama çözüm sürecini asla desteklemiyorum Bunu da her zaman söylüyorum zaten Çünkü bu saatten sonra çözülecek hiçbir şey kalmadı terörle oturulmaz direkt gidilir kafasına sıkılır sıkılsın daha da parçalansın yani şu hayatta en en ufak canlıya dahi dokunmam kıyamam Acırım ancak onların parçalanmış cesetlerine Ben zevkle bakıyorum...
Şimdi de senden cevap bekliyorum vadedilmiş Topraklar sokağa inin ve benzeri söylenenleri destekleyen gazete manşetine cevap vermeyen sürekli sağdan soldan lafı çevirmeye çalışan bir başkan adayına nasıl güvene biliyorsunuz Mesela dün gece Neydi o programın adını unuttum Bu Didem Hanım'ın programı izlemedim oradaki verdiği cevap gelin birlikte yönetelim Tamam orada cumhurbaşkanına söylemiş Bunu ancak esas soruyu adam tekrarlamasına rağmen cevap vermiyor doğal olarak bunun devamında da doğruları söyleme becerisine sahip değil kisürekli Kelime Oyunu yapıyor böyle çok mütevazi Tatlış tatlış konuşmaya çalışıyor beyefendi gibi konuşmaya çalışıyor ancak Bunlar ancak sizin gibi seçmeli kandırabilir bizleri değil Bizim Gönül verdiğimiz dava belli bu şekilde de gidecek.... neymiş prim vermiyormuş ya arkadaşım sen kendini tanıtyorsun orada kendini sevdirecek sen her iki kesime de ne demek prim vermiyorum ne demek İlgilenmiyorum Ne demek kaale almıyorum alacaksın kendinni orada anlatacaksın Tane tane böyle bir durum yok. Az üstüne gidilse direkt mağdur oluyor direkt işte sunucu sıkıştırmaya çalışıyor ya bugüne kadar Erdoğana binaliye eşlerine söylenmeyen şey mi kaldı Ben böyle bir şey gerçekten görmedim adam birazcık sıkıştırılınca hemen terliyor bağırıyor geriliyor o Minnoş adamdan eser kalmıyor böyle bir şey var mı bugün yine Tamam oradaki genç de Hatalı, hatasız demiyorum ama direkt yüzüne lakayt bir şekilde vurmak ne demek yani eğer o sana saygısızlık ediyorsa karşında saygısızlık mı etmen gerekiyor yıllarca Siz konuşmadınız mı ananı da al git lafını Bu ne peki adam daha başa gelmeden nasıl hareket ediyor