Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Sen görmedin galiba müdürüm hararetli bi şekilde yazışıyoken bi anda suyum geldi kızlar haliba yazdı kkda doğurucaktı resmen
Yok görmedim bibi, o yüzden şaşırdım ya, Bebeğin ismi Seçmen olsun
Hayırlısıyla doğsun inşallah, yeni bir hayat yeni bir umut demek, ailesine umut olsun, bereket ve huzur getirsin inşallah.

Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Merak eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.

Umarim sag salim bebegini kucaginiza alirsiniz canim.

Ilerde artik anlatirsin cocuguna, dogdugun gün secim günüydü, günü kk'de secimi tartismak ile gecirmistim diye

Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Merak eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Hayirlisiylaa kucagina alirsin insallah..cok guzel bir duygu...allah isteuen herkese nasip etsin...bir avazda kurtulursun canim

Ay Saraylimmm ilahi sen adamı öldürürsünne hakareti edeceğidun de bakayim
Bosver artik, vakit geceyarisini gecti, senin sagin solun belli olmaz, banlanmayak burda pisi pisine.. Ama benim hakaretimin musebbihleri ben demeden hakaret olarak ne diyecegimi bilirler, soylemeye gerek yok..

Bosver artik, vakit geceyarisini gecti, senin sagin solun belli olmaz, banlanmayak burda pisi pisine.. Ama benim hakaretimin musebbihleri ben demeden hakaret olarak ne diyecegimi bilirler, soylemeye gerek yok..
Adımı bölüme yazdım, ismim yeter diyorsun ben bile tahmin edebiliyorsam
Saraylım telepatiyle saydırıyor şu anda anam ne diyorsun öyleeee

Hileyle elde edilen gucun surekliligi olabilir mi?
Kesinlikle hayir.
Bu secimde istatisksel bir mucize yasandi.
Bir algi operasyonu yapilsa bile 5 ayda bu kadar buyuk bir degisim mumkun degil!
Kesinlikle saibeli bir secim ve organize bir mudahele oldugunu dusunuyorum.
Muslugu kesilmekten korkanlarin eroin alan muptelalardan ne farki var?
Damardan para ve guc almaya alismis ahlaksiz bir kesimin ulkeyi nereye getirdigini herkes biliyor.
Ve herkes ofke otesi bir kin duyuyor.
Oksuzun, sehit cocugunun hakkini calip milyonlara dagitanlara olan kin eminim bir harekete donusecek ve bu duzen boyle gitmeyecek.
O yuzden sokakta zafer histerisiyle kendinden gecenler aslinda cok korkuyorlar.
Cunku herkesi kendileri gibi ahlaksiz yapamayacaklarini biliyorlar.
Kurduklari mutluluk hortumlarinin sonunu getirecek cok ofkeli cok sesli bir kesim var.
Artik canina tak etmis bir kesim var.
Bence bu ofke sadece bir isaret bekliyor.
Sessizce yayilan bir gazin odada
Bir kivilcim beklemesi gibi
Bekliyor.
Sessizlikte topragin altinda
Soma'dan , Sivas'tan, Hakkari'den Edirne'ye,
Agri'dan Canakkale'ye
Vatanimin topragina bulasmis sehit kani
Birikmis bir okyanus olmus
Bekliyor.
Hirsizlarin vahsi zafer dansini
O ruhlar sessizce dinliyor.
Savas tamtamlarinizi kibir dolu satasmalarinizi
Izliyor.

Sonun başlangıcı hayırlı olsun. Ben ne bu seçime ne daha önceki seçimlere zerre inanmıyorum. Sevinenlere de söyleyecek bir şeyim yok nasılsa bir gün ben ne yapmışım diyecekler.

Söylediklerine de harfiyen katılıyorum. Türkiyeyi ve Türklüğü bitirdiler. Maddi ya da manevi hiç bir değerimiz kalmadı. Yakında onun bunun elinde laçkalaşmaya da başlarız. Hayırlı uğurlu olsun.

Bence seçimdi hileydi diyerek Lafı dolandırmak boş bence.
Ak parti istediği sonucu yeni seçimde elde etti.
Zaten istediği de buydu.
Bundan sonra olacakları hep beraber izleyeceğiz nasıl olsa.
Bakalım vaad edilen Güneşli günler kış Güneşi mi değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar, şaka falan bi yana, hayırlı olsun sonuçlar hepimiz için

izleyelim görelim,başka da yapacak bir şey yok

Hileyle elde edilen gucun surekliligi mi.13 seneden bahsediyoruz.demek ki hile yok ki bu kadar sureklilik var.7 haziranda akp nin oylarinin epeyce dusmesi mucize degildi de simdi yukselince mi mucize oldu.
O zaman hic hile var oylar calindi vs vs demediniz
Isinize geldigi gibi yorumlamak sizin isiniz
Milli iradeye saygi gostermek bu kadar zor olmamali.millet istikrar dedi.Yine tek basina akp dedi
Kazanan Türkiye oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…