AaaaaaEvet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Merak eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Sen görmedin galiba müdürüm hararetli bi şekilde yazışıyoken bi anda suyum geldi kızlar haliba yazdı kkda doğurucaktı resmenAaaaaaAllah bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına al inşallah
Hayirlisi ile ve saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah..Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
% 4 kirpmislar zaten, fazlasina gucu yetmedi demek ki..İtseydi lâzım olmazdı,mhp nin milletvekilleri zaten akp ye geçerdi çoğunlukla,hem devlet beyin kaprislerini çekmekten daha yeğdir.
Yok görmedim bibi, o yüzden şaşırdım ya, Bebeğin ismi Seçmen olsunSen görmedin galiba müdürüm hararetli bi şekilde yazışıyoken bi anda suyum geldi kızlar haliba yazdı kkda doğurucaktı resmen
Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Hayirlisiylaa kucagina alirsin insallah..cok guzel bir duygu...allah isteuen herkese nasip etsin...bir avazda kurtulursun canimEvet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Bosver artik, vakit geceyarisini gecti, senin sagin solun belli olmaz, banlanmayak burda pisi pisine..Ay Saraylimmm ilahi sen adamı öldürürsünne hakareti edeceğidun de bakayim
Adımı bölüme yazdım, ismim yeter diyorsunBosver artik, vakit geceyarisini gecti, senin sagin solun belli olmaz, banlanmayak burda pisi pisine..Ama benim hakaretimin musebbihleri ben demeden hakaret olarak ne diyecegimi bilirler, soylemeye gerek yok..
Oy oyyEvet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Cok iyi bir orgutlenme var, iste bunun dis kaynakli olduguna inaniyorum. Turkiye bitirilmek isteniyor, plan isliyor. AKP piyon.. Kullaniyorlar, onlar da kaymaklaniyorlar.. Irak, Suriye karisti, sirada Turkiye ve Iran var. Zaten bugun AKP gitse deyimin tam anlamiyla kicustu otururuz. Hazine tamtakir, Arincin da bir zamanlar dedigi gibi aslinda Turkiye'nin maaslari uc ay bile odeyecek parasi yok.. Butun kaynaklari bitirdiler.. Artik Turkiyenin kendi yagiyla kavrulacak gucu kalmadi. Bu kadar savurganliga, satisa hazine mi dayanir? Uretmiyoruz da.. Tarim yok, hayvancilik yok, sanayi yabancida, bankalar, topraklar, turizm bile.. Ben oyle inaniyorum ki memur, emekli maaslari bile disardan geliyor, en cok da Araplardan.. O yuzden Arinc boyle konusuyor. CHP veya MHP hukumet kursa idi bu dis para kesilirdi, satis dururdu, Turkiye ertesi gune donemezdi. Hepsi bir amac icin geliyor. Bu ulke bosu bosuna Ortadogu ulkesine donmuyor yani.. Ulkede bunun heveslisi de cok ve bugun guc onlarda.. Bu duzeni bozmak bir gunde ekonominin allak bullak olmasi ve savas demek.. Gerci artik savastan kacis kalmadi, bu ulke ya bolunecek, ya savasacak bu gidisle, sadece erteledik. Yanlis anlama, teroru degil, savasi erteledik. Teroru sadece ulkeye dolusmus teroristlerin insafina biraktik, o kadar.. AKP onu da cozer, hepsine istediklerini vermeye devam eder, huzur icinde yasar gideriz. Simdilik..
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ,uzun ömürler versin.Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
Evet şuan hastanedeyim sabaha gelmesini bekliyoruz inşallah.
izleyelim görelim,başka da yapacak bir şey yokBence seçimdi hileydi diyerek Lafı dolandırmak boş bence.
Ak parti istediği sonucu yeni seçimde elde etti.
Zaten istediği de buydu.
Bundan sonra olacakları hep beraber izleyeceğiz nasıl olsa.
Bakalım vaad edilen Güneşli günler kış Güneşi mi değil mi?
Hileyle elde edilen gucun surekliligi mi.13 seneden bahsediyoruz.demek ki hile yok ki bu kadar sureklilik var.7 haziranda akp nin oylarinin epeyce dusmesi mucize degildi de simdi yukselince mi mucize oldu.Hileyle elde edilen gucun surekliligi olabilir mi?
Kesinlikle hayir.
Bu secimde istatisksel bir mucize yasandi.
Bir algi operasyonu yapilsa bile 5 ayda bu kadar buyuk bir degisim mumkun degil!
Kesinlikle saibeli bir secim ve organize bir mudahele oldugunu dusunuyorum.
Muslugu kesilmekten korkanlarin eroin alan muptelalardan ne farki var?
Damardan para ve guc almaya alismis ahlaksiz bir kesimin ulkeyi nereye getirdigini herkes biliyor.
Ve herkes ofke otesi bir kin duyuyor.
Oksuzun, sehit cocugunun hakkini calip milyonlara dagitanlara olan kin eminim bir harekete donusecek ve bu duzen boyle gitmeyecek.
O yuzden sokakta zafer histerisiyle kendinden gecenler aslinda cok korkuyorlar.
Cunku herkesi kendileri gibi ahlaksiz yapamayacaklarini biliyorlar.
Kurduklari mutluluk hortumlarinin sonunu getirecek cok ofkeli cok sesli bir kesim var.
Artik canina tak etmis bir kesim var.
Bence bu ofke sadece bir isaret bekliyor.
Sessizce yayilan bir gazin odada
Bir kivilcim beklemesi gibi
Bekliyor.
Sessizlikte topragin altinda
Soma'dan , Sivas'tan, Hakkari'den Edirne'ye,
Agri'dan Canakkale'ye
Vatanimin topragina bulasmis sehit kani
Birikmis bir okyanus olmus
Bekliyor.
Hirsizlarin vahsi zafer dansini
O ruhlar sessizce dinliyor.
Savas tamtamlarinizi kibir dolu satasmalarinizi
Izliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?