- 7 Mayıs 2012
- 7.227
- 8.257
- 398
=)))) süperdi son cümle çok güldümÇileden çıksan ne olacak? Reisini izleye izleye ona benzemişsin:))) tehditmi ediyorsun beni. Neyse ismin apranaxx ama kafa ağrıtıyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=)))) süperdi son cümle çok güldümÇileden çıksan ne olacak? Reisini izleye izleye ona benzemişsin:))) tehditmi ediyorsun beni. Neyse ismin apranaxx ama kafa ağrıtıyorsun.
Aynen aynen :)işte bunlar hep sancıdan.
Bu ne yaa espiri anlayışına bakOn milyon seçmenin 17 milyonu oy kullanmış. Ne büyük katılım ne büyük başarı. Yaşasın akape...
Ay dur sabırsız, henüz KİB'lere bakmadım, ben biraz ayrılayım, rahat dur birazdan gelirimAyakkabıdan bulur da yine cımbızlarsın valla...bari kısa ceza yaz zalımın gızı![]()
şok oldum bir eskişehirli olarakInanmıyorum Eskişehir de bile birinci olmuş hem de fark var. Tarihte görülmüş değil bir de fark varbakmayaydım iyiymiş
Şok oldum ya. Bir de şu yurt dışı oylarla 180-500 arası farkla kazanan milletvekilleri varmış. Adam görmediği yerin milletvekilini bile seçmiş olıyo ya ilginç ya. Versin yine versin de herkes memleketinw ya da tatillerde gittiği şehre versin. Bu nedir? Dedim ya izlemeyeydim iyiydi
Ne anlatılmış burda? Biraz anlatsana..Bu kadın akp li olmasa bile akp fanatizmini temsil eden bir görüntü olduğu kesin
daha iyi anlatılamazdı![]()
Ay bu çok değişik bi gifmiş yav atlıyasım geldiyaşasın akepeee![]()
![]()
Oyle olsun o zamanzaferdir, tabii neden olmasın?
seninle konuşmanın nasıl bir duygu olduğunu anlamana memnun oldum.
Sağol bebeğim biliyorsın seviyorum seni:) canımmm=)))) süperdi son cümle çok güldüm
PekiiiiiiÇileden çıksan ne olacak? Reisini izleye izleye ona benzemişsin:))) tehditmi ediyorsun beni. Neyse ismin apranaxx ama kafa ağrıtıyorsun.
Ay herkesin de kafası karışmış yazım hatası yapıyor bu gece.Bu ne yaa espiri anlayışına bak
Gelin arabasındaki m m yi birleştirerek okuyup sonra gülen zekalar gibi
Böyle yazım hatalarıyla mı rahatlıyorsunuz...
Yeminlen bütün komikligi kactiSosyal medyada ağzında ampul olan kadın görseli “AKP Fanatizmi” alt başlığıyla dolaşmaktadır. Gerçekte bu görüntü 2012 Temmuz’unda Pakistan’ı ciddi ölçüde etkileyen elektrik kesintileri protestosunda çekilmiştir.
İlgili haber ve görsel için Al Jazeera’nın şu adresine bakabilirsiniz:
http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/06/2012628131212441218.html
Alıntı
eee atlıyorlarsaAy bu çok değişik bi gifmiş yav atlıyasım geldi![]()
anlatılmaz yaşanır bu fanatizmi yaşayan fanatikler anlatsa daha uygun kaçar bu durumdaNe anlatılmış burda? Biraz anlatsana..