Bak insanı çileden çıkarma...adam gibi yazdım...gördüm diyosun göstermiyosum...ne yazdığımı biliyorum ben!!!Apranaxx yapma Allah aşkına gözlerimle görüyordum neler yazdiğini. Velevki bu akşam iktidar olmasaydınız gene açacaktın ağzini."adam gibi konuş" demenle zaten kendini çok güzel ifşa ediyorsun.
Al dedi kendini dedi çocuklarını da al dedi git dedi banaders vermedim meryem. bunu yapan bir tek benim demedim. sen yapmadın, sonra da kendi yapmadığın bir şey üzerinden karşı tarafa laf soktun dedim.
konumuz nedir?
beğenmiyorsanız gidin dedi A grubuna mensup X kişisi B grubuna mensup olan ben ne dedim? kimi nereye gönderiyorsunuz, hayırdır? sizi Arabistan'a gönderirlerken iyi miydi?
A grubuna mensup olan sen ne dedin? bizi kovarlarken sesiniz çıkmıyordu. ben ne dedim? ben o zaman da müdahale ettim. sen neden benim adıma konuşuyorsun?
sen ne dedin? söylediklerin üzerinden konuşuyorum. sonra ne dedin? sen dedin demedim. mesele sen de değilsin, burada yazdılar.
ben de sana ne dedim? o zaman onlar yazıldığında gösterecektin tepkini, ben kimi kovuyorsunuz dediğimde değil.
şimdi ne diyorsun?
sanki ben bir fikir ileri sürmüşüm de inkar ediyormuşum gibi davranıyorsun.
mesele senin söylediklerin olunca dayanak da pek sağlam olmuyor haliyle.
hadi canım sen zaferini sür şimdi. bunları konuşmak için vaktimiz bol.
Yarın sabah akapeli olarak uyancam ben.
Çileden çıksan ne olacak? Reisini izleye izleye ona benzemişsin:))) tehditmi ediyorsun beni. Neyse ismin apranaxx ama kafa ağrıtıyorsun.Bak insanı çileden çıkarma...adam gibi yazdım...gördüm diyosun göstermiyosum...ne yazdığımı biliyorum ben!!!
"Adam gibi konuş" u argo olarak tanımlıyorsan EVET argo konuştum....
Ahaha o ne be napmış teyzem, biraz bas agrım geçti
yok vallaha ben ilk yazdığımda dedim. önüme başkanlık için referandum getirsinler evet mührünü basmayanın kulağının arkasını leylekler öpsün.Yarın sabah akapeli olarak uyancam ben.
Ayakkabıdan bulur da yine cımbızlarsın valla...bari kısa ceza yaz zalımın gızı
Koşarken ayakkabını düşürme
zaferdir, tabii neden olmasın?Al dedi kendini dedi çocuklarını da al dedi git dedi bana
Böyle olmus vallahi
Bu arada zafer midir degil midir bunu bilemeyiz
yok vallaha ben ilk yazdığımda dedim. önüme başkanlık için referandum getirsinler evet mührünü basmayanın kulağının arkasını leylekler öpsün.
Bu kadın akp li olmasa bile akp fanatizmini temsil eden bir görüntü olduğu kesinSosyal medyada ağzında ampul olan kadın görseli “AKP Fanatizmi” alt başlığıyla dolaşmaktadır. Gerçekte bu görüntü 2012 Temmuz’unda Pakistan’ı ciddi ölçüde etkileyen elektrik kesintileri protestosunda çekilmiştir.
İlgili haber ve görsel için Al Jazeera’nın şu adresine bakabilirsiniz:
http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/06/2012628131212441218.html
Alıntı
işte bunlar hep sancıdan.Sosyal medyada ağzında ampul olan kadın görseli “AKP Fanatizmi” alt başlığıyla dolaşmaktadır. Gerçekte bu görüntü 2012 Temmuz’unda Pakistan’ı ciddi ölçüde etkileyen elektrik kesintileri protestosunda çekilmiştir.
İlgili haber ve görsel için Al Jazeera’nın şu adresine bakabilirsiniz:
http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/06/2012628131212441218.html
Alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?