• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

On milyon seçmenin 17 milyonu oy kullanmış. Ne büyük katılım ne büyük başarı. Yaşasın akape...
Bu ne yaa espiri anlayışına bak :D
Gelin arabasındaki m m yi birleştirerek okuyup sonra gülen zekalar gibi :D
Böyle yazım hatalarıyla mı rahatlıyorsunuz...

Inanmıyorum Eskişehir de bile birinci olmuş hem de fark var. Tarihte görülmüş değil bir de fark var:KK57: bakmayaydım iyiymiş
Şok oldum ya. Bir de şu yurt dışı oylarla 180-500 arası farkla kazanan milletvekilleri varmış. Adam görmediği yerin milletvekilini bile seçmiş olıyo ya ilginç ya. Versin yine versin de herkes memleketinw ya da tatillerde gittiği şehre versin. Bu nedir? Dedim ya izlemeyeydim iyiydi
şok oldum bir eskişehirli olarak
hep chp alırdı. tamam az farkla alırdı ama alırdı
akp fark atmış.
bilmiyorum ya..

yaşasın akepeee :p:p
tumblr_nkfvdceftK1txpb1eo1_400.gif
Ay bu çok değişik bi gifmiş yav atlıyasım geldi :27:

Gerçekten gülüyorum bazı yazılanlara.Bir güruh var ki demokrasiyi sadece herkesin bir oy hakkı olduğu seçim sistemiyle sınırlı sanıyor.
Son 13 yıldır demokrasinin askıda olduğunun farkında bile değiller,olamazlar da zaten.Demokrasinin olmazsa olmazı devletin hukuk devleti olmasıdır.Adaleti bile kendi hegemonyasına almış,basın özgürlüğünü kısıtlamış,insanları hukuk dışı bir sürü entrika ile hapislere tıkmış,kendi fikirlerini desteklemeleri için devletin bütün imkanlarınıhaksızca kullanmış birilerinin yönettiği ülkede demokrasiden söz bile edilemez..Demokrasiyi çiğneye çiğneye bu duruma gelmiş birilerini destekleyen sizler,demokrasiden bahsetmeyin lütfen.
İşte bu sebeple,beğenmeyen gider falan diyemezsiniz,dedirtmeyiz.Bizim bir vatanımız var,Atamızın emaneti.Çamura bulandı,pisliğe bulandı.Her yerden iğrenç kokular geliyor.Yapacağımız şey vatanımızı bu pislikten temizlemektir.Yani neymiş,biz gitmeyeceğiz,vatandaki pislik ve çamur gidecek ve yine Atamızın bıraktığı cennet vatanımız olacak.
Siz çok sevdiğiniz ,size ölmüş babanızın hediye ettiği,sizin için altın değerinde olan bir çift ayakkabınızla çimende yürürken köpek pisliğine bassanız,ayakkabıyı orada bırakıp gider misiniz yoksa rahmetli babanızın alın teriyle sizin için,bin bir zorlukla yoktan var ettiği,size alıp bunu bir ömür boyu sakla dediği ayakkabıyı alıp ,her türlü imkanı deneyip pislikten temizler misiniz.Ve hatta bir daha bahçenize köpekler pislemesin diye her türlü önlemi alır mısınız?

Bu ne yaa espiri anlayışına bak :KK70:
Gelin arabasındaki m m yi birleştirerek okuyup sonra gülen zekalar gibi :KK70:
Böyle yazım hatalarıyla mı rahatlıyorsunuz...
Ay herkesin de kafası karışmış yazım hatası yapıyor bu gece.
Merkezden "çıkan delillere yazım hatası deyin" emri mi geldi cicim, her paylaştığımıza yazım hatası diyorsunuz.

Ya
Sosyal medyada ağzında ampul olan kadın görseli “AKP Fanatizmi” alt başlığıyla dolaşmaktadır. Gerçekte bu görüntü 2012 Temmuz’unda Pakistan’ı ciddi ölçüde etkileyen elektrik kesintileri protestosunda çekilmiştir.

İlgili haber ve görsel için Al Jazeera’nın şu adresine bakabilirsiniz:

http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/06/2012628131212441218.html

Alıntı
Yeminlen bütün komikligi kacti
Ama komigim gelmisti benim :D

O kadar yolsuzluklara olaylara yitirilen canlara rağmen istifa etmeyen şahıslar varken kılıçtaroğlu mu istifa edecek?
Adama şans bile verilmeden önyargılı davranıldı.
O kadar utanmaz görevdeyken seçimi kaybeden mi istifa edecek? Hahah gülerim ben buna.

Back
X