Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ay herkesin de kafası karışmış yazım hatası yapıyor bu gece.
Merkezden "çıkan delillere yazım hatası deyin" emri mi geldi cicim, her paylaştığımıza yazım hatası diyorsunuz.
Kedidir kedi

TE="Mascara, post: 43328256, member: 546118"]
şok oldum bir eskişehirli olarak
hep chp alırdı. tamam az farkla alırdı ama alırdı
akp fark atmış.
bilmiyorum ya..
[/QUOTE]
Evet ya benim de memleketim hiç ama hiç beklemezdim. Cidden ilginç. Orda mısın şimdi? Var mı kutlama falan:)

TE="Mascara, post: 43328256, member: 546118"]
şok oldum bir eskişehirli olarak
hep chp alırdı. tamam az farkla alırdı ama alırdı
akp fark atmış.
bilmiyorum ya..
Evet ya benim de memleketim hiç ama hiç beklemezdim. Cidden ilginç. Orda mısın şimdi? Var mı kutlama falan:)[/QUOTE]

evet havai fişek sesleri duydum..

Gul canisi gul
Etmesin boyle basiretsizce devam etsin
:)

Değişimi kıyaslamak 2011 seçimlerine nazaran 7 Haziran'la karşılaştırılmalı. Çünkü 2011 seçimlerinde hdp parti olarak katılmadı; bağımsızlar ise parti kadar etkili olamadı. İlk rakamlar 7 Haziran, ikinci rakamlar ise resmi olmayan 1 Kasım sonuçları. Seçime katılım oranının yüksek olduğu söyleniyor; bu durumda 7 Haziran'a yakın bir orandan bahsedebiliriz. Bu arada 330.000 yeni seçmen katılmış bu 5 ayda, onu da hesaba katmak lazım ancak toplam seçmen sayısına nazaran binde birin de altında bir orandır bu.

Akp: %40,87 / %49,40
Chp: %24,95 / %25,40
Mhp: %16,29 / %11,90
Hdp: %13,12 / %10,70
Diğer: %4,78 / %2,5 (bütün partilerin sonuçları açıklanmadı, ancak geçen seçim referans alınabilir. En yakın baraj altı kalan Saadet partisinin oy oranı %2.07'den %0.7'ye düşmüş.)

Bu durumda;

Akp oy oranını %8,53 arttırmıştır.
Chp oy oranını %0,45 arttırmıştır.
Mhp oy oranını %4,39 düşürmüştür.
Hdp oy oranını %2,42 düşürmüştür.
Diğer partilerin oy oranı %2,28 düşmüştür.

Oy kaybeden 3 partinin ve diğer grubunda kalan partilerin oy oranları toplandığında akp'nin geri dönen oyları ortaya çıkıyor.

Bu ne ya? Nasil boyle bir sey paylasilabilir? İgrenc bir fotograf. Burda AKP'ye degil hassasiyetlere dokunuluyor.
İgrenc baska bir sey degil!!!!!

Ben bunu o sizin çektiğiniz amaçla paylaşmadım

paylaşma amacım yiyecek yutacak kadar çok sevdikleri fantizmlerini anlatmaktı kadın ağzına ampul almış

nasıl anlamak istediğiniz sizin sorunuz ,çektirenler utanmıyor da paylaşanlar mı utansın

Hadi yazım hatası diyelim, geçersiz oyla geçerli oyu toplayınca nasıl 17 milyon seçmen sayısına ulaşıyoruz o zaman? Allahın işine bak nasıl hata yaptırmış.
Haticeyi geç neticeye bak
Velevki daha uuzuun yılların olacak düşünmek için...sayar sayar oturursun artık...üzülme sayılı gün çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…