Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Oylarmı çalınmış sizce,seçimin neden iptal edildiği hakkında fikriniz vardır umarım.

Yoo, benim gayet isime gelir. Yaz bakalim destanini, hangi mantik yürüttügünü çok merak ettim.

Oylar çalinmismi? Delilin var mi? Yoksa bu hayirli ayda insanlara iftirami atmak istiyorsun? Allahtan hayirlisini diliyorsun fakat iftira atiyorsun farkindamisin?

Benim sorularima neden cevap vermek istemiyorsun? Tip'e göre bellimi oluyormus kimin akp'li oldugu? Bunu ysk niye itiraz olarak kullanmadi? Seçim iptali, seçimdeki görevlilerden dolayi oldugunu diyorlar. Yani oy çalindigindan dolayi degil.

Tekrar soruyorum, ayni zarfta 3 pusula varken, niye sadece 1'i iptal oluyor? Niye sadece ibb seçimleri iptal oluyor?

Ha bu ne siddet, bu ne celal diyorsun ya. Hak yenildiginden, adalet olmadigindan dolayi!

Istanbulun yarisi bos olacak bu secim daha sacma olucak insanlar memleketine gitmeye basladi

Bu ülkede din dersi neden zorunlu olsun ki,ister seçerim ister seçmem.
Seçersem daha iyi bir müslüman mı olacam şimdi.
Ülkeye bilim adamı lazım,önüne gelen her sokağa ihl açarsanız böyle olur işte.
Genç beyinlere ihtiyacımız var bizim.

Sandık başına kamu personeli görevlendirmek yerine kedi görevlendirmişler.. Hani trafoya giren kedi var ya işte oymuşşş diyollaaaa.. O çalmış hep oyları... Ey Allahım sen çok büyüksün.. Kendi ayağına sıkmak ancak bu kadar güzel yapılabilirdi...

Burasi siyaset meydani "gel girgir samata yapalim" meydani degil. Elbette siyaset konusulcak. Ve bunu konsumak için ille yetkili mercilere gitmeye gerek yok.

Ancak sunda hemfikiriz, yazdiklarim dogru etki etmiyor. Futbol takimi bile bu kadar fanatik tutulmuyor. Ancak olsun, bir gün herkese hak hukuk, adalet gerekecektir. Sana degilse, çoçuklarina. Bir gün sende fark edersin bu günlerde yapilan zülmü.

Tam aksisi olacak bak gör.
Yok abla ya sadece bizim haneden 2 kisi gitti hesabet insanlar emeklisi ogretmeni ogrencisi okul bitince gidiyor ki ben trafik olsun genel carsilar olsun heryer bosaliyor ben bile belki olmayacagim burada bakalim cok gereksiz birsey yapiliyor ama hayirlisiysa olsun ne diyelim biz ne desekte herkes istedigini yapiyor

kiz ben ne dedim sana simdi ben zaten secimin tekrarlanmasini sacma buluyorum zulum olayini anlamadim ama

Dogru diyosun ben yoktum piyasada :) Iyiyim sukur abla toparladim da hala arada fireler veriyorum 4 5 ayim daha var insallah bunada sukur

Buda geçer nasılsa biraz daha zaman var demekki.

Boşuna seçim tekrarı yapılıyor işte,seçilmiş birini al aşağı etmek hemde saçma sapan sebepten dolayı yani.
Bence insanlar gitmeyecek seçim bitip öyle gidecekler bak gör.

evlaefe neyin var profilinine yazacakdım yazamadım.Ben kaçırdım ya.Geçmiş olsun
Sagol canim benim 2 ay once ic kanama gecirdim acil ameliyata alindim dis gebelik gecirmisim.bilmeyerek bebek tupe yerlesip patlatmis batina kan dolmus tupum alindi acik ameliyat oldum saniyelerle dondurmusler iste o yuzden canm zor ayaga kalktim

senin dinin yok galiba din karsıtısın baksana
cocuklar dinini şimdi ögrenmedikten sonra nezaman öğrenecek senin gibimi olsun

Gemi batiyor ve bu gemide AKPliler de var. Onlar var, cocuklari var, akrabalari var.. Daha anlamadilar ama anlayacaklar.. Icine yuvarlanilan ucurum ekonomik kriz degil, ekonomik kanser. Daha once krizi gorduler, simdi kanser ile tanisiyorlar. Krizin donusu var, kanserin yok. Ya bu kol kesilecek, ya da herkes hep birlikte ucurumun dibini boylayacak.

Ya hersey cok guzel olacak, ya da facia. Artik ortasi kalmadi. Turkiye uzatmalari oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…