Benim bildiğim en son brükselden giyiniyordu orada bir mağaza kapatmıştıVay bu özelliğini bilmiyordum ben.
En iyi giyinen içerden ve dışardan kim peki sence?
Erdoğan boyundan ve düzgün fiziğinden dolayı sadece iyi taşıyor sanırım. Erkek modasında takım elbisede özellikle koyu renkte çok ayrıntı olmadığı için aynı takımın farklı koyu renkleri gibi algılanıyor. Bir mendil, gömlekle değiştiriliyor sanki.
Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim Emine Erdoğan bir felaket giyiniyor. Kim giydiriyorsa onu eğer feci itici.
En rüküşlerini seçmiş o zaman.Benim bildiğim en son brükselden giyiniyordu orada bir mağaza kapatmıştı
Yahu bırakın artık AKP CHP MHP. Tek başına iktidar oldular ama öyle ama böyle.
Bu saatten sonra ona buna laf koymakla bişey olmayacak.
AKP ülkeyi b.ka batırınca oy verenler de b.ka batacak, düze çıkarırsa oy vermeyende düze çıkacak. Yani AKP'ye oy verip hala ayı zor getirecek, çocuğuna ihtiyaçlarını alamayacak durumdaysan ne fark etti senin için, yine aynı olacak. AKP'ye verdiğin oyla partin birinci olunca bundan derin bir haz duyabilirsin ama evine getirdiğin para kıymete binmiyorsa sana ne faydası var AKP iktidarının.
Velhasıl değişen birşey yok geçen haftada AKP iktidardı bu haftada... Koalisyon olsa da AKP başta olacaktı olmasa da. Yani diğer seçmenlerin kahrolması yersiz, ne türlü olursa olsun AKP başımızda olacaktı. Tek avantajı şu son 4-5 aylık milletin iktidar sevdası sancısını çekmeyeceğiz.
Ne acı demi? Kendi torunları, çocukları İtalyanca öğrenirken...o değilde eğitim sistemi en büyük endişem, bakalım arapçadan sonra ne gelecek başımıza, en büyük subnimal mesajları akp veriyo valla, gelecek nesillerden endişeliyim
bırak b.ka batmayı b.k çukuruna düşse ülke bunlar gene anlamaz gene anlamaz bizi gene işsiz günler 900 lira asgari ücretler kendi oğlunu italyada yuksek lısans bizim bebeleri imam hatip beklerYahu bırakın artık AKP CHP MHP. Tek başına iktidar oldular ama öyle ama böyle.
Bu saatten sonra ona buna laf koymakla bişey olmayacak.
AKP ülkeyi b.ka batırınca oy verenler de b.ka batacak, düze çıkarırsa oy vermeyende düze çıkacak. Yani AKP'ye oy verip hala ayı zor getirecek, çocuğuna ihtiyaçlarını alamayacak durumdaysan ne fark etti senin için, yine aynı olacak. AKP'ye verdiğin oyla partin birinci olunca bundan derin bir haz duyabilirsin ama evine getirdiğin para kıymete binmiyorsa sana ne faydası var AKP iktidarının.
Velhasıl değişen birşey yok geçen haftada AKP iktidardı bu haftada... Koalisyon olsa da AKP başta olacaktı olmasa da. Yani diğer seçmenlerin kahrolması yersiz, ne türlü olursa olsun AKP başımızda olacaktı. Tek avantajı şu son 4-5 aylık milletin iktidar sevdası sancısını çekmeyeceğiz.
:) tekstil mühendisiyim ben.Vay bu özelliğini bilmiyordum ben.
En iyi giyinen içerden ve dışardan kim peki sence?
Erdoğan boyundan ve düzgün fiziğinden dolayı sadece iyi taşıyor sanırım. Erkek modasında takım elbisede özellikle koyu renkte çok ayrıntı olmadığı için aynı takımın farklı koyu renkleri gibi algılanıyor. Bir mendil, gömlekle değiştiriliyor sanki.
Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim Emine Erdoğan bir felaket giyiniyor. Kim giydiriyorsa onu eğer feci itici.
mahvolacak çocuklarımızo değilde eğitim sistemi en büyük endişem, bakalım arapçadan sonra ne gelecek başımıza, en büyük subnimal mesajları akp veriyo valla, gelecek nesillerden endişeliyim
Dun gece arkadasim msj gondermis, 4 yasinda oglu var, senin kizla bizim oglani nisanlasakmi acaba diyoryaa sen çok şanslısın biliyosun dimi, beni de aldırsana yanına
benim oğlum daha donanımlı canım bilemiyorumDun gece arkadasim msj gondermis, 4 yasinda oglu var, senin kizla bizim oglani nisanlasakmi acaba diyor. Kizi verdim dun itibariyle. 1.5 yasinda oglum var he de senide ogluma alayim chess , hepinizi kurtarcam bu bataklikdan
bırak b.ka batmayı b.k çukuruna düşse ülke bunlar gene anlamaz gene anlamaz bizi gene işsiz günler 900 lira asgari ücretler kendi oğlunu italyada yuksek lısans bizim bebeleri imam hatip bekler
Ben de Davutoğlu'nun kıyafeti için dediklerine hiç dikkat etmemiştim. Bir bakayım bundan sonra.:) tekstil mühendisiyim ben.
Bu işe senelerimi verdim.
klasik erkek giyimde şık olabilmek o kadar zor değildir bence, önemli olan renk uyumunu yakalamak.
Erdoğan'ın boyu dışında fiziği maalesef o kadar orantılı değil.
Kolay bir fiziği yok kabul fakat takım elbise ya da ceketlerinin kesimi bile 1980den kalma gibi.
Acilen bir moda danışmanına ihtiyacı var.
Davudoğlu'na gelince o da minyon bir Adam olarak drop bilgisine pek dikkat etmiyor.
Kol boyları ceketlerinin etek boyları o kadar uzun ki ödünç alıp giymiş gibi adeta.
Kim daha iyi giyiniyor dersen bunun Hakkında gözlem yapmam lazım zira Kanallarda sürekli gördüğüm kişileri değerlendirmekten diğerlerine fırsat kalmıyor. :)
Dun cevapladilar ya onu. Terorist destekcisi olmaktan vazgecip dogru bulmuslar dediler. Arkadasin musterih olsun Tipki her icenin alkolik ama akpye oy verip icenin alkolik olmadigi gibi
Temize cikiyor şekerim.
Eger Hdp baska bir partiye oylarini kaydirsaydi is birligi icinde olurdu.
Ama akpye kaydirdiysa o kisi dogru yolda hatasini anlamış artik.
Müsterih olsun.
O artik AK lanmis. Daa bisey olmaz ona. Hani icki icen alkoliktir ama akepee oy veriyorsa sayilmaz yaa ha oyle bisey bu. O artik terorst degil terfi etti, AK il insan oldu....
Bence burada en enteresan sonuçlardan biri; çevremdeki herkes AKP’ye sövüyor. Koca iş yerinden 1 kişi bile “Ben AKP’ye vereceğim” demedi. Hatta olabildiğince sövdü.
Normalde şimdiye kadar CHP ağırlıklı sonuçlar çıkaran bir şehirdeyim ve AKP çıktı. Demek ki muhatap olduğum 10 kişiden 5 i AKP ye vermiş.
Bunu özgür iradesiyle savunmaya çekinen insan neden sandıkta AKP’ye basar. Burada da sonuçlar CHP lehineydi. Eee noldu? Neden insanlar saklıyor AKP’ye oy verdiğini.
ben oyle düşünmüyorum zeymurel onların tarafında olan herkes torpille iş buldu,cepler para doldu coluk cocuk rahat gecındı rahat okudu ,kpss ye girse barajı geçemeyecek adam kadrolu memur oldu,a desen polis peşine düştü kendi tarafındakiler şehit yakınlarına herşeyi derken polis hak hukuk ortadan kayboldu ben olsam bende istemem sırtımı dayadığım yönetim elden gitsinSorma sanki onlara ekstra hizmet gidecek. Ne olursa hepimize olacak. Bu ego ne, sadece evet dediğin adamlar iktidar oldu. Onun haricinde bu adamların yaptğı iyi de kötü de hepimize. 13 yıldır ağızları bala battı sanki. Tek kazanımları başörtü ve imamhatip. Bunın sevdasına herşeye göz yumup oy verdiler, göreceğiz bakalım asgari ücrete zam var mı yok mu? Ya da diğer vaatler tutulacak mı? Emekli, yaşlı vs vs bekliyoruz.
evet güzel ve mantıklı bir açıklama olmuş.Ben sana şöyle söyliyeyim.
Esnafım ve 4 aydır resmen sancı çekiyoruz ay sonunu getirene dek. Mafolduk resmen.
Bildiğin kriz en çok esnafı sarstı dibine kadar ülke fakirleşti bunu en net biz gördük. Kimse harikayız süperiz demesin.
Civarımdaki esnaflar ki AKP'ye oy verenler dahil AKPye söve söve ağızları yamuldu.
Dükkanıma gelen onlarca bayan ki çoğu kapalı parasızlıktan ve AKP'den şikayet ediyordu.
Ve hepsinin dediği AKP'ye oy vereceğiz yoksa daha beteri olacak.
Yani AKP'ye sövmek ona oy vermekten alı koymadı milleti.... Çünkü millete bu aşılandı, ya biz ya daha beteri...
ben oyle düşünmüyorum zeymurel onların tarafında olan herkes torpille iş buldu,cepler para doldu coluk cocuk rahat gecındı rahat okudu ,kpss ye girse barajı geçemeyecek adam kadrolu memur oldu,a desen polis peşine düştü kendi tarafındakiler şehit yakınlarına herşeyi derken polis hak hukuk ortadan kayboldu ben olsam bende istemem sırtımı dayadığım yönetim elden gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?