- 7 Mayıs 2012
- 7.227
- 8.257
- 398
Bende seni, ama bide tartışmada bile bu ince esprilerini seviyorumSağol bebeğim biliyorsın seviyorum seni:) canımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni, ama bide tartışmada bile bu ince esprilerini seviyorumSağol bebeğim biliyorsın seviyorum seni:) canımmm
Kedidir kediAy herkesin de kafası karışmış yazım hatası yapıyor bu gece.
Merkezden "çıkan delillere yazım hatası deyin" emri mi geldi cicim, her paylaştığımıza yazım hatası diyorsunuz.
hala daha şu duruma tepki veren Akpli cikmadi.
Çok çirkin bir paylaşım..anlatılmaz yaşanır bu fanatizmi yaşayan fanatikler anlatsa daha uygun kaçar bu durumda
Kedidir kedi![]()
Evet ya benim de memleketim hiç ama hiç beklemezdim. Cidden ilginç. Orda mısın şimdi? Var mı kutlama falan:)[/QUOTE]TE="Mascara, post: 43328256, member: 546118"]
şok oldum bir eskişehirli olarak
hep chp alırdı. tamam az farkla alırdı ama alırdı
akp fark atmış.
bilmiyorum ya..
Gul canisi gulO kadar yolsuzluklara olaylara yitirilen canlara rağmen istifa etmeyen şahıslar varken kılıçtaroğlu mu istifa edecek?
Adama şans bile verilmeden önyargılı davranıldı.
O kadar utanmaz görevdeyken seçimi kaybeden mi istifa edecek? Hahah gülerim ben buna.
Fuat Avni nin soyledikleri geldi aklima.
Neyse
hala daha şu duruma tepki veren Akpli cikmadi.
İşte kendilerine yakışanı yapıyor aydın gurüh.Bu ne ya? Nasil boyle bir sey paylasilabilir? İgrenc bir fotograf. Burda AKP'ye degil hassasiyetlere dokunuluyor.
İgrenc baska bir sey degil!!!!!
Bu ne ya? Nasil boyle bir sey paylasilabilir? İgrenc bir fotograf. Burda AKP'ye degil hassasiyetlere dokunuluyor.
İgrenc baska bir sey degil!!!!!
Görmemisim ama apranaxtan bahsediyorsan ben pek onunla yazisma geregi duymuyorum.Aa vermezler mi, yazım hatası diye diye bi hal oldular.
Haticeyi geç neticeye bakHadi yazım hatası diyelim, geçersiz oyla geçerli oyu toplayınca nasıl 17 milyon seçmen sayısına ulaşıyoruz o zaman? Allahın işine bak nasıl hata yaptırmış.
Görmemisim ama apranaxtan bahsediyorsan ben pek onunla yazisma geregi duymuyorum.