Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Apranaxx yapma Allah aşkına gözlerimle görüyordum neler yazdiğini. Velevki bu akşam iktidar olmasaydınız gene açacaktın ağzini."adam gibi konuş" demenle zaten kendini çok güzel ifşa ediyorsun.
Bak insanı çileden çıkarma...adam gibi yazdım...gördüm diyosun göstermiyosum...ne yazdığımı biliyorum ben!!!
"Adam gibi konuş" u argo olarak tanımlıyorsan EVET argo konuştum....

Al dedi kendini dedi çocuklarını da al dedi git dedi bana
Böyle olmus vallahi
Bu arada zafer midir degil midir bunu bilemeyiz

Bak insanı çileden çıkarma...adam gibi yazdım...gördüm diyosun göstermiyosum...ne yazdığımı biliyorum ben!!!
"Adam gibi konuş" u argo olarak tanımlıyorsan EVET argo konuştum....
Çileden çıksan ne olacak? Reisini izleye izleye ona benzemişsin:))) tehditmi ediyorsun beni. Neyse ismin apranaxx ama kafa ağrıtıyorsun.

Inanmıyorum Eskişehir de bile birinci olmuş hem de fark var. Tarihte görülmüş değil bir de fark var bakmayaydım iyiymiş
Şok oldum ya. Bir de şu yurt dışı oylarla 180-500 arası farkla kazanan milletvekilleri varmış. Adam görmediği yerin milletvekilini bile seçmiş olıyo ya ilginç ya. Versin yine versin de herkes memleketinw ya da tatillerde gittiği şehre versin. Bu nedir? Dedim ya izlemeyeydim iyiydi

Bu kadın akp li olmasa bile akp fanatizmini temsil eden bir görüntü olduğu kesin

daha iyi anlatılamazdı

Neyse sonuc olarak akp iktidar
Bundan sonra Kılıçdaroğlu ve Bahçeli istifa etsin bu partiler kendilerini gelistrsin bakin hdp nasil calisiyor iste o zaman belki bircok secmen icin de alternatif oluşur
Neden cunku hicbir parti kimsenin babasının Oğlu nun partisi degil
Cikarlar konusur
Bakalim hayırlısı olsun hakkımızda
Ben devletimizi seviyorum insallah bizi guzel gunler bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…