- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.186
- 1.423
- 60
Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
Bölüşeceklerini ben de düşünmüyorum zenginler çatır çatır paraları yiyorlardır şimdi afiyet bal şeker olsun hepsine. Siz ne derseniz deyin ben hakkımı helal etmiyorum.. Ülkeyi bu hale getiren akpsi de chpsi de mhpsi ne de hakkımı helal etmiyorum..ironi yapıyor canım, gerçek değil
BDV için de geçerli mi bu Hanım abla?Olması gerekende bu zaten,çok sevindim..
Bundan sonra bel altı konuşanları hakaret edenleri bekliyoruz buraya..
Cesaretleri varsa devam etsinler..
seçimdeki en başarılı insanı davutoğluydu yanlız bunu kabul etmek lazım, kimse bu liderle bu kadar oy alınacağını beklemiyordu, erdoğanın gölgesinde deniyordu, kendini ispatlamış oldu bir nevi
seçimin en başarısız ismide net bi şekilde bahçeli
BDV için de geçerli mi bu Hanım abla?
Gerçi eskisi kadar takılmıyorum aksiyonlu üyeler kaybolmuş BDV de
BDV için de geçerli mi bu Hanım abla?
Gerçi eskisi kadar takılmıyorum aksiyonlu üyeler kaybolmuş BDV de
Bence yine oylar Erdoğan'a gitti.seçimdeki en başarılı insanı davutoğluydu yanlız bunu kabul etmek lazım, kimse bu liderle bu kadar oy alınacağını beklemiyordu, erdoğanın gölgesinde deniyordu, kendini ispatlamış oldu bir nevi
seçimin en başarısız ismide net bi şekilde bahçeli
Erkek giyime senelerini vermiş biri olarak olarak Erdoğan da davudoğlu da hakikaten çok kötü giyiniyor ve üzgünüm ki modanın yanından bile geçmiyorlar.Ama Adamın mitingde giydiği ceket ertesi gün moda oluyor
bütün ünlü markalarda görebiliyoruz buna ne diyorsun
en büyük troll oymuş bu durumda, adama istifa et diyenler var :)Fuat avni nerede ?
devamlı kibleyeceğim. hakareti görüp küfrü görüp kibleyememek feciydi. neyse polemiğe ban olmamasıda iyi olmuş. siyasette fikirler karşılıklı konuşulmazsa bölümün anlamı olmazdıOlması gerekende bu zaten,çok sevindim..
Bundan sonra bel altı konuşanları hakaret edenleri bekliyoruz buraya..
Cesaretleri varsa devam etsinler..
devamlı kibleyeceğim. hakareti görüp küfrü görüp kibleyememek feciydi. neyse polemiğe ban olmamasıda iyi olmuş. siyasette fikirler karşılıklı konuşulmazsa bölümün anlamı olmazdı
Akp'ye oy veren seçmen listesini deşifre etmek için kepenk indirmiştir :))))Fuat avni nerede ?
Fuat avni nerede ?
millet hızını alamayıp, Bahçeliden sonra onada istifa et diye baskı yapıyoraktif... bugunlerde geçer yazmış, altına da şu meşhur geldi yine tipini... karikatürünü koymuşlar, akşam çok güldüm onu görünce
Su ortami gorunce aklima cemaatin en janjanli gunleri geldi. Simdi ne haldeler ama bunun sonu da baska olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?