Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

fotonun aslı ne için çekildiğini tikka açıkladı
sen kıvır .
işte hep sancı .
birde açıklamış mühendis.
sen kimsin.

Haticeyi geç neticeye bak
Velevki daha uuzuun yılların olacak düşünmek için...sayar sayar oturursun artık...üzülme sayılı gün çabuk geçer

Yüzünüz kızarmıyor dimi... Çok ilginçsiniz vesselam. Bilimin gelişebildiği bir ülkede sizin genetiğinizi inceletmek lazım. Zira insan olduğunuza dair şüphelerim var.

Yazıp çıktım okumadan yazılanları. Geldim bir kaç sayfa okudum ve yine okuyasım gelmedi burayı.
Nedir yahu paylaşılmayan anlayamıyorum.
Hala ithamlar , birbirini yerden yere vurmalar , beddualar devam ediyor..
Aynı aileden farklı görüşte iki insan olsa onlarda mı düşman oluyorlar birbirlerine.
Ben görmedim ömrümde sosyal medya kadar zıt giden taraflar.

fotonun aslı ne için çekildiğini tikka açıkladı
sen kıvır .
işte hep sancı .
birde açıklamış mühendis.
sen kimsin.
sen kimsin de konuşuyorsun ne paylaşacağımı size sormayacağım ben senin paylaşımlarına karışıyor muyum
o kadın akp seçmeni olmasa bile
temsili akp seçmeninin fanatizmini anlatıyor dedim
seni ne ilgilendirir ki acaba her lafa sazanlık yapma

insanın fikri neyse zikri de odur diye boşa dememişler bu insanların çoğunun aklı neden bel altına çalışır

ağız bu yemek yenir su meşrubat içilir

nerelere çekilmeye çalışıyor mesele belli bir kesim tarafından

[QUmeryemd, post: 43328235, member: 507315"]Neyse sonuc olarak akp iktidar
Bundan sonra Kılıçdaroğlu ve Bahçeli istifa etsin bu partiler kendilerini gelistrsin bakin hdp nasil calisiyor iste o zaman belki bircok secmen icin de alternatif oluşur
Neden cunku hicbir parti kimsenin babasının Oğlu nun partisi degil
Cikarlar konusur
Bakalim hayırlısı olsun hakkımızda
Ben devletimizi seviyorum insallah bizi guzel gunler bekler[/QUOTE]
Mhp için bişey diyemem ama chp iyi çalıştı yine seçim vaatleri iyiydi. Ne yazıkki basında bir saat değil beş dakika verildiği için yeterince duyulmamış olabilir. Yalnız kendi sitesinde tarım politikası şu bu yazıyo ama okumayı değil izlemeyi seven bir millet olduğumuz için kim görüyor. Zaten onuniçin seçim sürecinde medyada çok bbüyük bir taraf tutma vardı. Neyse şimdi akpnin kendi getirdiği modern kölelik olan taşeronluğu kaldırmasını bekliyorum vadettiği gibi. Çok üzücü. Ben bir yerde taşeron güvenlikçi olup orda çalışan birinin kızına kapıda kime geldinz kimlik diye sorduğu için kovulanı biliyorum. Yazık yani. Dört gözle bekliyorum bakalım vaatlerin gerçekleşmesini özellikle şu taşeron denen illetin

İyi geceler Türkiye'nin her ne pahasına olursa olsun kazanmaya önem veren uyurgezerleri.Her ne pahasına olursa olsun.
Bu gece evinize hırsız falan girerse kızmayın ona olur mu.Alın mutfağa götürün,bir güzel doyurun,cebine de bolca harçlık koyun ve beklerim yine gel,her gece gel,soy evimi demeyi unutmayın.Bu senaryo saçma geldiyse de ne diyeyim,bir düşünün belki size birşeyleri çağrıştırır kimbilir.

her fotoya sazanlık yap sende.bide mühendis olup açıkla.
yazık cvp veremeyince hakaret.

Evet ya benim de memleketim hiç ama hiç beklemezdim. Cidden ilginç. Orda mısın şimdi? Var mı kutlama falan:)

evet havai fişek sesleri duydum..[/QUOTE]
Onu ak Parti seçim bürosundan falan atıyolardır heralde.ya da öyle bi yerlerden atıyolardır

Yüzünüz kızarmıyor dimi... Çok ilginçsiniz vesselam. Bilimin gelişebildiği bir ülkede sizin genetiğinizi inceletmek lazım. Zira insan olduğunuza dair şüphelerim var.
Ohhohoooho
Yüzümün kızarması için sebep yok cicim...
Haftalardır yediniz bitirdiniz bizi burda...bırakta bu gece coşalım....ama yoookk illa çıkıntılık edeceksiniz...sen laf çarparken iyi ya....git sütünü iç yat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…