Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

devamlı kibleyeceğim. hakareti görüp küfrü görüp kibleyememek feciydi. neyse polemiğe ban olmamasıda iyi olmuş. siyasette fikirler karşılıklı konuşulmazsa bölümün anlamı olmazdı

aynen canım polemiksiz siyaset olmaz, ama hakaret olunca konu tıkanıyordu zaten, konun sonu kilit oluyordu

Dogru yolu bulmusss kutsadikk onu

valla bunu zaman gösterecek

cemaat bizim sandığımız kadar güçlü ve çok değilmiş bence ya, baksana ters düştükten sonra hiç bi seçimde yaprak kımıldatamadılar
Guc meselesine bakmıyorum canım. Askerler hapse atilirken Turkiyr normallesiyor bize kimse dokunamaz havasinda olanlarin simdiki haline bak. Bu filmin sonu hep boyle olur. Ben degisik bir senaryo beklemiyorum

cemaat bizim sandığımız kadar güçlü ve çok değilmiş bence ya, baksana ters düştükten sonra hiç bi seçimde yaprak kımıldatamadılar
Benim aldigim bilgi cemaat icinde de bolunme varmis bir bolum fettullahi ok lerken bir kisim caktirmadan hukumeti destekliyormus yani bilemedin

Guc meselesine bakmıyorum canım. Askerler hapse atilirken Turkiyr normallesiyor bize kimse dokunamaz havasinda olanlarin simdiki haline bak. Bu filmin sonu hep boyle olur. Ben degisik bir senaryo beklemiyorum

hıı evet şimdi çok normaliz, ne normalleştik ama... valla benim ümidim yok, ama ümidi olanlara saygım var tabii
gırgır şamataya vuruyorum napayım
zaten kendimi değil her zaman çocuğumu düşünüyorum, onun için endişelerim

Dun cevapladilar ya onu. Terorist destekcisi olmaktan vazgecip dogru bulmuslar dediler. Arkadasin musterih olsun Tipki her icenin alkolik ama akpye oy verip icenin alkolik olmadigi gibi

Benim aldigim bilgi cemaat icinde de bolunme varmis bir bolum fettullahi ok lerken bir kisim caktirmadan hukumeti destekliyormus yani bilemedin

olabilir entrika forever... aynı şey akp içinde de olabilir hatta, yani akpliyim deyip gizliden cemaate çalışan...

Dün facede bir foto paylaşılmış. Tabi ki Erdogan'in o nur yüzü ve etrafijda ayetler yazılı.
Altinda da Allah'im bizi Ebu Cehilin nesline teslim etme diye. Ebu cehil nesli biz oluyoruz galiba. Tovbe Rabbim
Bu insanların Allah'in Erdogan'dan razi olduğunu nerden bildiklerini merak ediyorum ben asıl. Adam kazanıyor diye Allah'in sevgili kulu mu yani?
Cok sinirleniyorum şunu yapanlara.
Azalarak yok olsalar keşke.

Endiselerimiz ayni canim bakma filmin sonu ayni demem iyiye isaret değil. Nasil ki cemaatin tasfiyesi memleketin icine biraz daha etti bunlarin filminin sonunun kotu bitmesi de icine edecek. Her halukarda olan bize olacak chessim

Kurani elinden almayip namaz kilmalarini karismiyorsa hakkinda cikan dedikodular fitneymis. Kabatasta basotulu bacimin uzerine isediler diyerek halkin icine fitne dusuruyorsa ne demekmis onu bilmiyorum

din her zaman en güçlü kontrol mekanizması olacak malesef

kız tövbe de çabuk çarpılırsın

Temize cikiyor şekerim.
Eger Hdp baska bir partiye oylarini kaydirsaydi is birligi icinde olurdu.
Ama akpye kaydirdiysa o kisi dogru yolda hatasini anlamış artik.
Müsterih olsun.

O artik AK lanmis. Daa bisey olmaz ona. Hani icki icen alkoliktir ama akepee oy veriyorsa sayilmaz yaa ha oyle bisey bu. O artik terorst degil terfi etti, AK il insan oldu....

Facede dolaşan zafer naralarından biri de

bize koyun dediler ....................

gerisini
söylemeye dilim varmıyor

Vay bu özelliğini bilmiyordum ben.
En iyi giyinen içerden ve dışardan kim peki sence?
Erdoğan boyundan ve düzgün fiziğinden dolayı sadece iyi taşıyor sanırım. Erkek modasında takım elbisede özellikle koyu renkte çok ayrıntı olmadığı için aynı takımın farklı koyu renkleri gibi algılanıyor. Bir mendil, gömlekle değiştiriliyor sanki.
Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim Emine Erdoğan bir felaket giyiniyor. Kim giydiriyorsa onu eğer feci itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…