Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.

Olması gerekende bu zaten,çok sevindim..
Bundan sonra bel altı konuşanları hakaret edenleri bekliyoruz buraya..
Cesaretleri varsa devam etsinler..

seçimdeki en başarılı insanı davutoğluydu yanlız bunu kabul etmek lazım, kimse bu liderle bu kadar oy alınacağını beklemiyordu, erdoğanın gölgesinde deniyordu, kendini ispatlamış oldu bir nevi
seçimin en başarısız ismide net bi şekilde bahçeli

ironi yapıyor canım, gerçek değil
Bölüşeceklerini ben de düşünmüyorum zenginler çatır çatır paraları yiyorlardır şimdi afiyet bal şeker olsun hepsine. Siz ne derseniz deyin ben hakkımı helal etmiyorum.. Ülkeyi bu hale getiren akpsi de chpsi de mhpsi ne de hakkımı helal etmiyorum..

Bence başarılı değil davutoğlu,sadece vatandaşın erdoğan aşkıyla aldı oyları..

BDV için de geçerli mi bu Hanım abla?
Gerçi eskisi kadar takılmıyorum aksiyonlu üyeler kaybolmuş BDV de

ya canım sadece burası için geçerli sanırım, çünkü polemik olamdan siyaset tartışılmıyor, ama bdv de ki polemikler kişisel olduğundan orda geçerli değildir diye düşünüyorum

Banlar gelecek , gözünü kırpmadan hakaret edenler cici kızlar olacak.
...

Bu arada " hayırlısı olsun , hayırlı olsun " demeyi öğrenin biraz. Felaket senaryoları kurup seçmenlerine hakaret etmek gerçekten buradan çok kötü görünüyor..

Hdp için bilmem ne kadarlık seçmeni olan bir partiye saygı duyun denildi aylardır... Bu cümleleri kuran kişiler, şimdi hakaret ustune hakaret ediyorlar.
...

Hayırlı olsun. İnşaallah vaatlerini kat kat yerine getirerek yola devam ederler.. Öyle felaket senaryoları kurmak , kötüyü çağırmak mutlu etmesin sizi.
Bu ülke hepimizin ülkesi..

Daha öncede yazmıştım ; diğer partilerde biraz ellerinin arasına alır o kafalarını ve biraz düşünür en azından.

"Yapabileceğimizin en iyisi buysa , jenerasyonu tekrar değişmeli, tekrar konuşulmalı diye "

Bence yine oylar Erdoğan'a gitti.
Öyle olmasa seçim videosunda bile hala Erdoğan'ı kullanmazlar.
Şehitler için miting yapıyor, kalkıyor Erdoğanla poz veriyor..Hala onun gölgesinde..

Ama Adamın mitingde giydiği ceket ertesi gün moda oluyor
bütün ünlü markalarda görebiliyoruz buna ne diyorsun
Erkek giyime senelerini vermiş biri olarak olarak Erdoğan da davudoğlu da hakikaten çok kötü giyiniyor ve üzgünüm ki modanın yanından bile geçmiyorlar.
Kupsuz ceketler, o pantolonlar...
Gerçekten ülkemi temsil eden insanların çok daha düzgün giyinmesini ve görünmesini isterdim.
Anlıyorum oy verdiğiniz insanların harika olduğunu düşünüyorsunuz ama bir de bu işin gerçekleri var.

Olması gerekende bu zaten,çok sevindim..
Bundan sonra bel altı konuşanları hakaret edenleri bekliyoruz buraya..
Cesaretleri varsa devam etsinler..
devamlı kibleyeceğim. hakareti görüp küfrü görüp kibleyememek feciydi. neyse polemiğe ban olmamasıda iyi olmuş. siyasette fikirler karşılıklı konuşulmazsa bölümün anlamı olmazdı

Arkadaşlar şu an bir arkadaşımın büyük bir problemi var dünden beri çok endişeli. Geçen seçim Hdp'ye oy verdiği için terörörörröist olmuştu, bu defa Akp'ye verdi hala teröröröröist olup olmadığını merak ediyor. Büyük bir endişe içinde kıvranıyor. Şimdi bu arkadaşı temize çıktı diye sayıyor muyuz yoksa ekstra bir günahtan arınmalı bir seremoni hazırlamamız gerekiyor mu? Kendisi gibi olan büyük bir çoğunluk merak ediyor.
Acil cevap pilis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…